nav slikti, budžeta stikls, jo paskatoties sampļus 700x500 jau var redzet izpludushus neausus sturus ar CA. katra zina bus loti laba alternativa stiklam tiem, kuri negrib pirkt par pars stukam `dzimto`
nu jaa jaa, tas gan. tur vel ir ari 8mm 3.5 stikls arii. bet nu tas pabriesmiigs izskatas. shitas uz filmas varetu but pat lietojams... no otras puses - sigma 12-24 lietota shad tad par 270-300 dabujama. i plataak, i AF, i universalak, i tomer sigma, nevis suņhujvčai
johans:Nemaz nezināju, ka korejieši taisa stiklus : http://www.dpreview.com/news/0909/09091801samyung14mm.asp
Šitos Samyungus es jau pirms gada pamanīju, kad pirku savu stiklu, toreiz ilgi nopētīju, bet nolēmu neriskēt, jo pēc atsaucēm, aptuveni pusei no tiem nestrādā autofokuss..
KEPKE: Šitos Samyungus es jau pirms gada pamanīju, kad pirku savu stiklu, toreiz ilgi nopētīju, bet nolēmu neriskēt, jo pēc atsaucēm, aptuveni pusei no tiem nestrādā autofokuss..
par to otru pusi es ljoti brinitos, jo nevienu AF stiklu viniem vispar nemaniju.
Tieši tā ,vajadzēs 7 !!!Tikai tā rotaļlieta(7-14)ir tikpat labs cik dārgs!Pašam ir 9-18(meta pakaļ E-3),nu tāā,ja nemestu pakaļ,pats es viņu nepirktu...
grebcha:Fakts... 7-14 ir sasodīti labs, ja neskatās uz cenu Kā 9-18 patīk?
Kā jau rakstīju:Pats nepirktu.Nav jau galīgi mans profils,man vairāk tie garie,tagad 70 % virsū stāv 50-200 + EC 14,no atlikušajiem 30-90% sigma 135-400 ! Kundze paretam bildē,es to 9-18 1x uzliku fototusā pamāžoties... Bet tūlīt mūs lamās:Oly ar savu spamu -jebkurā tēmā!Olympieši NEDRĪKST spamot !