forum.gif
kas taa par lietu ???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kas taa par lietu ???
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.12.09 12:50
 citēt
Gudris: Laciz Tu tak esi gudrs viirs...iedo vienu konkreetu argumentu pret ?

Redz tu neesi tas acim redzot uz kuru krit visadas "Kreisās vecenes" vai arī savā īpašumu biznesā esi iemācijies būt pietiekami piesardzīgs BET te ir pietiekami daudz visadu "Naivo talantu" kam regulāri gadās SMAGI IEKRIST tiesji ar "Modelītēm" es te zinu vismas 3-4 tadus kas ir smilkstēdami meklējuši caur mani GALUS kā lai tiek laukā no nopietniem sūdiem ar "Modelītēm" , daži bravurīgāki ir pat pamanijušies tik enerģiski darboties ka viņiem šādi "Uzmetieni" pietam pa nopietno ir bijuši 2-3 un spriežot pēc MANĀMĀ "Pieklusuma" citkār ļoti aktīvā darbībā un nosiešanai pagrīdē tad tas vis bijis riktīgi "Ne pa jokam" . Labākais ka šādus storijus nezinu NEVIENAM profam pēdējo patsmit gadu laikā BET "Pēkšņiem talatiem" viens pēc otra un viens par otru LABĀKS. Storiji visur viensi "Modelīte" pati pieteicas bildes bija salikusi DZEKS PRIECIGS a finisjās storiji par "Piespiesjanu @ piesiesjanos" pietam tas viss ne jau tikai no TINĪTĒM kuras gan ir visaktīvākās "Abizjotās modelītes" bet arī no tīri nobriedusjām un pat prominentām "Tantēm" taka nekad nevar zinat KUR uzkersies uz kartejo "Modelīti" uzmetēju . Tiesji tāpēc RIETUMOS tai skaita ari EIROPĀ tas ira "Komerc piedavajums" bez variantiem VAI PERC / PARDOD vai MAINI bet "Komercija" jebkura varianta lai butu skaidrs KURS PIEDAVA kurs IZMANTO . Bloga ipasnieki nav mulkji vinji pec pietiekami daudziem zinamiem storijiesm 100% zin ka LIEKAS PROBLĒMAS ar kautko visai apsaubamu VIEM NAV VAJADZIGAS :):) Tas ari viss.
Publicēts: 03.12.09 14:16
 citēt
Luni - nepiekjeezi Gudra smilshukasti ar paargudraam runaam!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas