forum.gif
Kā pārvarēt radošo krīzi ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā pārvarēt radošo krīzi ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.09 20:41
 citēt
Vasara galā ! Drīz arī gadam beigas ! Šogad sabildēts naff galīgi nekas ! Nav ideju, nav iedvesmas ... ! :(
Ko darīt ???
Publicēts: 21.09.09 20:42
 citēt
a neko... nepaardziivot
Publicēts: 21.09.09 20:45
 citēt
bildēt.... nu, var arī nebildēt, tad arī rudens būs pa kāju, tad ziema...
Publicēts: 21.09.09 20:47
 citēt
a neko - nolikt fochuku un atpuusties ... un gaidiit, kad veelme/vareeshana atgriezhas;-) normaala paraadiibaa vispaar
Publicēts: 21.09.09 20:49
 citēt
Paņemt vienu garāku stiklu, tā uz 200 un sabildēt rudens tuvošanos, ja jau vasara galā un nekā naff :)
Publicēts: 21.09.09 20:50
 citēt
Piekrītu Dansigai. Es gandrīz gadu nefočēju, bet tad atkal pieķēros šai lietai :)
Publicēts: 21.09.09 20:54
 citēt
Es jau biju tikpat kā izārstēts ,nu gadus kādus desmit .Bija jau labi,tad iegrūda nagos digi uz pailgāku laiku....Bija daudz laika visam kam citam.:)
Publicēts: 21.09.09 20:56
 citēt
1. vēl ir laiks... vēl ir laiks...vēl ir laiks... :D Lapkritis nāk.
2. atrast pareizo konjaka šķirni :)
3. neņem rokā aparātu ar domu uztaisīt labāku bildi par kādu iepriekšējo... ej un vienkārši bildē, ja vajag, pat karti vari neievietot, bet bildē
ja tiešām nekas nepalīdz, piedraudi fotoaparātam, ka pārdosi, ja neradīs šedervus :):):)
Un vai daļa no iemesla, kāpēc naf iedvesmas ir tas, ka tu nezini, kam bildi veltīsi (rādīsi)... tiem, kas bildē meitenes vienkāršāk... bilde veltīta pasūtītājai :)
Publicēts: 21.09.09 21:02 labots
 citēt
njā, es svētdien pēc skolas nogāju gar vecrīgu nekas vairāk par šo neizdevās + kamera vēl netīra :D

Publicēts: 21.09.09 21:04
 citēt
Staigā un vēro...
Publicēts: 21.09.09 21:11
 citēt
Pauliic:njā, es svētdien pēc skolas nogāju gar vecrīgu nekas vairāk par šo neizdevās + kamera vēl netīra :D

šito naf Vecrīga!!! Pa vecrīgu ejot nenokar galvu, nelūri tikai gruģi, bet jāskata 3 stāva līmenī, tad redzēsi incāko... stundu var iet pa vienu ieliņu... kamēr kartē trūkst vietas... eksperimentējot.
Publicēts: 21.09.09 21:14
 citēt
es gāju GAR Vecrīgu :D

bet protams vajag tikai močīt, tikai 1 no 100 var nofočēt tā, ka no viena kadra arī sanāks īstais, parastiem mirstīgajiem no 100 sanāks 1 :)
Publicēts: 21.09.09 21:25 labots
 citēt
un Haiduka ieteikums ir ļoti labs ;')
Publicēts: 21.09.09 21:32 labots
 citēt
Pauliic:es gāju GAR Vecrīgu :D

bet protams vajag tikai močīt, tikai 1 no 100 var nofočēt tā, ka no viena kadra arī sanāks īstais, parastiem mirstīgajiem no 100 sanāks 1 :)

attiecība mainas redzami
sākumā no 100=1
tad 10=1
tad 1=1 (nu + drošibas kadriņi)
Man patīk 20=1, tad i izblicējies esi, i kādu bildi gatavu dabon... saucu to par dinamisku bildēšanu. 1=1 jaf ir statiska bidēsana... viss ir jaizdomā līdz pēdejam sīkumam, un tad tikai jānospiež slēdzis :)... vot , kad bija filma, tad tā bija jadara :)... digi cilvēku dikti izlaiž :):):)
Publicēts: 21.09.09 21:34
 citēt
njā, baigi gribas atkal zenit'u piedarbināt, bet ar filmu fočēt ir nice, ja pats arī attīsti, bet tur man rokas par līku :/
Publicēts: 21.09.09 21:48
 citēt
A nez labs snaiperis var droši vien būt labs fotogrāfs,otrādi gan diez vai :)
Publicēts: 21.09.09 22:08
 citēt
Ko nozīmē - laps snaiperis???
Publicēts: 21.09.09 22:20
 citēt
Palīdz regulāra, bet diskrēta iedzeršana.....
Publicēts: 21.09.09 22:30
 citēt
glazers:Vasara galā ! Drīz arī gadam beigas ! Šogad sabildēts naff galīgi nekas ! Nav ideju, nav iedvesmas ... ! :(
Ko darīt ???

ja vaina ir idejiskajā plāksnē, tad nelīdzēs iedziļināšanās savā nabā vai caur to pašu vietu vecrīgas ieliņās - pastudē(palasi/paskati bildītes) par mākslas vēstures vai kultūrvēstures pamatiem - redzēsi kā "tavas īdejas" tika vizualizētas 1000 un vairāk gadus atpakaļ, kā vēlākos laika posmos, atmet to kas nodrillēts līdz nemaņai un brīvā niša būs skaidra
Publicēts: 21.09.09 22:37
 citēt
Ko darīt, kad nav ideju vai iedvesmas?
Ja bildēšana ir saistīta ar ienākumiem – bildēt to, par ko maxā, vienkārši bez idejas un bez iedvesmas, (ja tomēr biznesam vajag, abas var kompensēt ar labi iekārtu mēli, paraugam tad der visādu „projektu” bīdītāji un „fondu” tērētāji)
Ja tādas saiknes nav – sk. Annirs padomu.
Publicēts: 21.09.09 22:42
 citēt
glazers:Vasara galā ! Drīz arī gadam beigas ! Šogad sabildēts naff galīgi nekas ! Nav ideju, nav iedvesmas ... ! :(
Ko darīt ???

