forum.gif
KinoFotoVakars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / KinoFotoVakars
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.09 20:53
 citēt
nu ja - laikam jau pareizaak buus, ka mees shoreiz izlaidiisim ... kamee rnokljuus maajas, kameer uzstiesp mantas augshaa - ij bezspeks buus klaat ij pulkstens arii jau buus pietikshkjinajis pietiekami daudz ;-(
Publicēts: 21.09.09 21:20 labots
 citēt
Nu tad varbūt drīzāk fotovakaru gatavojam uz kādu 2. oktobri? Tad Anita un dansiga demonstrēs savas ceļojuma bildes un stāstīs par saviem piedzīovjumiem. Citi var apdomāt, sagatavot savus darbiņus ... :)
Tā doma par fotovakaru man ir šāda. Protams, var vienoties par kādu mājasdarbu, bet mani tas ne visai tīk. Man ir savi žanri, kuros darbojos - reportāžas, ainavas un tagad arī fotosesijas, tad es labāk piedāvāju savus darbus par t, kas man ir, nevis mēģinu izspiest no sevis, kas man nav ...;)
Piemēram, Eltonam ir foto digitālā sireālā montāža ar dažāda rakstura vēsturiskiem un politiskiem piesitieniem. Vavers darbojas ainavu (to skaitā arī kvadrātainavu stilā) un pēdējā laikā reportāžās. Katram savu darbu ir diezgam, lai netērētu un nelauzītu galvu kādai konkrētai tēmai un žanram ... :)
Piedāvājums - rādam to, kas katram patīk, kas ir izdevies. Tad vēl tāds piedāvājums. Autors, prezentējot savus darbus saka, ko vēlas uzzināt no citiem. Piemēram - rihtīgi skarba kritika vai tikai viegla kritika. Vai, piemēram, ir kādi darbi, kas tiek gatavoti, ir dažādas versijas apstrādē, taču vēl nav pārliecības par labāko variantu. Tad citi varētu izteikt savu viedokli un ieteikumus, ka darbu veidot, kā apstrādāt, kas patīk, kas nepatīk piedāvātajās versijās, bez īpašas kritikas. Tā sakot radoši palīdzēt. Zinātniski pierādīts, ka komandas lēmums vienmēr ir labāks par indivīda lēmumu. Ar dažiem izņēmumiem, ja indivīds ir izteikts ģēnijs savā jomā. ;)
Tas rezumē varētu būt tāds, ka autors prezentējot savus darbus, saka, - ko vēlas uzzināt par tiem. Un katrs dalībnieks izsakās par prezentētajiem darbiem. Idejas fotovakara veidošanai ... ;)
Domāju, ka svarīgākais - nākot un prezentējot savus darbus, jums paliek vēlme vēlreiz to darīt. Šādiem vakariem vajadzētu kļūt tieši par ideju un iedvesmu vakaru. Varbūt pārāk ideālistiski, bet tomēr. ;)
Publicēts: 21.09.09 21:22
 citēt
es par to, ka bez iipasha temata
Publicēts: 21.09.09 21:43
 citēt
Linkman, man nav noslēpumu, vienkārši riebjās fotografēties. pirms šīs profilbildes bija cita, no pagājušā gada. neesmu vairs tik jauns, lai pa tusiņiem bizotu, bet arī tik vecs nē, lai sēdētu kompānijās, skatītos kino un pļāpātu, bet nekas nav pretīm ar kādu Būtni divatā noskatīties kādu filmu, vai paklausītos mūziku www.youtube.com...
Publicēts: 21.09.09 21:47
 citēt
Linkman: Tad vēl bija viedoklis. Ja skatās filmu, kas uzskatāms vairāk kā izklaidējošs pasākums, tad fotoanalīze šādā kino vakarā būtu par daudz. Citiem vārdiem - būtu jādala - ja runā par foto tā nopietnāk, tad visu vakaru par to un nav kino. Ja savukārt ir kinovakars, tad iespringt uz nopietnām fotopārrunām - tas īsti neiederās pasākumā atmosfērā ... ;)

interesanti, ar ko kino ir vairāk izklaide par foto... laikam vienīgi ar to, ka no klātesošajiem neviens ar kino "nenodarbojas"... ;)
Publicēts: 21.09.09 22:33
 citēt
bija bija piedaavaajums, bet esmu slims - galvaa vate :) nekas nedomaajas tik taalju.....
Publicēts: 22.09.09 00:13 labots
 citēt
daiga35: interesanti, ar ko kino ir vairāk izklaide par foto... laikam vienīgi ar to, ka no klātesošajiem neviens ar kino "nenodarbojas"... ;)

