forum.gif
canon vs nikon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / canon vs nikon
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.09 23:03
 citēt
Kādu aparātu ieteiktu no šiem diviem CANON 50D vai NIOKN D90
Publicēts: 20.09.09 23:11
 citēt
Tev vajag mācītāja pakalpojumus, jo jāizvēlās ticība............
Publicēts: 20.09.09 23:13
 citēt
ņem sony vai Olympussy
Publicēts: 20.09.09 23:17 labots
 citēt
westy:Kādu aparātu ieteiktu no šiem diviem CANON 50D vai NIOKN D90

Canon 50D nebūs tas pats, kas Nikon D90.
Ja pielīdzinam canonam, tad no Nikona būtu jāliek priekšā D300
Ja Niokona D90 jāliek pretī līdzvērtīgs Canons - tad tas laikam varētu būt kaut kas līdzīgs 450D...

P.S.
Gan 50D gan D90 ir labi, katrs pa savam...
Tik pat labi būtu pavaicājis mums, kuru no divām visumā Tev tīkamām meitenēm Tev izvēlēties - Kristīni vai Zani... :D
Publicēts: 20.09.09 23:27 labots
 citēt
Gudris:
Ungus:ņem sony vai Olympussy

par sony nezinu bet oly toč nevaig...fakina dārgi objektīvi :(

toč? nemuldi?! :D
Publicēts: 20.09.09 23:33
 citēt

labāk nopērc ko citu :D
Publicēts: 20.09.09 23:54
 citēt
daudz alus par to naudu sanāks,mhm
Publicēts: 21.09.09 00:10
 citēt
Paņem Pentax un esi laimīgs !
Publicēts: 21.09.09 07:41
 citēt
palaidniex:

Canon 50D nebūs tas pats, kas Nikon D90.
Ja pielīdzinam canonam, tad no Nikona būtu jāliek priekšā D300
Ja Niokona D90 jāliek pretī līdzvērtīgs Canons - tad tas laikam varētu būt kaut kas līdzīgs 450D...

P.S.
Gan 50D gan D90 ir labi, katrs pa savam...
Tik pat labi būtu pavaicājis mums, kuru no divām visumā Tev tīkamām meitenēm Tev izvēlēties - Kristīni vai Zani... :D
Kristiines un Zanes plikbildes studijaa, luudzu, lai vai izveerteet parametrus!
Publicēts: 21.09.09 10:10
 citēt
kāda jēga no plikbildēm, ja piemēram Zani neuztruac, ka paliec pa nakti pie Ingas, bet Kristīne pinās vēl ar Jurčiku, Serjogu un Vovu? :D
Publicēts: 21.09.09 10:17
 citēt
Nu Nikon d80 man patika labak kaa canon 30d vai 40d. Tapec domaju ka Nikon d90 butu labaks variants (kaut arii klasi zemaks skaitas)
Publicēts: 21.09.09 10:27
 citēt
palaidniex:kāda jēga no plikbildēm, ja piemēram Zani neuztruac, ka paliec pa nakti pie Ingas, bet Kristīne pinās vēl ar Jurčiku, Serjogu un Vovu? :D

O, Kristiini njem. Tai lielaaka pieredze :)
Publicēts: 21.09.09 10:30
 citēt
Oskarz:Nu Nikon d80 man patika labak kaa canon 30d vai 40d. Tapec domaju ka Nikon d90 butu labaks variants (kaut arii klasi zemaks skaitas)
nav jau taas klases iisti paraleelas - shajaa gadiijumaa vareetu teikt 1/3 klasin zemaak.
Publicēts: 21.09.09 10:36
 citēt
Dambis:
palaidniex:kāda jēga no plikbildēm, ja piemēram Zani neuztruac, ka paliec pa nakti pie Ingas, bet Kristīne pinās vēl ar Jurčiku, Serjogu un Vovu? :D

O, Kristiini njem. Tai lielaaka pieredze :)

Toties Kristīnei var nākt līdzi nevēlami bonusi un dāvanas... :D
Publicēts: 21.09.09 10:42
 citēt
jāizvēlās brends, klases, stikli laika gaitā mainīsies....nebūs jau tā, ka tagad nopirks Nikon D90, kad pēc laika iznāks, šajā cenu kategorijā, Canon kaut kas interesants, metīsies uz to...
Publicēts: 21.09.09 10:47
 citēt
Gudris:

bet ja nopietni ...tad pirmāmkārtām apskaidro kam Tev viņš vajadzīgs un ko ar viņu gribi bildēt !

moš nemaz negrib bildēt, bet tikai apzīnāties un zīmēties ar to vai citu "specu" ieteikto techniku... :D
Publicēts: 21.09.09 10:56
 citēt
Lietoju D90, esmu apmierināts.

