stiklos ir viss spēks. kameras taisa tikai nedaudz atšķirīgus trokšņus un darbojas atšķirīgos ātrumos, bet bildi (asumu krāsas utt) taisa sikls. 24-70/2.8 canonam ir ļoti labs, bet nikonam tas pats ir vēl labāks (tiesa gan arī daudz dārgāks), skaitās asākais nikon zūms ever.
nākošnedēļ?! man šondēļ pārvākšanās (x2). nu, ja kāds pirktu kameru, atrastu laiku iedot viņam notestēt un noskaitīt naudu. bet draugu būšanas (došana Tev testēt 80-200) lai pagaida līdz nākošai nedēļai, kad, cerams, būs mierīgāk.
Ir vēl viena figņa, kas var sabojāt attēla gala versiju tapšanas procesā ... Aizmirsu kā sauc. Tādi lieli daikti, kam fotoaparātu uzkarina virsū vai piestiprina pie augšējām ekstremitātēm ...
ā, sāku atcerēties - "fotogrāfs" laikam ir tas apzīmējums!
Bumerangs paardod Canon 40D un Tu vinja gadiijumaa body bez papiiriem un infas par noskreejienu piedaavaa 70% no tirgus cenas Tevis mineetie 50k noskreejiens savam body sanaak, ka.... 50% jaamet nost no tirgus cenas 800Ls tas sanaak 400Ls
NEzinu nevienu, kas atdotu savu 5D par taadu sviesta maizi ja nu taads atrastos, tad nu noteikti ne ar visiem 100% pie sapraata un vienkaarshaak ir tak saliidzinaat jaunu body saakumcenu. nav vienaadas un liidziigas pat ne. Vajadzees vien piemaksaat ko klaat. jautaajums vietaa. vai tas buus taa veerts???? PAts rakstiiji, ka Nikonam labaaka matrica trokshnju zinjaa un ja jau stikli vien ziimee ziimeejumu, tad nestaasti, ka Tavi Nikon sliktaaki. taspats 80-200 ziimee uuber kruta. almost like prime!!! vieniigi, sandijs kaut ko mineeja par vel vienu no kaa atkariigas bildes.... -----> "fotogrāfs" laikam ir tas apzīmējums!
Dambis:Tevis mineetie 50k noskreejiens savam body sanaak, ka.... 50% jaamet nost no tirgus cenas 800Ls tas sanaak 400Ls
vot zagnul!
1. Kāda vellna pēc 50k noskrējiens nozīmē 50% (noskrējiens jau tik un tā attiecas tikai uz slēdzi, kurš galu galā, ja tomēr nomirst pēc saviem 150k, ko garantē Nikon, IR NOMAINĀMS)?! Kur esi iespiedies? Tak ne tai tizlajā būvē, kas top blakus Tavai mājai?! Manam bodijam ir vēl gandrīz gada Latvijas garantija, ja kas (atšķirībā no Bumeranga piedāvātā aprāta, kam garantijas vairs nav). 2. Kur var nopirkt JAUNU, VEIKALĀ par 800 Ls? :o Parādi man! Neesmu redzējis. Vienā i-neta veikalā redzēju par 870 (lētāko), bet arī tur nav uz vietas, un nav garantijas, ka vispār jebkad būs. Visi pārējie piedāvājumi ir VIRS 900, pat virs 1000, un ir pat virs 1200. Nemētājies ar nepatiesu informāciju, kruķijot tautai galvu (un kādā jēgā vispār?)! 3. Un vispār, man bodiju jau pieteicās pirkt, šodien vai rīt notestēs, un, ja viss apmierinās (un nav iemesla, lai neapmierinātu, jo kamera ir ideālā stāvoklī, bez skrāpējumiem), nopirks. Tā lūk. 4. Pirms nedēļas vai divām tepat blogā viens pārdeva 5D par 500 Ls. Plus mīnus tā ir viņa pašreizējā tirgus cena. 5. Es nevienā brīdī neesmu teicis, ka nikon (vai nikon stikli) ir sliktāki par canon. Es vnk gribu padarboties ar canon. Sportiska iegriba, tas arī viss. Mož neiepatiksies (vai apniks) un pāriešu uz Nikon vai Olympus. Šobrīd esmu sagribējis kļūt par canonistu, that's all.