forum.gif
KinoFotoVakars
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / KinoFotoVakars
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.09 19:17
 citēt
Vai vēl kaut ko daram? Ja daram, tad kad un kur? ... :)
Publicēts: 20.09.09 19:21
 citēt
ppiektdien juus muus savaacat no lidsotas un vedat pie Tevis;-))))
Publicēts: 20.09.09 19:22
 citēt
jā!:))
Publicēts: 20.09.09 19:44
 citēt
Jūs nu gan esat fiksās meitenes. Kak s korabļja, taj srazu na ball ... ;) ... Bet vai jūs pēc ceļojuma nebūsiet nogurušas pārgurušas? Varbut jūs gribēsiet dušā iekāpt? ... ;) ... Es labprāt redzētu kādas ceļojuma bildes, teiksim, kā reportiņus uz kādu nākošo KF-vakaru par jūsu ceļojumu ... ;)
Publicēts: 20.09.09 19:48
 citēt
Linkman, buus arii reportinjsh .. ;-) a ko tur nogurt no iisaa lidojuma!?!?! un pie tevsi tachu vares ieiet dushaa un nomazgaaties ;-))) ai, bet ..... vai tad nu ljotenee ta sasviidiisim? es kaut ka ajau sen esmu pieradusi pie ljoteneem un neuztveru to kaa kaut ko briesmiigaaku kaa braucienu ar ar auto karstaa laikaa bez kondishkas;-)
Publicēts: 20.09.09 20:07
 citēt
dansiga:ppiektdien juus muus savaacat no lidsotas un vedat pie Tevis;-))))

Es par!
Publicēts: 20.09.09 20:24
 citēt
par par param parm!
Publicēts: 20.09.09 20:34
 citēt
Lm, piedod, bet es, laikam, netikšu... :...............\ °°DDD
Publicēts: 20.09.09 20:37
 citēt
Alloxa, bet tu sanjemies!!!!!!!!!!! tev gruuti?!!?!?!
Publicēts: 20.09.09 21:20
 citēt
Varbūt laiks Miera pīpi ar Linkmani uzpīpēt? :D Lai gan parasti saku- ja prasu uzpīpēt, tad vīnu vairs nedodoiet...:D
Publicēts: 20.09.09 21:24
 citēt
nu tad nav ko jaanaak ;-pppp
Publicēts: 20.09.09 21:25
 citēt
nu ne Dansigai teikt, kam kur jānāk
Publicēts: 20.09.09 21:28
 citēt
es tik komenteeju tavu tekstu ... un .. BET ... dansigas vaardos shad tad kaads arii ieklausaas, atshkjiribaa no tevis, kas tikai vienmeer oponee pretii ;-ppp;-)))))
Publicēts: 20.09.09 21:40
 citēt
:D spīdi jau spīdi Dansig!
dzīve būtu garlaicīga, ja nebūtu oponenti...
Publicēts: 20.09.09 21:42
 citēt
paliidzeesi nodzist?
Publicēts: 20.09.09 23:23
 citēt
LM - tāds dīvains sākums... !!! vai ir arī sākums tam sākumam?
Publicēts: 20.09.09 23:24
 citēt
Alloxa:Lm, piedod, bet es, laikam, netikšu... :...............\ °°DDD

Nu žēl, Alloxa, mēs kā reize gribējām pievērsties bilžu analīzei ... ;) ... Meitenes, starp citu teica, ka Tev nemaz tāda bārda neesot, ka profila bildē, ka Tu esot ar vakariņām cienājis ... ;)
Publicēts: 20.09.09 23:27
 citēt
stings:Varbūt laiks Miera pīpi ar Linkmani uzpīpēt? :D ...

Vai tad es ar Tevi karoju? Es kaut kā neatceros, ka būtu vicinājis kara cirvi ...;) ... Man ar visiem ir mierīga līdzāspastāvēšana neatkarīgi no viedokļu dažādības ... :)
Publicēts: 20.09.09 23:33
 citēt
H_Zemitis:LM - tāds dīvains sākums... !!! vai ir arī sākums tam sākumam?

Sākums - bija piektdienas vakars, 18. septembris, dāņu filma Rekonstrukcija (paldies Anniram). Viss sākās ar Rekonstrukciju ... ;) ... Paldies Eltonam par tehnisko nodrošinājumu ... Paldies dalībniekiem par dalību un sarunām ... Paldies Lm par iespēju ... ;)
Publicēts: 21.09.09 00:21
 citēt
Linkman:
stings:Varbūt laiks Miera pīpi ar Linkmani uzpīpēt? :D ...

Vai tad es ar Tevi karoju? Es kaut kā neatceros, ka būtu vicinājis kara cirvi ...;) ... Man ar visiem ir mierīga līdzāspastāvēšana neatkarīgi no viedokļu dažādības ... :)

Nu es jau arī par mierīgu līdzāspastāvēšanu :D tas jau tāpat kā, ejot pa mežu, ja zvērus neaiztiek, tad viņi reti, kad virsū paši skrien :D
ko tad piektdien ieplānots skatīties? Rekonstrukcija jau tāda pasmaga- manā skatījumā, problēmu cilāšana...
Publicēts: 21.09.09 00:47
 citēt
Par, par un vēlreiz PAR! :)
Publicēts: 21.09.09 09:21
 citēt
stings:
Linkman:te]

Nu es jau arī par mierīgu līdzāspastāvēšanu :D tas jau tāpat kā, ejot pa mežu, ja zvērus neaiztiek, tad viņi reti, kad virsū paši skrien :D
ko tad piektdien ieplānots skatīties? Rekonstrukcija jau tāda pasmaga- manā skatījumā, problēmu cilāšana...
ja Tu esi probleema - jaapbeedina - Tevi necilaajaam.... :(
:D
Publicēts: 21.09.09 10:04
 citēt
Driikst pieteikties? :)
Publicēts: 21.09.09 11:01 labots
 citēt
Oskarz:Driikst pieteikties? :)
noteikti driikst ;) tikai vajadzīgs pienesums - tikai shajaa gadiijumaa gruuti pateikt kaadam tam jaabuut - emocionaalam, fiziskam vai kaa - kodola kopaasatureeshanaas speeki veel tikai tiek defineeti ;)
Publicēts: 21.09.09 13:24
 citēt
Es tā šodien nosapņoju vairākas domas.
- tā kā šeit ir offtopic sadaļa burziņš, tad šeit varētu mest jebkuras domas;
- ja nu veidojas konkrēti pasākuma aprises (datums, vieta, laiks, programma), tad varētu veidot atsevišķu tēmu, teiksim pie notikumiem;
- kopējam skaitam nevajadzētu pārsniegt 8, tas attiecībā par manām telpām. Ja kāds vēlas vairāk dalībniekus un/vai rīkot pie sevis, man nav pilnīgi nekādu iebildumu, bet tad telpu saimnieks, it sevišķi, ja tās ir privātās telpas, nosaka, vai vēlas kādu redzēt pie sevis. Par 18. sept. sastāvu man nav nekādu iebildumu. Bet opozīcija KFV pasākumos - es uz to skeptiski skatos. No augstāk minētā es redzu, ka dansiga, annirs un tajā skaitā arī es - problēmas necilājam. Problēmas paliek ārpusē ... :)
- Ir jau tā, ka ne vienmēr visi varēs piedalīties, tad nu tāds jautājums - kādas domas par minimālo skaitu? Piemēram, ar Eltonu es varētu mierīgi sēdēt divatā, malkot smirnovku, ieiet pirtī un pļāpāt par jebkuru tēmu stundām ilgi, ka tik pašiem ir laiks un gribēšana reāli satikties. Droši vien ar jebkuru, bet ja nopietnāk uz to paskatās - ja vismaz ir kādi 4-5 dalībnieki, tad varētu sākt domāt par konkrētu datumu un laiku. Jo kādam varbūt kāds koncerts, svinības, prezentācijas, ceļojumi, fotosesija, utt. utml. Tiklab varat tikties arī bez manis, ja nu kādu iemeslu dēļ nevaru tikt, bet tad jādomā par citām telpām ... ;)
- man šķiet, ka tovakar jau pieminēju, bet arī šeit vēlreiz. Tie, kuri spēj pievienot profila bildi, kurā ir pietiekoši labi saskatāma seja, tie arī spēj atklāti un droši izteikties, organizēt, piedalīties un veidot pasākumus.
Publicēts: 21.09.09 15:16
 citēt
peedeejam teicienam pievienojos par 478%!!!
Publicēts: 21.09.09 17:02
 citēt
Annirs:
stings:.. :)

ja Tu esi probleema - jaapbeedina - Tevi necilaajaam.... :(
:D

ceru, ka kādam vai kādiem arī esmu problēma, bet ne cilāšanas problēma, ja nu neesiet galīgi vārguļi, kas nevar pacelt 60 kg :D
Publicēts: 21.09.09 17:07
 citēt
Annirs:peedeejam teicienam pievienojos par 478%!!!