noliec fochiku uz meenesi, peec tam labi bildeesies vai arii nebildeesies vispaar
Publicēts: 21.09.09 22:43
 citēt
topika autoram, ja nu gadījumā plāno beigt karjeru, tad 5D cenu uz PM :D
Publicēts: 21.09.09 23:06
 citēt
pameklē pērles iepriekš sabildētajā materiālā,gan jau kaut ko iedvesmojošu atradīsi.Ja ne,tad varēsi paskatīties no šodienas viedokļa,ko uzlabot,kā savādāk izdarīt...man palīdz.
Publicēts: 21.09.09 23:07
 citēt
A kas ir "Radoša krīze" kā tā izpaužās ? Man nav gadijies tādu baudīt , tāpēc intresējos.
Publicēts: 21.09.09 23:15
 citēt
Izlasi kādu grāmatu labu. Filma mož ar var palīdzēt. Apstājies, paskaties kur esi, no kurienes nāc, uz kurieni dodies.
Publicēts: 21.09.09 23:17
 citēt
Tikai nedzer, topika autor! Buus taka man, fjords ideaali mierigs, kaa spogulis, visas piekrastes atspulgi redzami, majas, kalni, laivas, barzhas, koki, a kameru no somas izvilkt nevar. taads ir tas viskijs...
Publicēts: 22.09.09 00:09
 citēt
varbūt padarīt ko citu vispār? Piem, uzfilmēt video, kā sadauzi savu kameru pret sienu vai no daudzstāvu nama jumta...
Publicēts: 22.09.09 00:36
 citēt
Man ar radoša krīze, tikai citā aspektā... Laikam vajag matus izkrāsot sev... lai mazliet ekstrēms pa ielu staigāt.
Publicēts: 22.09.09 00:48 labots
 citēt
Laurelz

Tā nav radošā krīze, bet kooma :)
Publicēts: 22.09.09 00:59
 citēt
Es 4 reizes biju makšķerēt braucis agri no rīta un paķēris foto līdz un bez nekāda viskija no somas aparātu ne reizi neizvilku, neskatoties uz labiem peizāžiem. Tā kā dārzenis sēdēju. Pašam kauns atcerēties. Tā lūk ir garīgā krīze.
Publicēts: 22.09.09 01:05
 citēt
Droš ka labi ķērās
Publicēts: 22.09.09 01:26
 citēt
nē - nevienas copes. es vispār domāju, kas man bija uznācis. Kaut kāds rigīdisms. Laikam uz āderēm sēdēju.
Publicēts: 22.09.09 07:37
 citēt
+ IvetaK,jāpalasa Ošo'' JAUNRADE''
Publicēts: 22.09.09 11:21
 citēt
Publicēts: 22.09.09 23:21
 citēt
eelmars dēļ tā, ka liela daļa cilvēku uz pasaules ļoti stipri to dzīvi baudija arī i tā krīze :)
Publicēts: 22.09.09 23:28
 citēt
laikam nepareizi baudīja... :)
Publicēts: 23.09.09 00:53
 citēt
Pauliic-nesen izviku Zenitu. Drīz pirmā filmiņa būs pilna, redzēs kas būss sanācis :D
Publicēts: 23.09.09 09:47
 citēt
[Nekā nebij! Krīze ir deļ cīnīšanās pēc lielākas tačkas kā kaimiņam, pēc lielāka hatoņa, dēļ centieniem pārvarēt iedomāto nabadzību, kaut uz kredīta.

Priecē, ka vismaz viens par savas dzīves ceļiem skaidri zina ko teikt.

Tomēr, kamēr cilvēki ar vairākas reizes zemākiem ienākumiem kāri pirks lietas, kas ražotas valstī ar vairākas reizes augstākiem ienākumiem, tikmēr " gribu-varu" disbalanss pastāvēs. Mazajam cilvēkam saka - aizņemies atbildīgi, ja ne, valstij būs jāaizņemas, lai glābtu svešas bankas (kā atdos, par to nav populāri runāt) - tur speciālisti māk privatizēt peļņu, bet izdevumus - socializēt. Taču piena kombinātam, kas nopērk 50 miljonu tirgum ražotas iekārtas un iztērētos līdzekļus ieliek piena produktu cenā, vairums sit uz pleciem - tu esi tik modernizēts kļuvis, un piens arī vairs nav vecais...
Iezemiešiem spožas krellītes vienmēr patikušas ....
Publicēts: 23.09.09 09:54
 citēt
Nevajag sev spiest fotografēt ar varu, ja vien tas nav maizes darbs. Ja būs lemts, tā iedvesma atradīsies. Ja neatradīsies, nav ko nodarboties ar lietām, kas nepadodas / nepatīk (vai vēl kāds cits darbības vārds, kuru pats vari piemeklēt pēc savas iekšējās sajūtas ;) ).

Saku pēc personīgās pieredzes.
Publicēts: 23.09.09 17:53
 citēt
Droši vien fotogrāfēšana tevi nemaz neinteresēja, lielākais prieks bija pirkt kameras un "drāzt pikselīšus".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):