Canons izdevīgāk, jo optika lētāka.
Publicēts: 21.09.09 11:07
 citēt
patīk bildēt tumsā...vēlak ir doma iegādāties arī kādu makro objektīvu.
Publicēts: 21.09.09 11:10
 citēt
westy:patīk bildēt tumsā...vēlak ir doma iegādāties arī kādu makro objektīvu.
a ko tumsaa var nofotografeet?????
Publicēts: 21.09.09 11:12
 citēt
Ja patīk bildēt tumsā, tad ņem to, kurai gaišāki mati, uz bildēm būs kaut kas redzams... :)
Publicēts: 21.09.09 11:26
 citēt

man kādreiz bij tāds Canon ixus30 aparāts :) ļoti labi vareja bildēt tumsā un arī makro :)
Publicēts: 21.09.09 11:30
 citēt
Annirs:a ko tumsaa var nofotografeet?????
:D :D
rīpīgi apdomā, C vai N, a no konkrētajām D90 man domāt. Canonists gan pēdējoreiz biju ar A-1!
Publicēts: 21.09.09 11:42
 citēt
Annirs:
a ko tumsaa var nofotografeet?????

naktstārpu portretus
Publicēts: 23.09.09 01:27
 citēt
jeee....tik daudz spama :)

Esmu bildeejis daudz ar 3iem - Canon, Pentax, Nikon...

1) Pentax - noder vairaak priecinjam par kraasaam (kaut kraasas var uzlaitruumot), darbam leens un troksnjains. Iistie prieki saakas ar fiksiem.
2) Canon - tomeer mans favoriits, kaut pa vidam shaubiijos Nikon virzienaa, kaartiigs, uzticams darba verkjis,protams, ar saviem + un -
3) Nikon - hmmm, tomeer nee. Nepatiik taa bilde, kas naak aaraa ( tieshi dazjas ljoti smalkas nianses). Krietni labaak par canonu draudzeejas ar zipeni, ergonomiskaaks.
Publicēts: 23.09.09 02:22
 citēt
ar trigeriem gan canons, gan nikons draudzējas labi gan ar canon, gan ar nikon ražotajām zibspuldzēm. bet, uzskrūvējot uz bodija, atkarīgs no katra konkrētā aparāta, mēdz gļučīt gan canon, gan nikon, mēs arī negļučīt, kā paveicas. abi brendi ir labi, labāki par pentax, olympus, sony utt, bet kuru tieši izvēlēties - kurš pirmais labāk iepatīkas kaut kādu personisku specifisku lietu dēļ. man nikona rullīši šķiet ērtāki, nekā canon. citiem tas po. kopumā - ticības jautājums.
Publicēts: 23.09.09 03:05 labots
 citēt
Tas gan :)
Publicēts: 23.09.09 09:34 labots
 citēt
Santis:3) Nikon - hmmm, tomeer nee. Nepatiik taa bilde, kas naak aaraa ( tieshi dazjas ljoti smalkas nianses)

uztaisam testu kā ekstrasensu raidijuma
es tev iedosu kropus no lielās bildes ar dažādiem fočukiem.. 4 varianti.. jasaliek precizi... dodu 80%, ka ablomisies.. un nevajag te par niansēm :D
Publicēts: 23.09.09 10:48
 citēt
ja velies, var uzlikt visus vienadus.. bus neliels macro efekts, bet objektivs bus viens...
Publicēts: 23.09.09 11:38
 citēt
Gudris:
alvils:abi brendi ir labi, labāki par pentax, olympus, sony utt,

:D ...tu kko citu izņemot Nikon un Canon roka esi turējis ? es teiktu tā ka Canon un Nikon ir populārākie un universālākie brendi...bet kas attiecas uz bilžu kvalitāti šie divi brendi nav pirmajās rindās :)

Tad jau sanāk ka bildes ziņā labākais ir Fuji... :D
Publicēts: 23.09.09 11:42
 citēt
Fuji S5 ir ļoti labi.. priekš portretiem viens no labākajiem savā klasē.. pats tādu labprāt iegādātos..
Publicēts: 23.09.09 11:45 labots
 citēt
Oskarz:Fuji S5 ir ļoti labi.. priekš portretiem viens no labākajiem savā klasē.. pats tādu labprāt iegādātos..

