Laikam esmu naiva- neee, es tiesam nevareju pat iedomaties par dzelteno presi. Par modeli ari nezinaju- no info foruma un dalibnieku vardiem to nevareja secinat. Tas ka saraksta ir sievetes vardi neko nenozime
aitinaa:Laikam esmu naiva- neee, es tiesam nevareju pat iedomaties par dzelteno presi. Par modeli ari nezinaju- no info foruma un dalibnieku vardiem to nevareja secinat. Tas ka saraksta ir sievetes vardi neko nenozime
debra: ... - nesen biju Roņu salā (man ir ari neliela fotoreportaza ielikta) - varu visu siki un smalki izstastit kā un kas tur ir ... Ja kas - raksti vai zvani
Paldies. Būsim zināt. Reportiņu apskatījos. Izskatās forši.
Lunis: Es tur esmu bijis ari ziema, forsji sedet Limo pirts apsildamaja kubla un skatities uz aizsalusjo juru ...
Ja Tu vairākkārt esi bijis, tad tiešām ir vērts aizbraukt. Galvenais, pašam no mājas izkasīties.
dansiga:ja es tuseeju fotoblogaa - nafig man hvz kur pasaulee mekleet kaadu gjiimi!?!??!?!?!
redzēt vai atrast,ko gribas, tas atkarīgs no vēlmes,,,,ja ir vēlme, interese, nepieciešamība, tad pasaule mazs kukainis šķiet.... ja ne, tad tukša melšana
Klau, vīri - iztiekam varbūt bez akmentiņiem ... ... dansiga - cik ilgi jābrauc? Ja ar jahtu, tad droši vien pāris stundas. Bet man ir questioni: - Cik ir tie kandidātbraucēji? - Kādas izmaksas paredzētas, iespējamas? - Pār bortu iekrist līci un izpeldēties iespējams - tas vairāk jautājums, ko ņemt līdzi? - Par nakšņošanu pašam jādomā uz vietas (uz salas) vai kāds par to apdomājas un organizē? ....
Linkman,dansiga- saciet runat ar to jahtu par iespejam- laikiem utml. 4 stundas paiet cela.Kur palikt uz salas var sarunat, bet tas ari jadara ieprieks. Cels laikam maksaja ap 30 latiem ( neatceros gan) jahtapalsa.webs.com