forum.gif
FOTOBANKAS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / FOTOBANKAS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.09 16:33 labots
 citēt
Vai Latvijā ir fotobankas, kur var lejupielādēt un bezmaksas izmantot fotogrāfijas bukletiem un brošūrām, kas nav paredzētas komerciāliem nolūkiem? Bildes ar Latvijas ainavām, cilvēkiem, kultūru u.c., kur as varētu ievietot bukletos un brošūrās tūristiem.

www.fotobanka.lv es zinu, bet vai ir vēl kkas līdzīgs?
Publicēts: 21.09.09 16:36
 citēt
domaju, ka naksies vienoties ar fotografiem atseviskji.
neticu, ka kads bus ieinteresets "nekomercialiem" bukletiem dot savas bildes par velti, ipashi caur fotobanku.

IMHO, protams. Pamatojos uz vienreizeeju saskari, toreiz izdevaas dabuut par velti, bet tikai delj pazishanas.
Publicēts: 21.09.09 16:38
 citēt
shutterstock ir apm. 3000 bilzhu no Latvijas. par nelielu, bet godiigu samaksu var piedaavaat - piemeeram - 50 bildes par 50 Ls :)
Publicēts: 21.09.09 16:47
 citēt
Nu vēl jau Istock ar aptuveni 1700 biužām, dreamstime un citi ...
Publicēts: 21.09.09 17:24
 citēt
Vai Latvijā ir fotoveikali,kur var bez maksas dabūt Hasselblad H3d,netaisos to lietot komerciālos nolūkos.Bildēšu Latvijas ainavas,cilvēkus,kultūru u.c.,bildes ievietošu šeit un citās fotolapās. :)
Publicēts: 21.09.09 18:40 labots
 citēt
Da nu tak pilni stoko ar DRAZU un visko tamlidzigu no Latvijas tai skaita ari pa brivu:):) Tik pamekle un buss labi:):) Esmu redzejis pat kartinjas izdotas ar RIKTIGU skjibu "Vederfo" ar vecrigas skatiem , zinu pat autoru 1USD tas kartinju bildes notirgoja NENORMALI lepojas un visiem radija:):)
Publicēts: 21.09.09 18:41
 citēt
+Lunis. Turklaat vareesi legaali tirazheet kameer naak veemiens!
Publicēts: 21.09.09 18:59
 citēt
tūrisms- tas ir nekomerciāli? nafig tādus tūristus....
Publicēts: 21.09.09 19:30
 citēt
Annirs:... vareesi legaali tirazheet kameer naak veemiens!
kad pārstās nākt vēmiens, vairs nevarēs?
Publicēts: 22.09.09 10:36
 citēt
derēs arī Āfrikas ainavas un cilvēki. Ja kas, samazinot arī tīģeri neviens neatpazīs un varēs uzdodt par pilspagalma muri ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):