forum.gif
Distagon T* 3,5/18 prieks ZF (F bayonet), ZK (K bayonet), ZE (EF bayonet)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Distagon T* 3,5/18 prieks ZF (F bayonet), ZK (K bayonet), ZE (EF bayonet)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.09.09 21:46
 citēt
www.dpreview.com...
www.zeiss.de...

Man interese vai seit kads ir Carl Zeiss optikas iepasnieks un veletos padalities ar iespaidiem. Mani interese vairak Distagon 3,5/18, bet labprat uzklausitu ari citu stiklu ipasniekus.

Ja, es zinu, ka sis ir MF stikls, un mani tas neuztrauc.
Publicēts: 23.09.09 22:17
 citēt
4/40, 2.8/80, 4/150, 5.6/250

visi Rolleiflex 6008 sērijai (6x6)

un 1.8/50, 2.8/200 priekš 35mm

taada man vaaceliite

par pirmajiem četriem var čurāt karstu jebkurā diennakts laikā a pēdējos tikpat kā nelietoju
Publicēts: 23.09.09 22:21
 citēt
Es esmu man ir 53mm uz 6x9 formatu:):) Tas sanak 21mm uz klasisko 35mm:):) Bet tev jau intrese mazformata Zeissi , tadus nelietoju:):)
Publicēts: 23.09.09 23:54
 citēt
Man ir Zeis tesar 2,8/50 no izcilniekiem gan neskaitās, bet Krāsas ļoti tīk...
Tik slimība viņam ar diafragmu lai ar ko mazgātu lapiņas gada laikā salīp. Liekas ka šī problēma ir aktuāla daļai no vecajiem Zeisiem.
Esmu ar dzirdējis ka vecajiem kāds pārklājums lēcām ar gadiem noiet, un tas ar brīdis kad no viņiem kratās vaļā jo kļūst mīkstāki.
Savējā ziedu laiku bildes neesmu redzējis, tapēc mazliet grūti spriest
Publicēts: 24.09.09 03:04
 citēt
URT:Man ir Zeis tesar 2,8/50 no izcilniekiem gan neskaitās, bet Krāsas ļoti tīk...
Tik slimība viņam ar diafragmu lai ar ko mazgātu lapiņas gada laikā salīp. Liekas ka šī problēma ir aktuāla daļai no vecajiem Zeisiem.
Esmu ar dzirdējis ka vecajiem kāds pārklājums lēcām ar gadiem noiet, un tas ar brīdis kad no viņiem kratās vaļā jo kļūst mīkstāki.
Savējā ziedu laiku bildes neesmu redzējis, tapēc mazliet grūti spriest

Tas ir CITS Zeiss Zeiss JENA :):)
Publicēts: 24.09.09 03:27
 citēt
Lunis:Tas ir CITS Zeiss Zeiss JENA :):)
kurica nje ptjica, GDR nje zagranjica!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas