Šo un to twītos palasu, bet pašam rakstīt roka neceļas. Esmu par slinku lai domātu, kā ielikt tekstu un tā jēgu 140 simbolos. Teksts vēl daļēji kaut kā sabīdās, bet jēga... Nu nespēju sev izamputēt to smadzeņu daļu, kas atbild par saliktiem teikumiem un arī žēl tā kā viņas ir mazliet.
Nekas, esot jau runas, ka jaunā twitera versija būšot vēl advancētāka - tikai 70 simboli Gaidu ar nepacietību.
Labs, lai arī makten subjektīvs, raksts par twiteri ir te: www.shulcs.lv...
Snow - japievienojas. pasham pat darba kontu slinkums regulari apdeitot. bet - ta ka man blogu maksims berjoza nolaida pa pieskari bez backupiem - un vietaa tikai programmejas - tad sekoman vismaz attali lidzigaks blogam ir.
1. twitter.com... 2. twitter.com... viņš ir vienīgais, kam sekoju līdzi un domāju arī Latvijā populārākais, jo pat Sporta Avīzē par to rakskta, ko un kā Valdis savā twitterii raksta ui sorry, neizlasiiju, ka vajag tikai par foto
nesaportu shito cilveeku drāšanos ap twitteri. twitteris nav blogs. ja gribi blogu ir daudzi citi resursi. kaapeec no savaadaaka tipa resursa gaidiit bloga iespeejas ? gribi domu izteikt pa a4 lapu luudzu, blogi un templeiti ir papilno. twitteris ir blogveidiigais ar teksta limitu. loti noderiigs iisiem tekstiem. piemeram gribu padaliities ar forshu fotograafa maaajaslapu, ko man tagad manaa blogaa veselu rakstu tam veidot ? nee ! twitteris tam ir ideaals.
Andre, neviens ap twitteri nedrāžas. To pārsvarā sauc par dažādu viedokļu paušanu.
Šis nu ir manējais viedoklis, gribi to vai nē. Ir twitterim labas lietas (piem. operativitāte), bet ir arī...
Par cik pilnvērtīgu un izsmeļošu informāciju 140 zīmēs iekļaut nav iespējams, šajā nelielajā rakstugalā atliek vienīgi norādīt uz pašu pamatresursu - web lapu, blogu, portālu etc. Tas arī viss. Twitteris tikko kļuva par kārtējo reklāmas nogādāšanas kanālu. Līdz ar to arī mana attieksme pret to tāda pat kā pret jebkuru citu reklāmu. Veselīga ignorance.
Cilvēki apbrīnojamā ātrumā spēj sapurgāt sākotnēji (iespējams) domātas labas lietas. Telefona izgudrotāji notiekti nespēja iedomāties, ka kādam jebkad tiks zvanīts kaut kādos totālos nelaikos un piedāvāts abonēt laikrakstu vai iegādāties apdrošināšanu, kā e-pasta izgudrotājam pat ļaunākajos sapņos nerādījās tas, ka nevēlama e-pasta (spama) apjoms sasniegs vairāk nekā 100 000 000 000 (simts miljardu) šādu e-pastu DIENĀ.
Gudris:tviteris ir modes lieta kas peec gada izbeigsies...ja nee tad es pievienieshos
aha- šas, ar maisu beigsies. Tur jau miljarda vērtē tā lapa ir. Pats lietoju un ziņas nokļūst ātrāk pie manis, kā LV laikrakstos. Bez tam konkrēti var paplašināt aktualitāšu apvārsni.
man gan pašam nav twitteris, jo man kaut kā liekas, ka diez vai svešam cilvēkiem internetā varētu interesēt, ko es domāju par auzu pārslu putru, ko es satiku pa ceļam uz darbu, kur es būšu pēc diviem mēnešiem vai kādu drazu es lasu... iespējams tas ir tādēļ, ka man nav interneta draudziņu ...vai arī superzvaigznes sindroms.. vai arī es esmu garīgi novecojis priekš "o viņam ir, man ar vajag, lai cik arī bezjēdzīgi tas nebūtu"
BET - man patīk twitteri, kas nes kaut kādu nebūt sabiedrisko labumu, piem. twitter.com...
izskrienot cauri šeit izmētātajiem linkiem, šis ir vienīgais, kas neuzdzen manī depresiju par cilvēces nožēlojamo eksistenci
Ja man kāds izstāstītu, kas ir twiteris un nafig viņš man būtu vajadzīgs, varbūt arī pievienotos... Vienreiz to lapu atvēru, paskatījos, nekā interesanta neredzēju, aizvēru. No otras puses, tāpat pārāk daudz laika pavadu pie kompja. Visu laiku nevaru saņemties un izdzēsties no stulbeņu lapas draugiem.lv - tāpat tur kādu 1/2 gadu neesmu bijis jo tur taču nav ko darīt.
1. viena no lielaakam fiichaam ka cilveeks konkreeti twiterotaajs nevar daudz liekas info vienaa twiitaa ieklaut 2. loti labi ar mobilajaam ieriiceeem viss savienotsm jo ieraksti ir iisi un neaiznem daudz trafika un briivaa bridii no bilaa var gan ietwiitot gan izlasiit twiitus. mobilaa iisaa blogoshana. 3. komunikaacija. tu vari uzdot jautaajumus un sanemt atbildes 4. tas tomeer ir vispasaules meeroga, vari sekot saviem milajiem holivudas aktieriem, pasaules meroga zvaigznem, fotografiem, zhurnaaliem, uzneemumiem, utt. sakot ar kaimiņu Juri liidz Bilam Geitsam. ir veel daudzi plusi