Varbūt ar kino nenodarbojas, bet kadrē visi, kuri rokās tur kameru ... ;)
Kino izklaide ir vairāk nekā foto tieši tāpēc, ka ar to nenodarbojas. Tā ir pasīva vērošana ... ;)
Fotoprocesā Tu iesaisties pati - stiep somu, satīvu, kadrē, apstrādā bildes, ievieto i-netā, sagatavo darbus kādai prezentācijai, prezentē savas bildes, aizstāvi savus kadrējumus un darbu apstrādes veidus, utt. utml. - tas ir aktīvāks process ... ;) .. Digitālā porcesā tas viss kļuvis daudz vieglāk un ātrāk, bet būt pašam analogā un slapjā procesā - tā vairs nav nekāda izklaide - tas ir pamatīgs darbs. ;)
Vai Tev fotoveidošana ir lielāka izklaide nekā kino skatīšanās ... ? ... ;)
Publicēts: 22.09.09 00:24
 citēt
man abas lietas ir hobijs... īpaši, ja runā par foto vai kino skatīšanos... kaut arī ar kino nenodarbojos, es to skatos līdzīgā "režīmā" kā foto, vienīgā atšķirība, ka nepārzinu tehniskās kino-tapšanas nianses...
Publicēts: 22.09.09 00:26 labots
 citēt
mans komentārs nebija saistīts ar fotografēšanu, bet gan kino-foto vakariem, kur abas lietas tiek skatītas, nevis darītas... ;)

manuprāt, mums jau tepat fotoblogā ir pietiekami daudz iespēju "nopietni analizēt" vienam otra bildes, un mazliet šaubos, vai ir liela jēga vēl rīkot īpašus foto-analīzes vakarus...
Publicēts: 22.09.09 01:25
 citēt
Katrai videi - reālai un virtuālai - ir savi plusiņi un mīnusiņi, tāpēc vajadzētu izmantot tās priekšrocības, ko katra piedāvā un izmantot tās samērīgi savam vaļaspriekam ... ;)
Publicēts: 22.09.09 07:52
 citēt
kinovakariem vajadzētu atbilst tiem paredzētajiem mērķiem - salasās, lai tumsā paspaidītos
Publicēts: 22.09.09 08:50
 citēt
negatIvs:kinovakariem vajadzētu atbilst tiem paredzētajiem mērķiem - salasās, lai tumsā paspaidītos

vispirms virtuāli apčamdās un tad tumsā paspaidās :)
Publicēts: 22.09.09 09:28
 citēt
daiga35:
negatIvs:kinovakariem vajadzētu atbilst tiem paredzētajiem mērķiem - salasās, lai tumsā paspaidītos

vispirms virtuāli apčamdās un tad tumsā paspaidās :)
tas jau tīri individuāli, jāskatās uz vietas, neaizmirstot sadales principus un varbūtibas teorijas pamatkursu...
Publicēts: 22.09.09 11:47 labots
 citēt
daiga35 - lielākas virtuālas čamdītājas par Tevi šeit blogā neatrast ... mani nu nekādi nevari aizmirst, paldies par rūpēm un apčamdīšanu ...;) ... Tu esi spēcīga meitene - ar vairākiem vīriešiem uzreiz vari virtuāli čamdīties ... ;) ... Tev vajadzētu kādreiz tumsā paspaidītes ar negatīvu, ja Tev kino patīk skatīt ... ;) ...
Negatīvs - tieši tā, neaizmirsti sadales principus - Tu jau neesi vienīgais, kas virtuāli čamdās ap daigu. Uztaisi kādreiz tusiņu pie sevis nevis dienā, bet tumšā vakarā. Kaut gan dienā arī vari paspaidītes, bet tumsā visas kaķenes tāpat ir smukas ... ;)
Publicēts: 22.09.09 11:50
 citēt
ideja nav slikta
Publicēts: 22.09.09 11:51
 citēt
varbūtības teorijas rādītāji +/-
Publicēts: 22.09.09 11:56 labots
 citēt
Negatīvs - Tu apskaties kādā jauka kaķene: www.fotoblog.lv...
Es jau gandrīz biju sarunājis līdzīgus foto ... ;)
Vai, piemēram šī bilde - super: www.fotoblog.lv...
Tu laikam nemaz neapzinies, kāds dārgakmens35 Tevi virtuāli čamda un prasās uz kādu fotosesiju ... ;)
Publicēts: 22.09.09 11:56
 citēt
oi, tālu esat tikuši:)
Publicēts: 22.09.09 12:07
 citēt
aitinaa:oi, tālu esat tikuši:)

Aitina - Tu domā, ka negatīvs kaut kur tālu tiks ... Paliks pie savas virtuālas čamdīšanas ar sadales principu varbūtības teoriju, bet līdz fotosesijām (kaut vai ar daigu) - tur viņam dūša par švaku ... ;)
Publicēts: 22.09.09 12:14
 citēt
nu ja, bildes jaukas, ar noskaņu.:):) katram savs
Publicēts: 22.09.09 12:41
 citēt
tālu tikšanas versijas izvirza Linkmans. tās ne visiem ir aktuālas. sava vieta virtuālajām čamdīšanām, sava reālajām, jau iestrādātajām.
Publicēts: 22.09.09 12:57
 citēt
piedodiet jaunieshi, bet man ir nelabas aizdomas, ka te nupat skaidri raisaas staasts par kaadu nesadaliitu laachaadu!
Publicēts: 22.09.09 14:12
 citēt
diez vai
Publicēts: 22.09.09 16:48 labots
 citēt
Linkman vienkārši neko interesantu vairs nevar izdomāt, tad nu demonstrējas ar "gandrīz sarunātu" pliku dupsi :D
Publicēts: 22.09.09 18:13
 citēt
es kaut kā Linkmanim arī neesmu manījusi šāda satura bildes, laikam arī problēmas ar sarunāšanu :D
Publicēts: 22.09.09 19:51
 citēt
Annirs: ... raisaas staasts par kaadu nesadaliitu laachaadu! ...

Diez vai. Drīzāk stāsts ir par kādu vāveriti, kura vēlas ne tikai virtuāli apčamdīt riekstiņus, bet gan reāli paspaidīt tos. ;)
Publicēts: 22.09.09 19:56
 citēt
kinotēmas apspriešana iegūst tādu kā kulinārerotisku noskaņu
Publicēts: 22.09.09 20:03 labots
 citēt
stings: ... laikam arī problēmas ar sarunāšanu :D ...

Ar daigu tagad būs tiešām problēmas kaut ko sarunāt. bet ja kāds mēģina, tad atcerieties, daiga nav tā meitene, kas uzreiz piekrīt jebkuram aicinājumam ... ;) ... Daiga varēja kādu reizi atnākt uz fotovakaru, lai mums būtu ko darīt - iegaismot modeli tumšajos rudens vakaros ... ;)
Publicēts: 22.09.09 20:55
 citēt
Linkman, biju par tevi labākās domās...
Publicēts: 22.09.09 22:13
 citēt
daiga35:Linkman, biju par tevi labākās domās...

Nevajag raustīt aiz ūsām ar - vispirms virtuāli apčamdās un tad tumsā paspaidās ... ;)
Ja Tu domā, ka vari mētaties ar akmentiņiem un nekas nelidos atpakaļ ... ;)
Ir labāk, ka varu būt tāds kāds esmu un par to vari mani ienīst.
Un man nevajag izlikties, lai Tev izpatiktu un būtu kāda Tava simpātija ... ;)
Publicēts: 22.09.09 22:36 labots
 citēt
es pamētāju akmentiņus, tai skaitā arī pati savā virzienā, bet tu, Linkman, kļuvi prasts...

par tavu humora izjūtu tomēr nebiju kļūdījusies...
Publicēts: 23.09.09 00:31 labots
 citēt
Kā mežā sauc, tā mežā atskan ... prastiem metieniem prastas atbildes ... Tev vajag tā pa pieri iebelzt, lai Tu beidzot sāktu domāt, ko raksti ... ;)
Publicēts: 23.09.09 00:41
 citēt
Linkman:Kā mežā sauc, tā mežā atskan ... prastiem metieniem prastas atbildes ... Tev vajag tā pa pieri iebelzt, lai Tu beidzot sāktu domāt, ko raksti ... ;)

šis ieteikums der vairāk tev, Lm... Daiga "pelēko vielu" pielieto daudz biežāk un efektīvāk. ;)
Publicēts: 23.09.09 09:28
 citēt
varbūt jāpadomā arī par to, ko lasi....turpmāk laikam būs stipri jāpiedomā, vai iemest kādu vārdu topikā, kurā dalību ņem ser. Linkmans, jo pārāk personigi, un saasināti uztver vispārigi iemestu humoriņu. te nav pirmais gadījums. atslodzej veca dziesmiņa, par to, kuru arī nav vēlams raustīt aiz ūsām www.youtube.com... .....
Publicēts: 23.09.09 09:36
 citēt
negatIvs:varbūt jāpadomā arī par to, ko lasi....turpmāk laikam būs stipri jāpiedomā, vai iemest kādu vārdu topikā, kurā dalību ņem ser. Linkmans, jo pārāk personigi, un saasināti uztver vispārigi iemestu humoriņu. te nav pirmais gadījums. atslodzej veca dziesmiņa, par to, kuru arī nav vēlams raustīt aiz ūsām www.youtube.com... .....

Piekrītu Negatīvam, 100%īgi...
Publicēts: 23.09.09 09:45
 citēt
oi, oi, oi cik nopietni:)
Publicēts: 23.09.09 12:21 labots
 citēt
Alloxa:... Daiga "pelēko vielu" pielieto daudz biežāk un efektīvāk ... ;)

Protams, ka tik bezjēdzīgi paspamot ... ;)
Es labprāt uzzinātu, ko Tava pelēkā viela saka par Daigas izteikumu:
- vispirms virtuāli apčamdās un tad tumsā paspaidās ... ;)
Gaisma nodziest un tumsā veidojas spaidīšanās varianti: - L. atspiestos uz D., E. sēdētu E. tuvu klāt, bet A. būtu sajaucis E. ar A., Bet V. nekā nenojauzdams, sajustu E. ... ;):D ... Un pēc reklāmas pauzes visi samainās ... ;):D ... Tā kā D. pati bija kādā kinoseansā, tad spaidījās tur ar kādu tumsā ... ;)
Ir trīs neatrisināmas problēmas:
1. blogā nav iespējamas foruma tēmas, kurā izsakās tikai tie, kuri veido un piedalās kādā pasākumā. Tas jau arī izskanēja kinovakarā, ka nav jēgas šeit forumā kaut ko apspriest, jo uzradīsies vesela kaudze ar skauģiem, kuru komentāri ir pilnīgi bezjēdzīgi.
2. Daigai ir VTO (vīrieša trūkums organismā) ... Tā kā daiga neko stabilu nav atradusi savas veselības uzlabošanai, tad nu hormonu vētras atliek izsijāt šeit pa forumu ... ;)
3. L. komentārus uztvers tieši tā kā uztvers un tikpat jautri atbildēs ... ;)
Publicēts: 23.09.09 12:24
 citēt
negatIvs:....turpmāk laikam būs stipri jāpiedomā, vai iemest kādu vārdu topikā ...

Ja neko sakarīgu nevari ieteikt vakaru veidošanā, tad vari mierīgi izteikties citos forumos. Vai tad forumā Tev tēmu pietrūkst? Ja pietrūkst, tad nāc šeit arī paspamot - varbūt paliks vieglāk ... ;)
Publicēts: 23.09.09 12:26
 citēt
stings:Piekrītu Negatīvam ...

Mazais stingais kvaukšķis arī ir klāt. Kā nu bez tevis ... ;):D
Publicēts: 23.09.09 12:35
 citēt
L- nuuuuuuuuuu drosmīgi, drosmīgi. Un tieši
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2