forum.gif
Sigulda 04.10.09. Ir interesenti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sigulda 04.10.09. Ir interesenti?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.09 23:04
 citēt
Lai nebūtu kā iepriekšējo reizi, kad parādijās ziņojums par pasākumu nākamajā dienā, tad šoreiz rakstu laicīgāk. Zinu, ka sestdien 3.oktobrī ir pasākumi ar riteņiem un bez, bet kā ar svētdienu 4.oktobri? Tiekamies spieķu parkā 12os. tad pastaiga ar bildēšanu. "Groziņu" arī var paņemt līdzi, teiksim - desiņas un kartupeļus, kurus varētu uzcept ugunskurā... Lūgums iepriekš pieteikties. tālr. 26257272.
Publicēts: 24.09.09 23:06
 citēt
bet ja būs lietus?
Publicēts: 24.09.09 23:23
 citēt
zazis:bet ja būs lietus?

Lietus nebūs.
Publicēts: 24.09.09 23:27
 citēt
Pa kurieni paredzēta pastaiga? Gumijas zābaki?
Publicēts: 25.09.09 01:57
 citēt
Šamo apsveriet, bez maksas dalība turklāt ;)
www.nikonschool.eu...
Publicēts: 25.09.09 02:09
 citēt
Ja tajos datumos nebūšu kaut kur Baltijas jūras ūdeņos, tad varētu :)
Publicēts: 25.09.09 07:57
 citēt
Būšu :)
Publicēts: 25.09.09 10:16 labots
 citēt
Kura vieta skaitās Spieķu parks ?
Publicēts: 25.09.09 10:26
 citēt
Turpat netālu no baznīcas.
Vai ari braucot uz trošu vagoniņu pusi.
Publicēts: 25.09.09 10:50
 citēt
Varu jau arī pateikt vienu no spieķu parkam tuvākajām adresēm - Cēsu iela 8... ;) Principā kalna gals Siguldas pusē ceļam starp Siguldu un Turaidu. Uz vienu pusi no tā ir baznīca ar dīķi un GNP administrācija, bet uz otru - trīsstūrveida skvērā spieķu parks, kurā gan spieķi, gan lietussarg veida puķudobes, gan arī mini puķu kalniņi.
Patreiz laika prognoze izskatās šāda - piektdien 2.oktobrī pamatīgas lietusgāzes, sestdien, kad bezmaksas pasākums, ko pieminēja D60, un izbrauciens ar riteņiem, lietutiņš, bet svētdiena mazliet labāka.
Tā kā būs pielijis, tad par apaviem noteikti jāpadomā - varbūt tiešām vislabāk gumijniekos (it īpaši meitenes - kā man patīk viņu modīgie krāsainie gumijnieki). Pastaiga noteikti Gaujas ielejā. Virzienu (teiksim, Velna ala, Krimulda vai Turaida) varētu izvēlēties atbilstoši situācijai.
Ja nesaskries melnais tūkstotis, tad lietus gadījumā desiņu un kartupeļu cepšanu var pārcelt arī pēc pastaigas uz to pašu sākumā minēto adresi... :)
Publicēts: 25.09.09 11:32
 citēt
janis19:Būšu :)

un Paroli ar paķeršu līdzi... :) :) :)
Publicēts: 25.09.09 12:17
 citēt
jā, paķer gan mani līdzi:D
Publicēts: 25.09.09 13:38
 citēt
Ja vien zinātu kāds būs laiks, tad tiešām varbūt varētu mēģināt piedalīties. Bet par cik pie mums tie laika apstākļi ir tik nekonkrēti, tad visticamāk tā lemšana jāatliek uz pēdējo brīdi. :)
Publicēts: 25.09.09 15:06
 citēt
Vismaz tikšanās vieta un laiks nemainīsies (ceru). ;)
Publicēts: 25.09.09 15:38
 citēt
UPS!
Tas var kļūt visai ekstrēmi:
... nedēļas sākumā laika apstākļi mainīsies. Aukstā gaisa fronte, nesot visai stipru, bet ne ilgstošu lietu, Latviju šķērsos jau pirmdien. Gaisa temperatūra vēl pieturēsies virs +10 grādiem, taču jau otrdien gaiss iesils vien līdz +6, +11 grādiem, savukārt nedēļas otrajā pusē būs tikai +3, +5 grādi.

Prognozes arī liecina, ka Vidzemē nākamās nedēļas nogalē iespējams pat slapjš sniegs.
Publicēts: 25.09.09 22:14
 citēt
Interesati. Došu ziņu.
Publicēts: 25.09.09 22:32
 citēt
Hmm,varbūt es arī pievienošos :)
Publicēts: 25.09.09 23:58
 citēt
Picha:UPS!
Tas var kļūt visai ekstrēmi:
... nedēļas sākumā laika apstākļi mainīsies. Aukstā gaisa fronte, nesot visai stipru, bet ne ilgstošu lietu, Latviju šķērsos jau pirmdien. Gaisa temperatūra vēl pieturēsies virs +10 grādiem, taču jau otrdien gaiss iesils vien līdz +6, +11 grādiem, savukārt nedēļas otrajā pusē būs tikai +3, +5 grādi.

Prognozes arī liecina, ka Vidzemē nākamās nedēļas nogalē iespējams pat slapjš sniegs.

Mani aukstums nebiedē....:)
Pat kaut sniegs snigtu..:)
Publicēts: 26.09.09 09:58
 citēt
NorciX - tādu iespēju tepat Siguldā dzivojot garām laist tiešām nevajadzētu! ;)
Publicēts: 26.09.09 12:48
 citēt
es būtu interesents,... ja tik būtu normāls laiks. Pa lietu gluži vazāties nav vēlēšanās.. :)
Publicēts: 26.09.09 14:57
 citēt
Kā jau minēju iepriekš - lietus gadījumā varam desiņas un kartupeļus cept arī blakus spieķu parkam... ;)
Publicēts: 26.09.09 22:35
 citēt
Siguldas un tuvākās apkārtnes iedzīvotāji īpaši laipni gaidīti! :)
Publicēts: 27.09.09 01:00
 citēt
es ar uz Nikon - Egliisha pasaakumu meegjinaashu tikt ;-)
Publicēts: 27.09.09 09:03
 citēt
Jau pieteicos uz 11iem! :)
Publicēts: 27.09.09 09:31
 citēt
Kalendārā piefiksēju, ja nu kāds kaķis tumšākrāsā neuzrodas, bet savādāk- jā.
P.S. Padod komandu visiem, ne tikai dāmām, puķainos gumijniekos, iedomājies, kas par skatu!!! :)
Publicēts: 28.09.09 18:14
 citēt
Būtu jau labi.ja laika apstākļi svetdien būtu daudz maz labi.vismaz bez lietus.
Publicēts: 29.09.09 17:25
 citēt
hm, mēģināsim tikt, nezinu tikai kāds būs noskaņojums pēc sestdienas vakara koncerta. Bet nu, lai arī tur katru rudeni ir būts, tomēr kaut ko var atrast. Domāju, ka būsim trijatā, ja vien vienam vietējam nebūs kas interesantāks darāms.
Muļķīgi sanāca ar to Nikon skolu, kaut kā sadomājos, ka tas ir 4 datumā un pieteicos, šie atsūtīja apstirpinājumu un tur melns uz balta rakstīts par 3 datumu. aizrakstīju, lai atceļ rezervāciju.
Publicēts: 29.09.09 17:37
 citēt
Sigulda atkrīt, pieteicos uz Roņu salas braucienu... :)
Publicēts: 30.09.09 12:06
 citēt
Uh, kā vakar vakarā bira krusa un negaiss arī pat bija!
Ja interesē maršruts, tad varētu mēģināt sekojošo - No spieķu parka uz svētku laukumu, tad vai nu ar kājām vai ar vagoniņu uz Krimuldu, tad lejā un gar Gūtmaņa alu līdz Gaujai. Pēc tam gar Krišjāņa Barona "Dainām" līdz Barona takai, pa kuru augšā uz Dainu kalnu (iespēja bez maksas iekļūt Turaidas muzejrezervātā). Tālāk pēc vēlēšanās - ekspozīcijas apskate par maksu vai pastaiga gar muižas dārzu un dīķi. Tad atpakaļceļš Siguldas pusē uzkāpjot uz pilsdrupām. Lietus gan var ieviest korekcijas, bet ir jau arī papildus objekti ko apskatīt - Restaurētā Siguldas luterāņu baznīca ar skatu no torņa un pogu gleznām, kā arī Bobsleja un kamaniņu trase utt...
Tad nācēji būs ar "groziņiem"?! ;)
Publicēts: 30.09.09 12:34
 citēt
Uh, paskatījos prognozes - vieni sola pamatīgas lietusgāzes, citi - negaisus... Jācer, ka līdz svētdienai tomēr prognozes var mainīties... Roņu salas braucējiem jau ar' vēl īstas skaidrības nav - tur ar'var būt krietns pūtiens un negaiss tieši tad, kad būtu jādodas atpakaļ. Ja nu nesanāk Roņu sala - var doties uz Siguldu, vai ne? ;)
Publicēts: 30.09.09 12:35
 citēt
Netieku ne pa kam. :( Un dubļu man pietiks jau sestdien :D
Publicēts: 30.09.09 12:52
 citēt
Ehh, jums gan tur, pieSiguldā dzivojošajiem interesanti !!! :)
Publicēts: 30.09.09 12:57
 citēt
Jācer jau uz to labāko.
Lai nebūtu lietussargs jāstaipa lidzi.
Publicēts: 01.10.09 16:17
 citēt
Ja negribi lietussargu staipīt, tad lietusmētelis noderēs, jo nevaru garantēt sausu laiku... ;)
Publicēts: 01.10.09 16:20
 citēt
shvaboc:Netieku ne pa kam. :( Un dubļu man pietiks jau sestdien :D

tiksimies dubļos:)
Publicēts: 01.10.09 20:58
 citēt
:))
Publicēts: 02.10.09 12:07
 citēt
Tā vien liekas ka 7dien būs labs laiks....:)
Publicēts: 02.10.09 15:53
 citēt
Tiešām?! Tas, ko es Lietuvas hidrometa lapā redzu, izskatās pēc kaut kā pinīgi pretēja 20.septembrim...
www.meteo.lt...
Ja šī nokrišņu prognoze piepildīsies, tad saprotu iemeslu, kāpēc Roņu salas brauciens nenotiks...
Man jau sajūta, ka mājās jāsakurina krāsnis, jo pat laubītē zem jumta varētu nebūt patīkami.
Publicēts: 02.10.09 16:28
 citēt
nu jaa..suudiigi...
Publicēts: 02.10.09 16:59
 citēt
Sestdien, 3. oktobrī.
No rīta lietusgāzes. Pārsvarā mākoņains. Vēss. +8...+2 °C. vējš 6 m/s

Svētdien, 4. oktobrī.
Pārsvarā mākoņains. Vēss. +10...+2 °C. vējš 8 m/s
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <