forum.gif
Ghostbusters!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ghostbusters!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.09 15:45
 citēt
Ir doma braukt medīt spokus!
Nesen izlasīju vecā LAUKU AVĪZEs numurā, ka fočiks fiksējot spokus, jodus, murgus utt. :) Tad nu pārītim entuziastu ir ienācis galvā funktieris braukt un nomedīt viņus ar savām kamerām.
Uz doto momentu Alvils mēģina atcerēties kkādu baigi kruto spoku māju - cik nopratu - nesanāk.
Esat dzirdējuši par spoku apsēstām vietām - kur? Kapi nerullē - tur ir auksts :D
Publicēts: 24.09.09 15:51
 citēt
Spoki kā reiz arī tusē pa visādiem vēsajiem kambariem. Siltās pamestās telpās visticamāk, ka sastapsi bomžus nevis spokus ;)
Publicēts: 24.09.09 15:53
 citēt
hmm, interesanta doma :) ja kas, i'm in :D
Publicēts: 24.09.09 15:55
 citēt
Baldones pilī esot viens baigi aktīvais :)
Publicēts: 24.09.09 16:02
 citēt
baznīcas pie kapiem. Alūksnes pilsdrupas. Rundāle ( ja tiktu iekšā). Stāmeriene
Publicēts: 24.09.09 16:03
 citēt
es varu patēlot spoku :D
ja kas spokus nez kāpēc ar digitālīšiem nevarot nobildēt....... bet ja gribi ļoti daudz spokus tad tev jālaiz un Kaļingradu tur tie maitas ir dafigā......
Publicēts: 24.09.09 16:07
 citēt
tas pa tālu, gan jau LV ir kāds aktīvistu bariņš, kas neliek mieru naktīs
Publicēts: 24.09.09 16:08
 citēt
reiz biju Jelgavas pilī vēlā vakara stundā - SPOKU NAV :D
Publicēts: 24.09.09 16:09
 citēt
galvenais TICĒT!!! :D:D:D
Publicēts: 24.09.09 16:12
 citēt
Vietas, kur ir atrodāmi spoķi vairumā nav nemaz tik nekaitīgas(psihikai un veselībi)... Zinu vienu lauku māju, kuru neviens negrib pirkt, pat par simbolīsku naudiņu. Vairāk par mēnesi neviena gimene tur nevarēja izdzīvot, deļ brīnumiem kas tur notiek.
Publicēts: 24.09.09 16:18
 citēt
ghhh , man liekas pa discavery bij kādreiz raidījumu kā uztaisīt visādas imitācijas uz video vai foto :) . Čaļiem sūtīja visādus redzētus "spokus" un šie provēja atkārtot tās lietas spēlējoties ar visādām mantiņām :)
Publicēts: 24.09.09 17:20
 citēt
Kkādā zintnieka ( laikam ) tauta rakstija, ka spoki ir vecās mājās un viņus var redzēt bildējot tieši ar iebūvēto zibspuldzi ;d
Publicēts: 24.09.09 17:30
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 24.09.09 18:44
 citēt
aitinaa:baznīcas pie kapiem. Alūksnes pilsdrupas. Rundāle ( ja tiktu iekšā). Stāmeriene

jā braucat uz Stāmerienu, tad es ar pievienotos. Vienīgi pils ir aizslēgta (man tā liekas)
Publicēts: 24.09.09 19:17
 citēt
zazis:es varu patēlot spoku :D
ja kas spokus nez kāpēc ar digitālīšiem nevarot nobildēt....... bet ja gribi ļoti daudz spokus tad tev jālaiz un Kaļingradu tur tie maitas ir dafigā......
Mums filmu aparāti arī ir :) Droši vien tie spoki ir kkādi speķaini nospiedumi uz filmiņas :D
Publicēts: 24.09.09 20:50
 citēt
ja izdomājat,es piesakos kādu spoku nobildēt.
Publicēts: 24.09.09 20:51
 citēt
Liepājas karosta
tur jau bija kkaadi amerikaanju spoku mednieki, uznjeema filminju. ne no kaaa atveeraas/ aizveeraas durvis un vinji ierakstiija ka skan liidziigi kaa sieviete kliegtu "paliigaa"
Publicēts: 24.09.09 20:52 labots
 citēt
Tikko pa Latvijas 7 ( plkst 20.52) programmu rāda cesvaines pili... un vienā tornī ir tas, ko meklējat... tikai neviens dzīvs neesot no turienes izgājis
Slēdziet 7
Publicēts: 24.09.09 21:02
 citēt
Vēl rāda :)
Publicēts: 24.09.09 21:13
 citēt
aa, siguldā pie Gaujas tilta tur paejot tālāk ir tā bijusī sanatorija, paliela ēka.. naktī varētu arī ko noķert iespējams, kad viņi tādi aktīvāki.. :)
Publicēts: 24.09.09 21:14
 citēt
Haiduks:Tikko pa Latvijas 7 ( plkst 20.52) programmu rāda cesvaines pili... un vienā tornī ir tas, ko meklējat... tikai neviens dzīvs neesot no turienes izgājis
Slēdziet 7

A kādi tad viņi no turienes nāk laukā?
Publicēts: 24.09.09 22:30
 citēt
:D tie kas gāja skatīt, esot beigti nākuši laukā... un arī ugunsgrēks sācies no turienes.
Tā kā ttur ir spēcīgi spoki, kurus matriks (matrica) varētu fiksēt :D
Publicēts: 24.09.09 22:38
 citēt
Haiduks::D tie kas gāja skatīt, esot beigti nākuši laukā... un arī ugunsgrēks sācies no turienes.

Ja kas 90-gadu sākumā es tur visu izložņāju un nevienu spoku nesatiku, tas nozīmē ka spoki no mani baidās.... :D
Publicēts: 24.09.09 23:58 labots
 citēt
Matīsa cietums, ja kas... īpaši 4 no rīta. Mistika kaut kāda...
kādi tik priesteri nav nākuši vēdināties ar visādiem svētajiem slapjumiem. Nekas nelīdz. Vēl trakāk paliek
:) tikai kurš tur var tikt... njā, sanāca tukšumu runāt
Publicēts: 25.09.09 00:08 labots
 citēt
Lutums: Kapi nerullē - tur ir auksts :D

starp citu kapi, ja kas, ir vieta, kur var sabildēt procesu, oktobra novembra siltajās, bezvēja!!! naktīs, kā saucas nezinu, bet bez nekādas spokošanās, - kad fosfors nāk ārā no kauliem apmēram gadu apglabātiem ķermeņiem. Vot skats! virs kapa līgojas fosforizēts skelets! Ja ir kaut mazākā vēja brāzma, tas to veidojumu izjauc, un rādas tikai uguntiņas. Ja nemaldos, tās arī kaut kā tauta sauca, vai par maldugunīm?
Publicēts: 25.09.09 00:14
 citēt
Tās arī ir maldugunis.

Par topiku runājot... Pasarg dies - nu es te harovodu noorganizēšu un sagatavošu piemiņas akmeni Lutumam, kurš aizgāja medīt spokus un tā arī neatgriezās xD

uz Karostas ķurjāgu brauc...
Publicēts: 25.09.09 00:18 labots
 citēt
un ja vēl laiziet uz kapiem un ierauga to fosforizēto veidojumu... panikā sāk bēgt, šis vakuma iespaidā pakaļ nāk... vai nu sirdstrieka, vai arī tiek ieelpots un pagalam tāpat! :)
Ei, riskants topiks... ne visi var atgriezties no fotografēšanas :)
Publicēts: 25.09.09 10:00
 citēt
zazis:
Haiduks::D tie kas gāja skatīt, esot beigti nākuši laukā... un arī ugunsgrēks sācies no turienes.

Ja kas 90-gadu sākumā es tur visu izložņāju un nevienu spoku nesatiku, tas nozīmē ka spoki no mani baidās.... :D

Nemelo, tas tornītis ar četriem logiem esot visu laiku bijis noslēgts un neviens neesot tur ielaists (direktora teksts)
Publicēts: 25.09.09 10:08
 citēt
Jaunpilī esot spoki un iekša arī esot iespējams tikt. Tikai tie numuriņi diezgan dārgi.
Publicēts: 25.09.09 10:14
 citēt
Haiduk - protams ka direktora atļauju (rakstisku) nesaņēmu, bet ēkas pārvaldnieks (rūdīts komunists) mūs izvadāja visur.
Ja kas arī zem (bijušā planetārija) tagad nepareizticīgo baznīcas ir ejas ap 1.5 km garumā kurās nekad neviens nav laists, bet daži tomēr tika ielaisti, pats negāju. Tagad esot aizmūrētas ieejas.....
Publicēts: 25.09.09 10:17
 citēt
Vispār ar reāli spociskām situācijām esu saskāries tikai Kaļņingradā, vot tur daudz viet ir baisi...........
Publicēts: 25.09.09 10:50
 citēt
Alloxa, kurā vietā ir tā māja, par kuru runā?
Publicēts: 25.09.09 11:24
 citēt
Mmm... spoku mājas...
Man arī daudz sižeti padomā... akkurāt spoku māju foniem par maz... spokus piedomāšu klāt... metiet, metiet idejas!
Publicēts: 25.09.09 11:31 labots
 citēt
zazis:Haiduk - protams ka direktora atļauju (rakstisku) nesaņēmu, bet ēkas pārvaldnieks (rūdīts komunists) mūs izvadāja visur.
Ja kas arī zem (bijušā planetārija) tagad nepareizticīgo baznīcas ir ejas ap 1.5 km garumā kurās nekad neviens nav laists, bet daži tomēr tika ielaisti, pats negāju. Tagad esot aizmūrētas ieejas.....

Viss... TICU , komunisti no spokiem nebaidās...
Paši vēl daudziem tagad spokojās :D
Bet starp citu, tas būtu incāki, nooorganizēt spoku bilžu konkursu... kā nu kurš iedomājās redzam spoku (ar modeļu, un citu instrumentu piesaistīšanu )
Publicēts: 25.09.09 11:39 labots
 citēt
Bet starp citu, tas būtu incāki, nooorganizēt spoku bilžu konkursu... kā nu kurš iedomājās redzam spoku (ar modeļu, un citu instrumentu piesaistīšanu )
....
Atbalstu ar visām piecām!
Mmm... kommūnistu spoki... maza plika modelīte un pāri tai milzīgs puscaurspīdīgs komūnists budjonovkā ar sarkano zvaigzni un atvēzētu civilizētā pasaulē aizliegto durkli...
Publicēts: 25.09.09 12:20
 citēt
Haiduk, Elton - jāliek sludinājums .... Meklē spoku modeļus :D
Publicēts: 25.09.09 12:30
 citēt
Kaut kāds sviests. Ja gribās iedzert paņemot līdzi fotaoarātus, tad tā ir jāraksta. Spoki .... :D
Publicēts: 25.09.09 12:38
 citēt
alvils:Alloxa, kurā vietā ir tā māja, par kuru runā?

Sakstagalā, Rēzeknes r-s.
Publicēts: 25.09.09 12:41
 citēt
Eltons:Bet starp citu, tas būtu incāki, nooorganizēt spoku bilžu konkursu... kā nu kurš iedomājās redzam spoku (ar modeļu, un citu instrumentu piesaistīšanu )
....
Atbalstu ar visām piecām!
Mmm... kommūnistu spoki... maza plika modelīte un pāri tai milzīgs puscaurspīdīgs komūnists budjonovkā ar sarkano zvaigzni un atvēzētu civilizētā pasaulē aizliegto durkli...

Vai arī otrādi... mazi komunisti pie galda dzer... bet uz galda komjaunietes spoks kails dejo :D
Publicēts: 25.09.09 12:42
 citēt
ak34:Kaut kāds sviests. Ja gribās iedzert paņemot līdzi fotaoarātus, tad tā ir jāraksta. Spoki .... :D

Nu kā tu nesaproti te vis ir kā tajā anekdotē:
Divi draugi iet makšķerēt, pieiet pie mājas un sauc:
Draugi - Jāni, Jāni ejam maksčerēt
Jānis - nē šodien es neiešu, man sieva atļāva mājās dzert....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):