forum.gif
par gaismam...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par gaismam...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.07 15:49
 citēt
laikam jau lielākais eksperts šajā lauciņā būs sundew, bet domāju, ka ~45 grādu leņķī foķētājam no priekšas, t.i., ēna nāks no modeļa uz Tavu pusi. Vēl var izmantot pretgaismu, lai ēna ir maigāka..
Publicēts: 03.01.07 16:36
 citēt
Vajag nopirkt grāmatveikalos vai amazonā kādu grāmatu. Ir lērums tādu, kur šitās lietas sīki un smalki apstāstītas. Droši vien krievos var arī bez maksas kaut ko nokačāt.
Var iet arī eksperimentālu ceļu. Dabūt pacietīgu modeli un eksperimentēt.
Publicēts: 03.01.07 16:39
 citēt
Nu, <-i 1-na lieta, bet cik taa (.)-tveida /izkliedeeta un taa. Un biezji jau vairaak par vienu, modeleejoshaa un pildoshaa un kontrgaisma un taa. Jebkuraa graamataa/
Publicēts: 03.01.07 17:10
 citēt
galvenais lai gaismas ir interesantas... var būt pilnībā no priekšas - bet nevar šā tā, var no sāna, var 3\4 leņķī utt.
Publicēts: 03.01.07 17:12
 citēt
Man jau arī liekas, ka gaismām ir jābūt tā izvietotām, lai sanāk bilde ko fotogrāfs vēlas iegūt. Pareiza atbilde būtu -- jebkurā leņķī :)
Publicēts: 03.01.07 19:44
 citēt
Nuu, un tiiri tehniskas nianses - lai gaishaakaa vieta un tumshaakaa ieraxtaas filmas / matricas fotografiskajaa platumaa.
Publicēts: 04.01.07 09:18
 citēt
kados lenkos ir jakrit gaismai , kad bilde portetus nu vispar cilvekus?! :)

DAŽĀDOS.
Publicēts: 04.01.07 17:30
 citēt

DAŽĀDOS.
Nu jaa un pret kurieni meera, pret optisko asi vai pret esosha vai neesosha fona plakni. Es nez vai i kaadi GOST'i, DINi, ASA vai ISO.
Publicēts: 04.01.07 19:12
 citēt
Pieņemts galvenajai gaismai dot ne tik lielu pretgaismu zem neliela leņķa, lai mīkstinātu ēnas...bet viss ir brīvi darāms un jāeksperimente.
Publicēts: 04.01.07 22:44
 citēt

uz tavu jautaajumu nav un nebuus atbildes...
Publicēts: 06.01.07 10:18
 citēt
es lasiiju Eglīša grāmatu "Gribu uzņemt filmu" tur pa gaismām tīri labi bija paskaidrots varbuut shis paliidz ieskeneeju pat ar visu gramatziimi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):