vēl jau tikai jānodefinē, kas ir Seja- vai var arī bez mutes un zoda? :D
Publicēts: 21.09.09 17:15
 citēt
stings - laipni luugts/a apluukot manus pashportretus :D
Publicēts: 21.09.09 17:59
 citēt
Varu apliecināt, Stingam seja ir!
Dzīvajā gan tāda klusa dāmīte...
Publicēts: 21.09.09 18:19
 citēt
Eltons:Varu apliecināt, Stingam seja ir!
Elton, a funktieris ta cits! Un kaapeec vinja savu seju nevar ielikt profilbildee? Kaut kaadaa veidaa piedaliities grib, bet....
Publicēts: 21.09.09 19:17
 citēt
Annirs:
Eltons:Varu apliecināt, Stingam seja ir!
Elton, a funktieris ta cits! Un kaapeec vinja savu seju nevar ielikt profilbildee? Kaut kaadaa veidaa piedaliities grib, bet....
ja ir laba redzes atmiņa, tad viss mierīgi.....bija kādreiz seja profilbildē
Publicēts: 21.09.09 20:05
 citēt
Negatīvs - kā Tev ar profila bildi? Ja nemaldos, kādreiz bija tusiņš pie Tevis un daiga35 bija ielikusi šī gada foto ar Tavu izskatu, tad nu es atceros, ka rakstīji daigai pie reportāžas, ka nevēlies, ka bildes ar Tavu izskatu parādās internetā. Mhmm - a ko tad tā? Komercnoslēpumi? ... ;)
Ja nemaldos šeit: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.09.09 20:28
 citēt
Tad vēl bija viedoklis. Ja skatās filmu, kas uzskatāms vairāk kā izklaidējošs pasākums, tad fotoanalīze šādā kino vakarā būtu par daudz. Citiem vārdiem - būtu jādala - ja runā par foto tā nopietnāk, tad visu vakaru par to un nav kino. Ja savukārt ir kinovakars, tad iespringt uz nopietnām fotopārrunām - tas īsti neiederās pasākumā atmosfērā ... ;)
Bet vēlreiz par kino vakaru. Gan pirms filmas, gan arī pēc filmas Eltons fonā bija uzlicis kaut ko izklaidējošu. Tā kā mani interesē dažādi fotodarbi, tad fonā varētu rotēt dalībnieku fotodarbi. Bez komentāriem, bez cipariem - vienkārši darbs uz tumša ekrāna fona. Darbi jebkuri - neatkarīgi no tā vai tie ir publicēti blogā vai kur citur vai vispār nav publicēti. Ja katrs sagatavotu kādu fotošovu ar saviem darbiem un tādejādi piepildītu fonu (vai ekrānu) šādā kinovakarā. Ideja pārdomām ... ;)
Publicēts: 21.09.09 20:33
 citēt
Linkman, pieketiden gaidam lidostaa ;-))))
Publicēts: 21.09.09 20:38
 citēt
Dansiga :) lai jums rīt labs ceļavējš! ;)
Publicēts: 21.09.09 20:39
 citēt
ERA, paljdis paljdis ;-)
Publicēts: 21.09.09 20:41
 citēt
nuta liidz piektdienai. es shoreiz par fotograafiju apsprieshanu
Publicēts: 21.09.09 20:41 labots
 citēt
dansiga:Linkman, pieketiden gaidam lidostaa ;-))))

Mani lidostā? Mhmm ... Esmu pietiekoši bieži braucis uz lidostu un zinu, ka piektdienas vakarā turp nokļūt no Purvciema ir stunda. Un atpakaļ apmēram tikpat ilgi. Zini - divas stundas nīkt mašīnā un sastrēgumos man nemaz negribās. Tad es labāk divas stundas sakārtoju māju ciemiņiem, braucu pie Eltona un atvedu tehniku demonstrēšanai .... ;)
Publicēts: 21.09.09 20:49
 citēt
Annirs:nuta liidz piektdienai. es shoreiz par fotograafiju apsprieshanu

Es arī par foto. Vēl jau izskanēja doma, ka pie Tevis rīkot. Bet cik nopietni tas bija? Vai Tev ir projektors, ka varētu foto demonstrēt uz ekrāna?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt