Tātad uz trešo oktobri plānojas velo izbrauciens pa siguldu. Laiks piemērots un rudens skaistums jau ar būs parādījies. Visi braukt gribētāji droši var pieteikties.
Tiekamies sestdien 7:20 pie centrālās stacijas. Brauksim ar vilcienu. Siguldā tiekamies- 9:15 Braucēji:
nu Ja vairums būs ar mieru ar velo uz siguldu, tad no problem. Rūdījums ir un doma ar ir tāda, bet ne jau visi būs spējīgi 50+ uz siguldu un vēl pa pašu siguldu. Tā ka Jābūt arī kompromisam
Kāda tipa velobrauciens tas būs? Ja lēnais, tad es varu ņemt savu bmx un laist. Ja tāds fiksais pa šoseju (~25-35km/h), tad man jāpiedomā par citu velo.
Unguss, kādi 11:00 !!! Ne vēlāk kā 8:00 Siguldas dzelzcela stacija, satiekam tos kuri brauks ar vilcienu un ieradīsies precīzi 7:40. Vēlāk nevar, ja gribam rudeni pa īstam izbaudīt un vēl pa atrakcijām izdauzīties
Kepke, ja grasies piemēram no Rigas mīties uz Siguldu ar bmx, loģiski, ka nederēs , ja domā paslinkot un mīties tik no Siguldas stacijas un tālāk pa kalniņiem un dabas takām, tad varēsi izlidzēties arī ar bmx, tas takā pašsaprotami, ne tā
Ungus:Kepke. Paredzēts lēnīgais. Lai visi tiek līdz. BEt maršruts vairāk vai mazāk nebūs no vieglajiem.
Esmu nominis ar savu BMX arī 70km lēnā stilā.. ceļš mani nebiedē.. tik patreiz uz slimības lapas, lai gan uz to datumu būšu gan jau ka uz pekām
Vienīgā problēma, ka Siguldā objektu dikti daudz, maršruts jau ir precizēts? Varu ieteikt: www.kepke.lv... tik tur ar tiem riteņiem tā pašvaki.. ar kājām jau čakars
Tātad visiem interesentiem ir iespēja jejupielādēt karti PDF formātā. Un no manas puses mazs lūgums (jo man nesanāk kaut kā) Rezervēt biļetes uz Nikon shool siguldē. no 13:00-14:30
Tipa bump. Gribētājiem Nikon skola uz 13:00- 14:00 Pierakstu visus kas pieteikušies PS lūgums atsūtīt iekš pz īstos iniciāljus. Jeb kas pats pierakstījies tad lai pasaka.