aha.... jo es zinu, ka kaut vai mani koleegas vai vel kada no tam 2-3 LV studijaam kas maak kko labu razhot gan jau par 3x mazaaku naudu uztaisiitu 10x baudamaku rezultaatu...
Man gan šķiet, ka priekš bērniem (un dažiem pieaugušajiem arī) laba pamācība. Un neko ūberkruto nemaz arī nevajag- galvenais, lai podziņu vispirms nospiež līdz pusei!
Nu beidziet , ko jūs griba no "Lētais leišu bizness" Latvijā kuš skaidri pateica ka LATVISKI vinī nekomunices jo luk parstave viņiem RUNAJOT TIKAI KRIEVISKI Pakomunicēju ar viņiem kad palzidzēju Egļitm savākt cilvēkus uz Prezentāciju un RAZGRIBĒJĀS man ar viņiem komunicēt Specālisti kuri vienigo motivaciju KAPEC mums butu japamet darbs un speciali jatere diena braucot uz Rigu nespej neko sakarigi PATEIKT iznemot "Tapec ka mes krutakie" man principa neskiet skarigi sadarbibas partneri_
Točna zini ka leišu bizness?Man domāt ka igauņ-zviedru pasākums tas ir.Bez tam visu jauno kameru prezentācijas secība arī par to liek domāt.Pie kam pārstāve visnotaļ latviski runā.Laikam mums ar dažādiem kantoriem bijusi saskarsme.
60uz5komats6:Točna zini ka leišu bizness?Man domāt ka igauņ-zviedru pasākums tas ir.Bez tam visu jauno kameru prezentācijas secība arī par to liek domāt.Pie kam pārstāve visnotaļ latviski runā.Laikam mums ar dažādiem kantoriem bijusi saskarsme.
Da es tak vairs neatceros , bij kautkada beibe kura teica ka jākomunicē ar viņu " krieviski /angliki " Latvijas tirgū Krieviski Angliski nu moin Es sai saku KO CILVEKI IEGUS ja piedaksies jusus pasakuma MES PASJI KRUTAKIE tapec jums noteikti JAPIEDALAS ! Es ta jau zinaju ko sjie grasas piedavat BET no viniem tas NEBIJA IZSSPEZJAMS Tapec nevienu savejo ar neazsutiju un ne mirkli nesmu nozelojis , zinot ka beigas izgaja tiem kas ar sjiemsapinas
kasnukas:Man gan šķiet, ka priekš bērniem (un dažiem pieaugušajiem arī) laba pamācība. Un neko ūberkruto nemaz arī nevajag- galvenais, lai podziņu vispirms nospiež līdz pusei!
) Bet tas tak nav domāts pieaugušajiem... bērniem ok... vietējā nikon tante izdomāja, ka vajag latviski, un viss... piedevām pat balsis atpazinu, nu tēva ierunātājs fotobusinesā vismaz 15 gad)