labi, tagad gaidām Gudri, viņš būs laimīgs par šo topicu, tikai saturiski ideālā variantā mēs izrunātu visas viņa labās īpašības.. vispār šis izskatās pēc normāla viesu tusiņa, kāmēr vaininieks nav ieradusies..
zverja:labi, tagad gaidām Gudri, viņš būs laimīgs par šo topicu, tikai saturīgi ideālā variantā mēs izrunātu visas viņa labās īpašības..
a Gudrim ir daudz labu iipashiibu! Gudris ir centiigs, straadiigs un ljoti aizrautiigs. Njemot veeraa, ka vinju nav sakropljojis paarmeeriigs intelekts, vinsh vareetu buut atradums jebkurai meitenei. Es pat domaaju, ka juus vareetu buut labs paaris!
Annirs, vēl viens smalks gājiens. Paldies, es brīdi pasmaidīšu klusējot. Un tomēr: vai "labam pārim" intelekta piedeva ir līdzīga vai krasi atšķiras? :O
zverja:Annirs, vēl viens smalks gājiens. Paldies, es brīdi pasmaidīšu klusējot. Un tomēr: vai "labam pārim" intelekta piedeva ir līdzīga vai krasi atšķiras? :O
labaak jau lai atshkjiras
zverja:
smar..
jautājums ir pat ļoti pamatot
atbildot uz šo jautājumu es jūs visus varu atstāt ar garu degunu tikai tos, kas neatceras Tavas ieprieksheejaas profilbildes
Runājot par pāra intelektuālo saderīubu. Ideālai draudzenei (vai draugam) jābūt gudrai, skaistai un bagātai. Pats galvenais - lai viņas viena par otru nekad neuzzinātu.
dod man bagaatu draudzeni - ar paareejo es kaut kaa tikshu galaa naa... teemu iipashi nav ko turpinaat... i gudris piemiiliigs peec vaiga i zverja... taa vnk iedomaaju ka paaris sanaaktu...