Mazais stingais kvaukšķis arī ir klāt. Kā nu bez tevis ...
Nemāki Tu diskutēt vai komentēt, neaizskarot otru personības, nu nevari bez personīgiem apvainojumiem....,ja domā, ka kādu esi pazemojis, tad iespējams tikai pats sevi... Nu pret večiem jau Tu tā neuzdrīksties, jo var vēl jau pa purnu dabūt, bet pret sievietēm, kāpēc ne... dabūju savu, dabūja Daiga, kura būs nākamā?
Uzskatu, ka Linkmanim ir man publiski jāatvainojas!!!
a par ko iet runa? cik noprotu- riexti, vaaveres un Alloxa ir komplektā. par ko cepas pārējie?
a kino kada buģet?
p.s. savulaik kadra uzbūvi mācījos no eizenšteina un itāļu neorealistiem... un tikai pēc tam trešdaļas un zelta griezumi- kā standarts kondicionētam skatītājam....
Petersonsphoto - es ceru, ka cepšanās ir beigusies, kāda daļa jautri apdeguši un apdedzinājušies ... Kina kada buģet? Mhmmm ... Kas to lai zin, kad kas buģet. Izskatās, ka es viens pats cepos par KFV ... Takš to kina ņe buģet ... Lai visiem par to prieks. Kadra uzbūve - tieši tā - kā uzbūvēts un kā svarīgs elements kadru ilgums un to secība. Ja kinoteātrī var piedomāt par operatora kadrējuma izvēli (droši vien arī režisora ietekmē), tad mājās, skatot filmas, var nospiest stop pogu un mierīgi pavērot, kā arī vairākkārt noskatīties. Mhmm - interesanta doma: eizenšteins un itāļu neorealisti un kadra uzbūve.
Kādreiz sekoju nopietnāk filmām, daudz informācijas par tām ir imdb mājas lapā. Ja kinoteātrī noskatījos, tad vēlreiz pārlasīju aizkadra info un apskatījos aktieru sarakstu. Kādreiz skatījos filmas arī tv, bet pēdējos gados ļoti reti. Ja nu Izklaidē pamanu kādu vecu klasisko grāvēju, nu tad vēlreiz. Tā kā lielākoties ejam divatā skatīt kino, tad pēc tam ir interesanti uzzināt, ko otrs sapratis, pamanījis, paticis, nav paticis, aktieru tēlojums, utml. Tāpēc arī būtu interesanti uzzināt t.s. feedback, piemēram, par kopīgi redzēto Rekonstrukciju no citiem. bet tā kā spams valda visur, tad foruma tēmas iegūst nenopietnus pavērsienus. Elizabetes ir vairākas. Skatījos - Elizabeth: The Golden Age - patika. Bet tas bija vai nu 2007. gada beigās vai 2008. sākumā. To vēlreiz labprāt noskatītos.
Tad kā paliek? Noliekam 2.oktobri? Satikšnās vietu nemainām? Lai romietes sagatavo atskaites reportāžas? Pārējiem flešiņos lai būtu sagatavotas bildes uz ķidāšanu. Ā, un jaunpienācēju iesvētīšana? Tā?
Pārdomāju dzīvi un nolēmu pie sevis neko nerīkot. Bez īpašiem komentāriem par to ... Schluss, Ende, Basta ... Aitina - nekad nevar zināt, kad un kurš būs tas pirmais nokostais. Es vēl tā kā turos, kodēju ir diezgan, vēl nav nokoduši ... Annirs - cik tad Tu tur kodi, Tu tak stūrē biji iekodies ... Eltons - Jumts 2 - tas laikam būs par maksu ... Dansiga - nu ja - katrs pa savām mājām, katrs ar savu glāzi, kino un foto ... A ko Roņu salā - roņus fotogrāfēt? Kā tur nokļūst? Ar auto vai kā?
Aitina - vai tas kuģis uzņem arī auto vai tikai kājniekus? Skatījos google earth - tā Roņu sala nav liela, to pat ar kājām var apstaigāt. Vai arī ar velo apbraukāt. Droši vien kuģis tikai kājniekiem. Roņu salā it kā pat kempings esot.
kempingā tur nau ko darīt, bet uzprasot tevi vai katrā trešā mājā iemitinās. tagad drīz varēs aizlidot no Pērnavas. lidojam kāds bariņš? padsmit lati par biļeti tudi-sudi
Tā viss skaistais beidzās vēl nesācies… Cilvēki 20 pie manis varētu ietilpt (pusei gan būtu jāstāv kājās), filmu gana - varētu ko no augstajiem plauktiem izvilkt.
Linkman:Aitina - vai tas kuģis uzņem arī auto vai tikai kājniekus? Skatījos google earth - tā Roņu sala nav liela, to pat ar kājām var apstaigāt. Vai arī ar velo apbraukāt. Droši vien kuģis tikai kājniekiem. Roņu salā it kā pat kempings esot.
Kempinga tur nav , ir Teltsvietas pie VEIKALA kur brivi var norekinaties LATOS / KRONAS vai ar kartēm Tas ari saucas KEMPINGS Isteniba vienas 1/2 maju tur ir VIESU NAMI un vieni 50% turistu tur esot no Latvijas . Ronjusala no viena gala lidz otram ar kajam var aiziet ~1h , tatad rekjini ka no Ostas lidz salas centram kur atrodas abi veikali un baars var aiziet ~20-25min Veljukus var iziret katra maja vai turpat pie Jahtkluba sarga Braucu uz salu katru gadu sogad biju 4x Isteniba patreiz tur ar satiksmi ar "Kontinentu" svaki , lido viens vacija registrets lidmasjins ar 9 vietam no Pernavas un Reizi nedelja no Samsalas nak pramis Aegna. No Latvijas realakais ir Jahtas no Rigas vai Kugjisji no Rojas vai Mesraga. Patreiz gan dies kas nav , visai vejains un vess salaa.
Ja nu gluzji ir velme un netaisas sudus varit ka tur medz darit "Paķu ergļi" kas atvelkas no Latvijas mazpilsetam buvet vietejiem majas tad izzinjai par salas ikdienu var izmantot resku jaukas meitenes Kadri blogu tur ir infas gan par praktiski visu kas sala notiek gandriz reala laika un ari daudz noderiga VIETAJA FUNKTIERA izpratnei : ruhnlane.blogspot.com
Kam liekas ka neoietiekami saprot kas tur raxstits var izmantot sjo translate.google.com...=
Budzet draka i vse polučat ... dļja profilaktiki ... bei svojih, čtobi čužije bojaļis ... dansigas pieminētais pa galvu došanas brīdinājumus atsauca atmiņā kādreiz dzirdēto ... Roņu sala - paldies visiem par ieteikumiem - varbūt kādreiz. Saule lec un riet jūrā. Kāds tur ziemā ir bijis? Tur salas piekrastē ūdens sasalst vai nē? ... Roņu sala gan nav par tēmu kfv un es pat skeptiski skatos, vai kfv vispār būs. Ir pietiekoši daudz dažādu fotoplenēru, lielāka vai mazāk veida izbraukumu fotosesijas un daudz dažāda veida izklaidējoši pasākumi, tā kā tusējam mierīgi tālāk katrs savā stilā un/vai savu fotokolēģu kompānijā.
Linkman: Roņu sala - paldies visiem par ieteikumiem - varbūt kādreiz. Saule lec un riet jūrā. Kāds tur ziemā ir bijis? Tur salas piekrastē ūdens sasalst vai nē? ...
Es tur esmu bijis ari ziema , forsji sedet Limo pirts apsildamaja kubla un skatities uz aizsalusjo juru Ja un kareiz ziema esmu tur bijis viena no foto pleneru skara , ko pats tur rikoju , esmu kopa 3 tur rikojis
Linkman: Roņu sala - paldies visiem par ieteikumiem - varbūt kādreiz. Saule lec un riet jūrā. Kāds tur ziemā ir bijis? Tur salas piekrastē ūdens sasalst vai nē? ...
Es tur esmu bijis ari ziema , forsji sedet Limo pirts apsildamaja kubla un skatities uz aizsalusjo juru Ja un kareiz ziema esmu tur bijis viena no foto pleneru skara , ko pats tur rikoju , esmu kopa 3 tur rikojis
vienu bildi, liekās no tiem plenēriem labi atceros - iet kaila modele, gar jūras krastu, un vesels bars , dažāda vecuma, resnuma un garuma fotogrāfu ar aparātiem un saintriģētiem feisiem velkās nopakaļ........paskats - traģikomisks....
Linkman:Aitina - vai tas kuģis uzņem arī auto vai tikai kājniekus? Skatījos google earth - tā Roņu sala nav liela, to pat ar kājām var apstaigāt. Vai arī ar velo apbraukāt. Droši vien kuģis tikai kājniekiem. Roņu salā it kā pat kempings esot.
Linkman- es pavisam nesen biju Roņu salā (man ir ari neliela fotoreportaza ielikta)- varu visu siki un smalki izstastit kā un kas tur ir Ja kas- raksti vai zvani