Nu necepies. Piedāvā savu risinājumu lapas saimniekiem. Izdzēsties vienmēr uzspēsi. Bet ja nepatīk šī smilšukaste, kurā spēlējas arī Tava draudzene tad neko. p.s. man arī patīk Tava draudzene.
Vispār atbalstu ideju, ka modeļiem vajag savu sadaļu (varbūt tur varēs rakstīt par modeli kritiku un nesaņemt pretī textus ka par modeļiem neizsakās)... tomēr kamēr tādas nav un ir esošie noteikumi bildes būtu jādzēš IMHO.
grebcha:Vispār atbalstu ideju, ka modeļiem vajag savu sadaļu (varbūt tur varēs rakstīt par modeli kritiku un nesaņemt pretī textus ka par modeļiem neizsakās)... tomēr kamēr tādas nav un ir esošie noteikumi bildes būtu jādzēš IMHO.
jaaizdzeesh varbuut nee, bet uz melnrakstiem. Tad kad kaut kas mainiisies, varees atkal nopubliceet
a kaa tad taa sadalja pati no gaisa nokritiis? jaaprogrammee, jaapaartaisa viss saits un kursh par to maksaa? nav jau smuki entuziastus bakstiit lai vinji vaiga sviedros metas izdabaat saujinjai meitenjkaaru jaunieshu... ja kaads fotograafs grib, lai ieraksta pie bildes komentaaraa - modelle anna vanna, 90-60-90, fotografeejas plika un veel piemaksaa... utt.
Annirs:a kaa tad taa sadalja pati no gaisa nokritiis? jaaprogrammee, jaapaartaisa viss saits un kursh par to maksaa? nav jau smuki entuziastus bakstiit lai vinji vaiga sviedros metas izdabaat saujinjai meitenjkaaru jaunieshu... ja kaads fotograafs grib, lai ieraksta pie bildes komentaaraa - modelle anna vanna, 90-60-90, fotografeejas plika un veel piemaksaa... utt.
Kamer noteikumi ir taadi, kaadi tie ir, tie ir jaievero.
2009. gada septembra redakcijā: Gudri, atrodi lobiju Saeimā, kas veiks izmaiņas steidzamības kārtā, un noteikumi tiks pārskatīti, jo tie ir subordinēti. Vēlama piederība varas partijai.
Pārfrazējot "tu esi vai neesi čalis", tev ir vai nav sakari partijā?
Admini tik lepni, ka neuzkata par vajadzību iesaistīties sarunās? Es arī esmu par modeļu, stilistu un vizāžistu sadaļu - tas viss savā starpā ir saistīts - foto nenozīmē tikai aparāts un bildes.
Annirs: ja kaads fotograafs grib, lai ieraksta pie bildes komentaaraa - modelle anna vanna, 90-60-90, fotografeejas plika un veel piemaksaa... utt.
Kuri tad būs tie rakstītāji, ik pa brīdim pilns forums pievaimanāts ka kāds kādam modeles ņem nost Labāk lai paši modeļi liek bildes, protams norādot fotogrāfu. Un var jau iztikt bez jaunas sadaļas, tikai nedaudz noteikumi jāpamaina...
Lutums, pie kam tur lepnums? Kaut kadas divainibas runaaa... Nav adminju online, kaa lai vinji iesaistas saruna? Un vai katraa saruna vinjiem ir jaiesaistas?
atradu. paldies. ir labas. bet esmu, laikam, vecu stereotipu cilvēks un abos balsojumos nobalsoju par sarkano krāsu. Tam ir viti vortāli, portāli un citas lietas. Pietiek, ka fotogrāfs saliek bildes. Atbalstītu ideju, kur būtu saraksts ar modelēm un tad nospiežot kādas bildes parādītos, bet neko vairāk.
Nedomaju ka te ir "Pasreklamas pasakums" kur janodrosjina bezmaksas pasreklamas laukums "Meitbliezjiem @ vinju klientem" Blogo un focje pats un viss kartibaa Ir daudz citu vietu kur "Prezentet sevi" seit prezente FOTO PRASMES / VARDA SPEJAS nevis "Re kada es IZVELIES" Sevisji nenot vera lielkas daljas "Modelju @ autoru" svakas prasmes gan sevis paradisjana gan ta visa nofiksesjana es personigi neredzu kapec man butu jalur uz kaudzem vienveidigu struntu vel ari "Modelju" izklastijuma , pietiek ka es tadas skatos "Meistaru" izpildijuma.
ja runa par "Citur" iznemot Krieviju tad CITUR tas ir MAKSAS pasakums , noperc abonentu un liec savu "Modelja portfolio" cik velies ka "Komerc piedavajumu" cenas pat nav liekas ~8 Eur menesi
Vel kas , sadalja "Modelis"
Obligats prieksnoteikums ir "Piedavajums" Tas ir projekta uzturetajiem jabut parliecibai ka "Modelis" ir pilngadigs un ka velak sjiem negadisies sudi piemeram par "Savesjanu" , ja sai kategorija nav minets ne PIEDAVAJUMS ne ATLIDZIBAS veidi tad tas tads banals "Re kada es skaista " variants un tam nav nekada sakara nedz ar FOTO nedz ar BLOGU bet tak ar OHO @ GRIBU :
Lunis:Nedomaju ka te ir "Pasreklamas pasakums" kur janodrosjina bezmaksas pasreklamas laukums "Meitbliezjiem @ vinju klientem" Blogo un focje pats un viss kartibaa Ir daudz citu vietu kur "Prezentet sevi" seit prezente FOTO PRASMES / VARDA SPEJAS nevis "Re kada es IZVELIES" Sevisji nenot vera lielkas daljas "Modelju @ autoru" svakas prasmes gan sevis paradisjana gan ta visa nofiksesjana es personigi neredzu kapec man butu jalur uz kaudzem vienveidigu struntu vel ari "Modelju" izklastijuma , pietiek ka es tadas skatos "Meistaru" izpildijuma.
ja runa par "Citur" iznemot Krieviju tad CITUR tas ir MAKSAS pasakums , noperc abonentu un liec savu "Modelja portfolio" cik velies ka "Komerc piedavajumu" cenas pat nav liekas ~8 Eur menesi
Lunis:Nedomaju ka te ir "Pasreklamas pasakums" kur janodrosjina bezmaksas pasreklamas laukums "Meitbliezjiem @ vinju klientem" Blogo un focje pats un viss kartibaa Ir daudz citu vietu kur "Prezentet sevi" seit prezente FOTO PRASMES / VARDA SPEJAS nevis "Re kada es IZVELIES" Sevisji nenot vera lielkas daljas "Modelju @ autoru" svakas prasmes gan sevis paradisjana gan ta visa nofiksesjana es personigi neredzu kapec man butu jalur uz kaudzem vienveidigu struntu vel ari "Modelju" izklastijuma , pietiek ka es tadas skatos "Meistaru" izpildijuma.
Vel kas , sadalja "Modelis"
Obligats prieksnoteikums ir "Piedavajums" Tas ir projekta uzturetajiem jabut parliecibai ka "Modelis" ir pilngadigs un ka velak sjiem negadisies sudi piemeram par "Savesjanu" , ja sai kategorija nav minets ne PIEDAVAJUMS ne ATLIDZIBAS veidi tad tas tads banals "Re kada es skaista " variants un tam nav nekada sakara nedz ar FOTO nedz ar BLOGU bet tak ar OHO @ GRIBU :
versatile:jebu i plaču... modeles vajag? hooliganos.com, www.balticcasting.com... - nu kur vien veelaties!
tad jau vajag sadalju kakjiishiem, ezeriem, rudzu laukiem un citai huinjai.
Tev ir melna bilde aiz šī Tevis uzrādītā sakara. Bet modeles...., lai tak viņas liek savas bildes. Viņas tak ir skaistas un skaistums ir tas ko sirds tīko, lapa būs krāšņāka.
Tā modeļu būšana man pie kreisās pakaļkājas, bet vienu zinu cieti – kamēr te burzos par velti, man nav nekādu tiesību kaut ko PIEPRASĪT. Bet IETEIKUMIEM saimnieki veselu sadaļu ierīkojuši. Kurus ņems vērā – viņu darīšana, ja man šamējo lēmumi nepatīk, taisu augšā savu saitu un varu laimē diet.
FotOblog mērķis, jēga un uzdevums ir pavisam vienkāršs: pavēstīt citiem cilvēka (pār)domas par kādu notikumu, problēmu vai vienkārši gadījumu no dzīves, papildinot stāstīto ar attēliem. Vai arī gluži otrādi - kad attēls stāsta, bet vārdi atbalsta un papildina. Izvēle ir katra paša ziņā! Vienīgi, lūdzu, atcerieties: rakstam un bildei ir jābūt paša radītiem! Ļausim izpausties tiem talantiem, kas noteikti ir apslēpti katrā no mums...; iebildīsi: „kāpēc apslēpti?!” Jo sevišķi, ja nav! Šeit nu būtu īstā vieta iemēģināt savu roku rakstīšanā, savas acis fotografēšanā un savu izpratni, kā to visu apvienot.
* 27.01.1994. likums ("LV", 19 (150), 12.02.1994.) [spēkā ar 26.02.1994.] * 05.06.1996. likums ("LV", 100/101 (585/586), 12.06.1996.) [spēkā ar 26.06.1996.] * 04.12.1997. likums ("LV", 331/332 (1046/1047), 17.12.1997.) [spēkā ar 31.12.1997.] * 15.10.1998. likums ("LV", 308/312 (1369/1373), 23.10.1998.) [spēkā ar 06.11.1998.] * 30.04.2002. likums ("LV", 70 (2645), 10.05.2002.) [spēkā ar 24.05.2002.] * 08.05.2003. likums ("LV", 76 (2841), 22.05.2003.) [spēkā ar 05.06.2003.] * 23.09.2004. likums ("LV", 159 (3107), 07.10.2004.) [spēkā ar 21.10.2004.] * 15.12.2005. likums ("LV", 1 (3369), 03.01.2006.) [spēkā ar 17.01.2006.] * 03.05.2007. likums ("LV", 79 (3655), 17.05.2007.) [spēkā ar 31.05.2007.]
mazliet apdomāju un arī laikam atbalstu to modeļu sadaļu. drošvien būtu grezni, nu bildes, komentāri un tā Gudrim un vel dažiem nažiem būtu kur izvērsties, nevajadzēs forumā aplamības bārstīt.
Zo, būs tieši pretējais - forumā parādīsies neskaitāmas ar šīm problēmām saistītas problēmu tēmas. Būs puņķi un asaras - raudās māte (modele) un tēvs (gudrs cilvēks, ar fotogrādu). Modeļu kategoriju var taisīt vienīgi tad, ja tas satur portfolio. Ieliek meituks vai puiškāns savas 5-6 bildītes kā vienreizēju publikāciju, un viss. Tā kā vairumam nav nojausmas, kas modelei jāliek portfolio (arī Gudrim tādas nojausmas nav), tad Faces.lv dublēt ir lieki.
es par to lai sheit nejauktu fotograafus ar modeleem. ta jau peec tam var piebiedroties retušētāji, grimētāji, 3D un tad tas pārvērtīsies jau par mistkasti