1. vēl ir laiks... vēl ir laiks...vēl ir laiks... Lapkritis nāk. 2. atrast pareizo konjaka šķirni 3. neņem rokā aparātu ar domu uztaisīt labāku bildi par kādu iepriekšējo... ej un vienkārši bildē, ja vajag, pat karti vari neievietot, bet bildē ja tiešām nekas nepalīdz, piedraudi fotoaparātam, ka pārdosi, ja neradīs šedervus Un vai daļa no iemesla, kāpēc naf iedvesmas ir tas, ka tu nezini, kam bildi veltīsi (rādīsi)... tiem, kas bildē meitenes vienkāršāk... bilde veltīta pasūtītājai
Pauliic:njā, es svētdien pēc skolas nogāju gar vecrīgu nekas vairāk par šo neizdevās + kamera vēl netīra
šito naf Vecrīga!!! Pa vecrīgu ejot nenokar galvu, nelūri tikai gruģi, bet jāskata 3 stāva līmenī, tad redzēsi incāko... stundu var iet pa vienu ieliņu... kamēr kartē trūkst vietas... eksperimentējot.
bet protams vajag tikai močīt, tikai 1 no 100 var nofočēt tā, ka no viena kadra arī sanāks īstais, parastiem mirstīgajiem no 100 sanāks 1
attiecība mainas redzami sākumā no 100=1 tad 10=1 tad 1=1 (nu + drošibas kadriņi) Man patīk 20=1, tad i izblicējies esi, i kādu bildi gatavu dabon... saucu to par dinamisku bildēšanu. 1=1 jaf ir statiska bidēsana... viss ir jaizdomā līdz pēdejam sīkumam, un tad tikai jānospiež slēdzis ... vot , kad bija filma, tad tā bija jadara ... digi cilvēku dikti izlaiž
glazers:Vasara galā ! Drīz arī gadam beigas ! Šogad sabildēts naff galīgi nekas ! Nav ideju, nav iedvesmas ... ! Ko darīt ???
ja vaina ir idejiskajā plāksnē, tad nelīdzēs iedziļināšanās savā nabā vai caur to pašu vietu vecrīgas ieliņās - pastudē(palasi/paskati bildītes) par mākslas vēstures vai kultūrvēstures pamatiem - redzēsi kā "tavas īdejas" tika vizualizētas 1000 un vairāk gadus atpakaļ, kā vēlākos laika posmos, atmet to kas nodrillēts līdz nemaņai un brīvā niša būs skaidra
Ko darīt, kad nav ideju vai iedvesmas? Ja bildēšana ir saistīta ar ienākumiem – bildēt to, par ko maxā, vienkārši bez idejas un bez iedvesmas, (ja tomēr biznesam vajag, abas var kompensēt ar labi iekārtu mēli, paraugam tad der visādu „projektu” bīdītāji un „fondu” tērētāji) Ja tādas saiknes nav – sk. Annirs padomu.
pameklē pērles iepriekš sabildētajā materiālā,gan jau kaut ko iedvesmojošu atradīsi.Ja ne,tad varēsi paskatīties no šodienas viedokļa,ko uzlabot,kā savādāk izdarīt...man palīdz.
Tikai nedzer, topika autor! Buus taka man, fjords ideaali mierigs, kaa spogulis, visas piekrastes atspulgi redzami, majas, kalni, laivas, barzhas, koki, a kameru no somas izvilkt nevar. taads ir tas viskijs...
Es 4 reizes biju makšķerēt braucis agri no rīta un paķēris foto līdz un bez nekāda viskija no somas aparātu ne reizi neizvilku, neskatoties uz labiem peizāžiem. Tā kā dārzenis sēdēju. Pašam kauns atcerēties. Tā lūk ir garīgā krīze.
[Nekā nebij! Krīze ir deļ cīnīšanās pēc lielākas tačkas kā kaimiņam, pēc lielāka hatoņa, dēļ centieniem pārvarēt iedomāto nabadzību, kaut uz kredīta.
Priecē, ka vismaz viens par savas dzīves ceļiem skaidri zina ko teikt.
Tomēr, kamēr cilvēki ar vairākas reizes zemākiem ienākumiem kāri pirks lietas, kas ražotas valstī ar vairākas reizes augstākiem ienākumiem, tikmēr " gribu-varu" disbalanss pastāvēs. Mazajam cilvēkam saka - aizņemies atbildīgi, ja ne, valstij būs jāaizņemas, lai glābtu svešas bankas (kā atdos, par to nav populāri runāt) - tur speciālisti māk privatizēt peļņu, bet izdevumus - socializēt. Taču piena kombinātam, kas nopērk 50 miljonu tirgum ražotas iekārtas un iztērētos līdzekļus ieliek piena produktu cenā, vairums sit uz pleciem - tu esi tik modernizēts kļuvis, un piens arī vairs nav vecais... Iezemiešiem spožas krellītes vienmēr patikušas ....
Nevajag sev spiest fotografēt ar varu, ja vien tas nav maizes darbs. Ja būs lemts, tā iedvesma atradīsies. Ja neatradīsies, nav ko nodarboties ar lietām, kas nepadodas / nepatīk (vai vēl kāds cits darbības vārds, kuru pats vari piemeklēt pēc savas iekšējās sajūtas ).