Tas jau kā reizi bija par tēmu, ja C vai N naff labākais, tad ne jau O, P vai S būs labāki - bet gan tieši F sanāks vislabākais!

Reportierim gan nederēs... ;)
Publicēts: 23.09.09 12:11
 citēt
Gudri, pirms dirst, paskaties pēdējos reportus no Agra ar 5D...
Publicēts: 23.09.09 12:15
 citēt
Gudris:tik tizli toņi un krāsas nevienai citai nav !

Kāda jēga no tiem korektajiem toņiem un krāsām, ja pēc tam tāpat 90% attēlu iet cauri fotošopam tā, ka pāri paliek bez maz vai tikai kontūras :)

Realitātei (kas vispār ir realitāte?) 100% precīzi atbilstošās krāsas, manuprāt, vajadzīgas ir tikai repro-fotogrāfijā, laboratorijās kaut kādās... nu ziedu selekcionāriem vēl varbūt.
Publicēts: 23.09.09 12:27 labots
 citēt
Gudris:
Mandalay:Gudri, pirms dirst, paskaties pēdējos reportus no Agra ar 5D...

nu un Tu pats apskatījies ? ādas tonīši modelēm tik seksīgi ka maz neliekas :*

ādas tonīši uz katra nekalbibrētā vai specifiski kalibrētā monitora izskatīsies savādāk...
par ādas toņiem varētu spriest °TIKAI brīdī, kad ir bilde uz papīra pa tiešo no fočika (apejot JEBKURU pēcapstrādi), bet tas iekš mākslas foto nav iespējams, pat reportieri minimumu pieregulē..
Publicēts: 23.09.09 13:59
 citēt
Mandalay:
Santis:3) Nikon - hmmm, tomeer nee. Nepatiik taa bilde, kas naak aaraa ( tieshi dazjas ljoti smalkas nianses)

uztaisam testu kā ekstrasensu raidijuma
es tev iedosu kropus no lielās bildes ar dažādiem fočukiem.. 4 varianti.. jasaliek precizi... dodu 80%, ka ablomisies.. un nevajag te par niansēm :D

Jeezinj, kaads kaskjis atkal izveersies :D
ir lietas,kas man nikon veidotajaa atteelaa netiik, taapeec arii dziivoju ar canon.....Poo par stikliem un veel sazin ko :)

Staastiit par kkaadu canon, nikon, vai sazin kaa veel nederigiigumu portretiem, jo redz kraasas un tonji neesot labi....Vajadzeetu iemaaciities, piemeeram, ar lightroom straadaat, pat zaljai vardei uzstaisiis modeles cieniigu sejas kraasu :D

Maz seezju sheit blogaa, bet iisti nesaprotu ko "Gudris", te njemaas? Chalim labs liimenis skukju bildeeshanaa, kas paarsniedz krietni sheit videejo...Buutu energjiju teereejis meituku tvarstiishanai.....Nevis "Gudri"ai d......ai!
Publicēts: 23.09.09 15:18
 citēt
Santis:Jeezinj, kaads kaskjis atkal izveersies :D

nē nu vnk ir jaatbild par vardiem ko pateici.. ja tec iedos kropu un 100% pateiksi, ka sitais nepatik un tas nav Canon.. tad karogs tev rokas... a citadi - tuksa muldesana.
Publicēts: 23.09.09 15:24
 citēt
vienkaarshaa lietotaaja placebo efekts.
Publicēts: 23.09.09 17:30
 citēt
Mandalay:
Santis:Jeezinj, kaads kaskjis atkal izveersies :D

nē nu vnk ir jaatbild par vardiem ko pateici.. ja tec iedos kropu un 100% pateiksi, ka sitais nepatik un tas nav Canon.. tad karogs tev rokas... a citadi - tuksa muldesana.

:D Cik ilgi skriesi sienaa.

Kam man tavs 100 % crop, neesmu nedz pikselju skaitiitaajs, nedz fanaatisks RAWaa bildeetaajs...Man patiik nedaudz labaak Canon bilde kopumaa...no pieredzes zinu, ka nikons, tevis mineetajaa magjiskajaa 100% crop ir labaaks (protams, ka kura kamera un ar kaadu optiku), un kas par to?
Un taa arii palikt par tehniski kvalitatiivu viduveejiibu ;)
Publicēts: 23.09.09 17:41
 citēt
Santi, Tu proti bez exif datiem nekļūdīgi noteikt ar ko bildēta bilde? Wow!
Publicēts: 23.09.09 17:45
 citēt
Oi mama roģi menja obratno :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: