forum.gif
Noderīga foto pamācība visiem! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Noderīga foto pamācība visiem! :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.09 14:41
 citēt
Publicēts: 23.09.09 14:47 labots
 citēt
nu tas ir pizģec - es ne par saturu, bet izpildiijumu.
parsutiju maksliniekiem, bus jauns transinieks un skataamais lielam paalim.
Publicēts: 23.09.09 14:47
 citēt
lieliski :)
Publicēts: 23.09.09 14:48
 citēt
njaa... nez cik nikons par to sapikjioja... pilniigi saapiigi skatiities...
Publicēts: 23.09.09 14:49 labots
 citēt
aha.... jo es zinu, ka kaut vai mani koleegas vai vel kada no tam 2-3 LV studijaam kas maak kko labu razhot gan jau par 3x mazaaku naudu uztaisiitu 10x baudamaku rezultaatu...
Publicēts: 23.09.09 15:24
 citēt
visvairāk mani fasicē tās emocijas ko ir ielikuši cilvēki kas ierunājuši audio celiņu varoņiem! :D
Publicēts: 23.09.09 15:24 labots
 citēt
hehe, man tāds coolpixs ir, tagad zināšu kā pareizi knipsēt!

...vispār sākumā padomāju, ka hapī trī frends :D
Publicēts: 23.09.09 15:26
 citēt
Billy:visvairāk mani fasicē tās emocijas ko ir ielikuši cilvēki kas ierunājuši audio celiņu varoņiem! :D
fascinee? mani nomaac.... :(
Publicēts: 23.09.09 15:42 labots
 citēt
briedis:

...vispār sākumā padomāju, ka hapī trī frends :D

+1
Publicēts: 23.09.09 16:10
 citēt
njaa ... ierunaataaji labie! :D
Publicēts: 23.09.09 16:23 labots
 citēt
Billy:http://www.youtube.com/watch?v=JjOMPmKaJJM

ej nost es tikko ieliku draugos kaa embed ar nosaukumu neko "stulbaaku neesmu redzeejis" tad ienaacu sheit un skatos ne es vieniigais :D
Publicēts: 23.09.09 16:24
 citēt
Billy:visvairāk mani fasicē tās emocijas ko ir ielikuši cilvēki kas ierunājuši audio celiņu varoņiem! :D

Diplomātiska saruna ģimenes lokā.
Publicēts: 23.09.09 16:45
 citēt
Man gan šķiet, ka priekš bērniem (un dažiem pieaugušajiem arī) laba pamācība. Un neko ūberkruto nemaz arī nevajag- galvenais, lai podziņu vispirms nospiež līdz pusei! :)
Publicēts: 23.09.09 18:00 labots
 citēt
Vispār bezdelīgai bija jāvelk līdzi...to laikam filmiņas ražotāji nezin.

Tālāk neskatījos...pilnā baterija, fočēsim no rīta, vardīte ir ļoti PLAKANA!
Publicēts: 23.09.09 20:49 labots
 citēt
Nu beidziet , ko jūs griba no "Lētais leišu bizness" Latvijā kuš skaidri pateica ka LATVISKI vinī nekomunices jo luk parstave viņiem RUNAJOT TIKAI KRIEVISKI :):) Pakomunicēju ar viņiem kad palzidzēju Egļitm savākt cilvēkus uz Prezentāciju un RAZGRIBĒJĀS man ar viņiem komunicēt :):) Specālisti kuri vienigo motivaciju KAPEC mums butu japamet darbs un speciali jatere diena braucot uz Rigu nespej neko sakarigi PATEIKT iznemot "Tapec ka mes krutakie" man principa neskiet skarigi sadarbibas partneri:)_:)
Publicēts: 23.09.09 21:38
 citēt
Točna zini ka leišu bizness?Man domāt ka igauņ-zviedru pasākums tas ir.Bez tam visu jauno kameru prezentācijas secība arī par to liek domāt.Pie kam pārstāve visnotaļ latviski runā.Laikam mums ar dažādiem kantoriem bijusi saskarsme.
Publicēts: 23.09.09 21:39
 citēt
draudzīgi... būs jāiedo bērniem izvērtēšanai, lai gan arī ar spoguleni 8 gados var itin labi bliezt, tik pa smagu...
Publicēts: 23.09.09 21:43 labots
 citēt
petersonsphoto:draudzīgi... būs jāiedo bērniem izvērtēšanai, lai gan arī ar spoguleni 8 gados var itin labi bliezt, tik pa smagu...

www.draugiem.lv...
Publicēts: 23.09.09 22:03
 citēt
Nespēju beigt brīnīties kam kaut kas tāds vajadzīgs, bet jāpiekrīt, ka operators Jusis visai prasmīgs...:D
Publicēts: 23.09.09 22:32
 citēt
es esmu malacis :)
Publicēts: 23.09.09 22:41
 citēt
60uz5komats6:Točna zini ka leišu bizness?Man domāt ka igauņ-zviedru pasākums tas ir.Bez tam visu jauno kameru prezentācijas secība arī par to liek domāt.Pie kam pārstāve visnotaļ latviski runā.Laikam mums ar dažādiem kantoriem bijusi saskarsme.

Da es tak vairs neatceros , bij kautkada beibe kura teica ka jākomunicē ar viņu " krieviski /angliki " Latvijas tirgū Krieviski Angliski nu moin :):) Es sai saku KO CILVEKI IEGUS ja piedaksies jusus pasakuma MES PASJI KRUTAKIE tapec jums noteikti JAPIEDALAS ! Es ta jau zinaju ko sjie grasas piedavat BET no viniem tas NEBIJA IZSSPEZJAMS :):) Tapec nevienu savejo ar neazsutiju un ne mirkli nesmu nozelojis , zinot ka beigas izgaja tiem kas ar sjiemsapinas:):)
Publicēts: 23.09.09 23:13
 citēt
vismaz skudriņa bij forša :P
Publicēts: 24.09.09 00:55
 citēt
zverja:vismaz skudriņa bij forša :P

man liekas, ka tur viss ir foršsssss... zaķu (???) tēvu šķiet ierunājis M. Segliņš (TP) :D
Publicēts: 24.09.09 08:59
 citēt
kasnukas:Man gan šķiet, ka priekš bērniem (un dažiem pieaugušajiem arī) laba pamācība. Un neko ūberkruto nemaz arī nevajag- galvenais, lai podziņu vispirms nospiež līdz pusei! :)

manai mātei ļoti noderētu!
Publicēts: 24.09.09 09:35
 citēt
:)) Bet tas tak nav domāts pieaugušajiem... bērniem ok... vietējā nikon tante izdomāja, ka vajag latviski, un viss... piedevām pat balsis atpazinu, nu tēva ierunātājs fotobusinesā vismaz 15 gad:))
Publicēts: 24.09.09 09:38
 citēt
Bizness ir igaunju/zviedru. zinu, taapeec aamen :D
Publicēts: 24.09.09 15:24
 citēt
Kurš nāks pie manis strādāt par varžu smīdinātāju? :(
Bet filmiņa laba :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt