forum.gif
Pārdodu Canon 18-55 IS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Canon 18-55 IS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.09 14:39 labots
 citēt
Perfektā stāvoklī, nav sists, skrāpēts slīcināts vai kā savādāk piesmiets. Ir abi vāciņi. 40 Ls. Rakstam PM vai zvanam 27525131

bildes - foto.inbox.lv...
Publicēts: 21.09.09 15:49
 citēt
man arī ir tādi paši galīgi nepiesmieti un vēl pat ar celovānu :D :D :D

--
Fototehnika Canon,Nikon,Sony,Olympus,Pentax,Tamron,Tokina no Japānas.
Publicēts: 21.09.09 15:54 labots
 citēt
Bljadj. Nu zajebal šitas klauns. TU VARI BEIGT LĪST KATRĀ PĒRK/PĀRDOD TOPIKĀ? Ja tev nav naudas normālai reklāmai tad klapē savu pagrīdes bodi ciet.

Stikls rezervēts.
Publicēts: 21.09.09 16:12
 citēt
Kristap, pats kā klauns.
spama nav ss.lv. Šeit viss ir bezmaksas bump.
Publicēts: 21.09.09 16:21
 citēt
Nu labi, varbūt fotogrāfu forumā skaitās forši līst svešā pirkšanas topikā ar saviem piedāvājumiem.
Publicēts: 21.09.09 23:02 labots
 citēt
Veselīga konkurence. chill
Publicēts: 22.09.09 07:59
 citēt
:D :D :D es jau nepateicu pa cik no manis, ko tu cepies beerns.
Publicēts: 22.09.09 08:55 labots
 citēt
Nu gan joks... 40...
Es savulaik to par 20 pārdevu i tad pirms dižķibeles laika vēl...
Publicēts: 22.09.09 09:01
 citēt
Eltons - IS burtus redzi? par 20 nekad neesmu redzejis. pats par 50 pirku.
Publicēts: 22.09.09 09:13
 citēt
Točna IS...
Publicēts: 22.09.09 23:25
 citēt
a kaads ir kompareejis IS ar bez IS versiju? cik tad labaaks ir? :)
Publicēts: 22.09.09 23:43
 citēt
Man izskatas, ka leeti laikam.
Publicēts: 23.09.09 00:01 labots
 citēt
Da nu normāla cena , sjitais plastmasas gabals par 40Ls ir nemams :) Esmu lietojis gan ar IS gan bez IS , abi ljurcigi isstradajumi lietijami VIENIGI BEZ UV FILTRIEM jo tad kvaliatte ir vispar pakalaja . Bet pie CENAS bez IS ~25Ls un ar IS ~35-40Ls ir izmantojams REPORTAZJAM , gadijumos kad vaig bildet kautko dubljainu vai puetekljainu :) Pie lot viduvejiem parametriem FILTRS prieksja stikla butu neprats , bet pie tadas cenas nav zel sadirst un izmest un nopirkt jaunu :):) Reaktoram pa 40Ls ir ar IS nu ta tik sludini , man comi pa brizjam kadu slutadu sadauza vai kapitali saskrape prieksejo lecu un tad mekle jenu , Parasta cena ari ir ~40-50Ls ka kuru reizi .
Publicēts: 23.09.09 02:16 labots
 citēt
Stikls pārdots.

arturso:Veselīga konkurence. chill

Veselīga konkurence būtu uztaisīt pašam topiku, kur tirgot savu preci.
Publicēts: 23.09.09 02:30
 citēt
Saproti, te ir publiska telpa un pricipā katrs var rakstīt visur ko grib un kur grib ;d Ja esi manijis čals iemet savu piedāvājumu tikai tad ja viņš var piedavāt par labu cenu, ja pārdevēja cena ir ļoooti laba, tad neseko mantas nosaukums + cena no reaktora puses. Es šajā jautājumā vairāk piekritīšu fandango.
Publicēts: 23.09.09 08:36
 citēt
gribaas paturpinaat filtru tematu ko --> Lunis veiksmiigi uzsaaka :) taataad ar ko viens kaazu fotograafs bijis nonjeemies vairaaku dienu garumaa :D Shis bij kartiigi peetiijis(testeejis jaunais LV vaards :) HOYA,KENKO,VISICO,B+W UV filtrus un nonaacis pie secinaajuma ka tikai B+W UV MRC filtri ir atziiti par labu esam jo iespaido praktiski necik. Pats neesmu baudiijis shos filtrus nemaaceeshu komenteet, saku ko man staasta. Mosh kaads lieto B+W un zin kko no sava skatu lenka pastaastiit. Saruna vareetu izversties par jauna topika veidoshanu, sorry, negribeeju :D

par 18-55IS KIT, pie maniim taakaa pa 40LS nemaz i nav, to Juus pashi izdomaat :D pie manis jauns nelietots celofaana IS kitiigais maksa 50LS, pashlaik ir 2.gab.Riigas robezhaas atvediishu bezmaksas, ja der variants ar LV pastu, tad +3LS piegaade ar LV Pastu.

--> fandango es nekur nelienu es pievienojos :), vnk taisiit jaunus topikus kas man ir stokaa paarsveerstu sho sadalju galiigi nejuuzeejamu :D
shito mazliet nesapratu,ko iisti biji domaajis? --->"Un par cik Oly abus kit objektivus?"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):