forum.gif
Vajadziigs padoms m-telefona iegaadei
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vajadziigs padoms m-telefona iegaadei
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.09 22:50
 citēt
Neesmu daudz zinoshs shajaa jomaa.Gribu nopirkt peec iespeejas lielaaka izmeera mobilo telefonu,ar lieliem taustinjiem un lielu ekraanu,tikai ar pamatfunkcijaam.Vai taads modelis pastaav? Jo nezinu,ko mekleet netaa,tur ir tuukstoshiem..
Publicēts: 24.09.09 22:53
 citēt
Tādi modeļi pastāv tikai lietoti, jo jaunie ir pārbāzti ar visādu drazu
Publicēts: 24.09.09 22:54 labots
 citēt
www.google.lv...

esmu redzeejis taadus vaacijaa elektroprechu veikalaa
Publicēts: 24.09.09 23:00
 citēt
Nokia 3310 vecais labais. Pogu zinjaa neviens labaaks veel nav izdomaats
Publicēts: 24.09.09 23:08
 citēt
Liels paldies,atradu.
Publicēts: 24.09.09 23:09
 citēt
abas lietas neiet krastā
vai nu pensionāru telefons ar milzīgiem taustiņiem un cipariem vai tikai milzīgs ekrāns.
kauč gan tajā milzu ekrānā ir arī milzu virtuālie taustiņi

www.xnet.lv...

easyget.lv...
Publicēts: 24.09.09 23:10 labots
 citēt
ir taads speciaals pensionaariem, pacelt , nolikt un cipari numura sastaadiishanai (lieli), vienkaarshs displejs un neviena cita funkcija, ja nemaldos ap 100ls maksaaja norgee.

PS. Jaa, kkas liidzigs soms ieposteetajam.
Publicēts: 24.09.09 23:19
 citēt
[url=www.gsmarena.com]www.gsmarena.com[/url] mosh kaads jaunais modelis atbilst prasiibaam.
Publicēts: 25.09.09 00:03 labots
 citēt
Ir SPECIALS Latvija razots un patentets Modelis Veciemmcilvekiem , taustinji ~ 1x1cm zvans ka kartigam bugiljnjikam un visu runato var skaidri dzirdzet ne tik pats ipsnieks bet ari visis istaba esosjie bez kada interkoma:):) «50+» saucas :)
zparks.lv...

Ja gribi arzemes pirkt tas isteniba ir tads modelis ka ZTE S302
Publicēts: 25.09.09 00:11 labots
 citēt
ir ir latvijā

www.blogdemoviles.com.ar...

tādu pašu latvijā ražotu arī redzēju vācijā pirms diviem vai trim gadiem.
Publicēts: 25.09.09 00:37
 citēt
elkoraa ar ir! :)
Publicēts: 25.09.09 00:49 labots
 citēt
zo:ir ir latvijā

Tie ir ĶĪŅIEŠU ZTE S302 !!! Nezinu kāpēc viņš skaitās kā Latvijā ražots , varbūt tos IZDEVĪGI ir ka skaitās ka "RAŽOTS EU" bet isteniba tie kas Elkora par 69Ls ir ķīņiešu ZTE S302 pilnig 1:1 zem nosaukuma «50+» bet BEZ LATVIEŠU VALODAS!
Publicēts: 25.09.09 00:52
 citēt
Paldies veelreiz,atradu ar.Man vajag vecaakiem,kuri joprojaam lieto Nokia 1610 un suudzaas,ka visi jaunie ir mazinji un neerti..
Publicēts: 25.09.09 00:56
 citēt
Lunis:
zo:ir ir latvijā

Tie ir ĶĪŅIEŠU ZTE S302 !!! Nezinu kāpēc viņš skaitās kā Latvijā ražots , varbūt tos IZDEVĪGI ir ka skaitās ka "RAŽOTS EU" bet isteniba tie kas Elkora par 69Ls ir ķīņiešu ZTE S302 pilnig 1:1 zem nosaukuma «50+» bet BEZ LATVIEŠU VALODAS!
Jaa Luni,atradu ebajaa,kjiinieshi tirgo pa 52€ ar suutiishanu..
Publicēts: 25.09.09 03:27 labots
 citēt
entuziasts:Paldies veelreiz,atradu ar.Man vajag vecaakiem,kuri joprojaam lieto Nokia 1610 un suudzaas,ka visi jaunie ir mazinji un neerti..

ANALOĢISKI !
Sakuma nopirka mutere kura savus ieprieksejos hroniski bez brilem nevareja palietot , tad faters kurs musdien tos iemeta kautkados celtniecibas maisijumos:) Taga abi lieto un laimigi ERTS esot , brileles nevaig un man var piezvanit ar vienu "Avarijas" pogas spiedienu:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):