Tā man te viens paziņa ir sataisījies kļūt par baigo meistaru un uzplijās ka viņam vajag objektīvu priekš nikon d5000. objektīvam ir jāiekļaujas 200 ls un PATS GALVENAIS: pec viņa vārdiem "man vajag lai kad es bildēju meičas foniņš smuki izplūst "
kr4 es vinjam ieteicu 50 f1,8 bet izradaas a tiem letajiem nikoniem shitais mazuliits neder.
laikam tikai 55-200 atliek ja? un es domaju ka neviens jau negrib skirties no sigmas 24-70 vai tamrona 28-75, be ja ir kāds tad padod ziņu.
man tirgojas 24-120 ar stabilizatoru un motorinju objektiivaa 170-180LS + UV filtrs ar kaut kaads. Bija arī sludinājums ss.lv bet laikam beidzaas terminjs.
coop:Tā man te viens paziņa ir sataisījies kļūt par baigo meistaru un uzplijās ka viņam vajag objektīvu priekš nikon d5000. objektīvam ir jāiekļaujas 200 ls un PATS GALVENAIS: pec viņa vārdiem "man vajag lai kad es bildēju meičas foniņš smuki izplūst "
kr4 es vinjam ieteicu 50 f1,8 bet izradaas a tiem letajiem nikoniem shitais mazuliits neder.
laikam tikai 55-200 atliek ja? un es domaju ka neviens jau negrib skirties no sigmas 24-70 vai tamrona 28-75, be ja ir kāds tad padod ziņu.
coop:Tā man te viens paziņa ir sataisījies kļūt par baigo meistaru un uzplijās ka viņam vajag objektīvu priekš nikon d5000. objektīvam ir jāiekļaujas 200 ls un PATS GALVENAIS: pec viņa vārdiem "man vajag lai kad es bildēju meičas foniņš smuki izplūst "
tad vi'nam vajag spogu'lobjekt'ivu tipa MTO-500
aptuveni, vieniga problema ka MTO-500 buus bez AF un tad vinam liksies ka fotoaparats nestradaa
Neviens:70-300mm bus normals bluuurs fona ,ne no SIGMAS,bet gan no Nikkor,aks maksaa ap 300Ls Bet 55-200mm ir normals variants,es bildeju artadu,nekada vaina!
vot tas 70-300 vinjam patiik jo izskataas liels, bet esot nedaudz pa dargu!
citu variantu nav. optiski labs (ar iebūvētu motoru, attiecīgi autofokuss darbojas arī tiem idiņiem, kas nopirkuši D40, D40X, D60 vai D5000), bet lēns, sportu bildēt nesanāks, portreti gan, pat ļoti labi.
citu variantu nav. optiski labs (ar iebūvētu motoru, attiecīgi autofokuss darbojas arī tiem idiņiem, kas nopirkuši D40, D40X, D60 vai D5000), bet lēns, sportu bildēt nesanāks, portreti gan, pat ļoti labi.
Es neesmu idiņš alvil,es savu D60 pirku,jo dižķibele sita pa kabatu,paņēmu,jo vajadzeja ar KO bildēt,bet sprotu gan nebildēju-neinteresē!