forum.gif
Pārdots
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.09.09 07:25
 citēt
nu ja tāpēc arī saku, bet nu tas pats aiso perfomanc 5d ir foooršš
Publicēts: 26.09.09 18:33
 citēt
stiklos ir viss spēks. kameras taisa tikai nedaudz atšķirīgus trokšņus un darbojas atšķirīgos ātrumos, bet bildi (asumu krāsas utt) taisa sikls. 24-70/2.8 canonam ir ļoti labs, bet nikonam tas pats ir vēl labāks (tiesa gan arī daudz dārgāks), skaitās asākais nikon zūms ever.
Publicēts: 29.09.09 11:09
 citēt
piedāvājums vēl ir spēkā.
Publicēts: 29.09.09 11:23
 citēt
alvils, joprojaam komplektaa? a tu kaaddien (naakamnedeelj) varetu pie manis atchaapot ar to 80-200... m?
Publicēts: 29.09.09 12:07
 citēt
80-200 gan vairs netiek piedāvāts, uz to jau pieteicās. rezervēts. 18-35 un D300 tiek piedāvāts.
Publicēts: 29.09.09 12:09
 citēt
nu laaaabiiii .. bet nu iedotu velereiz rokaa patureet ;-) varbuut es mainu savas domas;-)
Publicēts: 29.09.09 12:13
 citēt
skaidrs - lai Dansiga mainiitu domas ir jaaiedod rokaa patureet..... :D
Publicēts: 29.09.09 12:17
 citēt
dansiga:nu laaaabiiii .. bet nu iedotu velereiz rokaa patureet ;-) varbuut es mainu savas domas;-)

labi, nākošnedēļ iedošu patestēt domu mainīšanai. :)
Publicēts: 29.09.09 12:20
 citēt
alvils:
dansiga:nu laaaabiiii .. bet nu iedotu velereiz rokaa patureet ;-) varbuut es mainu savas domas;-)

labi, nākošnedēļ iedošu patestēt domu mainīšanai. :)
es arii gribu! ir jau atlikts, bet slinkums vilkties pakalj :D
vispaar vajadzeetu notesteet - fiilingu
Publicēts: 13.10.09 15:10
 citēt
Nu, tad kurš te gribēja pirkt Nikon D300 + Nikkor AF 18-35mm f/3.5-4.5D ED?!

Nomainīju tēmas nosaukumu, izņemot 80-200/2.8 no apgrozījuma. :)
Publicēts: 13.10.09 15:32
 citēt
alvils, ta dosi testeet vai nee?
Publicēts: 13.10.09 15:34
 citēt
dansiga:alvils, ta dosi testeet vai nee?

nākošnedēļ?! :) man šondēļ pārvākšanās (x2). nu, ja kāds pirktu kameru, atrastu laiku iedot viņam notestēt un noskaitīt naudu. :D bet draugu būšanas (došana Tev testēt 80-200) lai pagaida līdz nākošai nedēļai, kad, cerams, būs mierīgāk.
Publicēts: 13.10.09 15:37
 citēt
alvils, ok - es jau nekur nesteidzos;-)
Publicēts: 13.10.09 16:51
 citēt
butu nauda panemt body!
Publicēts: 13.10.09 16:58
 citēt
alvils:kameras taisa tikai nedaudz atšķirīgus trokšņus un darbojas atšķirīgos ātrumos, bet bildi (asumu krāsas utt) taisa sikls.
ņe figams - gan / gan!
Publicēts: 14.10.09 09:02
 citēt
haralds:
alvils:kameras taisa tikai nedaudz atšķirīgus trokšņus un darbojas atšķirīgos ātrumos, bet bildi (asumu krāsas utt) taisa sikls.
ņe figams - gan / gan!

vispār dziļāk pārdomājot, nospriedu, ka Tev taisnība, matrica un tai piemuhļītais softs arī daudz var sabojāt attēla gala versijas tapšanas procesā...
Publicēts: 14.10.09 09:45
 citēt
Ir vēl viena figņa, kas var sabojāt attēla gala versiju tapšanas procesā ... Aizmirsu kā sauc. Tādi lieli daikti, kam fotoaparātu uzkarina virsū vai piestiprina pie augšējām ekstremitātēm ...

ā, sāku atcerēties - "fotogrāfs" laikam ir tas apzīmējums!
Publicēts: 14.10.09 11:01
 citēt
Bumerangs paardod Canon 40D un Tu vinja gadiijumaa body bez papiiriem un infas par noskreejienu piedaavaa 70% no tirgus cenas
Tevis mineetie 50k noskreejiens savam body sanaak, ka.... 50% jaamet nost no tirgus cenas 800Ls tas sanaak 400Ls

NEzinu nevienu, kas atdotu savu 5D par taadu sviesta maizi
ja nu taads atrastos, tad nu noteikti ne ar visiem 100% pie sapraata
un vienkaarshaak ir tak saliidzinaat jaunu body saakumcenu. nav vienaadas un liidziigas pat ne. Vajadzees vien piemaksaat ko klaat. jautaajums vietaa. vai tas buus taa veerts???? PAts rakstiiji, ka Nikonam labaaka matrica trokshnju zinjaa un ja jau stikli vien ziimee ziimeejumu, tad nestaasti, ka Tavi Nikon sliktaaki. taspats 80-200 ziimee uuber kruta. almost like prime!!!
vieniigi, sandijs kaut ko mineeja par vel vienu no kaa atkariigas bildes....
-----> "fotogrāfs" laikam ir tas apzīmējums!
Publicēts: 14.10.09 11:14
 citēt
Dambis:Tevis mineetie 50k noskreejiens savam body sanaak, ka.... 50% jaamet nost no tirgus cenas 800Ls tas sanaak 400Ls

vot zagnul!

1. Kāda vellna pēc 50k noskrējiens nozīmē 50% (noskrējiens jau tik un tā attiecas tikai uz slēdzi, kurš galu galā, ja tomēr nomirst pēc saviem 150k, ko garantē Nikon, IR NOMAINĀMS)?! Kur esi iespiedies? Tak ne tai tizlajā būvē, kas top blakus Tavai mājai?! Manam bodijam ir vēl gandrīz gada Latvijas garantija, ja kas (atšķirībā no Bumeranga piedāvātā aprāta, kam garantijas vairs nav).
2. Kur var nopirkt JAUNU, VEIKALĀ par 800 Ls? :o Parādi man! Neesmu redzējis. Vienā i-neta veikalā redzēju par 870 (lētāko), bet arī tur nav uz vietas, un nav garantijas, ka vispār jebkad būs. Visi pārējie piedāvājumi ir VIRS 900, pat virs 1000, un ir pat virs 1200. Nemētājies ar nepatiesu informāciju, kruķijot tautai galvu (un kādā jēgā vispār?)!
3. Un vispār, man bodiju jau pieteicās pirkt, šodien vai rīt notestēs, un, ja viss apmierinās (un nav iemesla, lai neapmierinātu, jo kamera ir ideālā stāvoklī, bez skrāpējumiem), nopirks. Tā lūk.
4. Pirms nedēļas vai divām tepat blogā viens pārdeva 5D par 500 Ls. Plus mīnus tā ir viņa pašreizējā tirgus cena.
5. Es nevienā brīdī neesmu teicis, ka nikon (vai nikon stikli) ir sliktāki par canon. Es vnk gribu padarboties ar canon. Sportiska iegriba, tas arī viss. Mož neiepatiksies (vai apniks) un pāriešu uz Nikon vai Olympus. Šobrīd esmu sagribējis kļūt par canonistu, that's all.
Publicēts: 14.10.09 11:26
 citēt
NEzinu....
laptop.lv...

reku gaishi un skaidri noraadiita cena

KAa jau Tu mineeji, es tikai izsaku savas domas....
gribeetos jau man starp tiem miljoniem saspiesties.

BEt nu lab, ko mees tur cepsimies... lai veicas paardot un iepirkt kamonu... un gaidiis smukaas bilzjas.
Publicēts: 16.10.09 09:19 labots
 citēt
pārdevu bodiju.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt