forum.gif
TWITTEROTĀJIEM...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / TWITTEROTĀJIEM...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.09.09 01:55
 citēt
Un tā apmaiņas tēma TWITEROTĀJIEM. Respektējiet un bez spama!!!

UZDEVUMS padalīties ar :

1. Jūsu twittera links.

2. Interesantākie Jūsu pievienotie twiiteri, kuriem Jūs sekojat un kuru tēma ir fotografēšan un foto !
Publicēts: 25.09.09 01:56 labots
 citēt
1. mans twitter.com... .

2. mani favoriiti : twitter.com...

twitter.com... (gaidu no vinas ar nepacietību ziņas..)
Publicēts: 25.09.09 02:04
 citēt
twitter.com...
linku nav, nesekoju ipashi fotografiem.
personiga konta twitterii nav. ir sekomanaa - www.sekoman.lv...

andre - paldies par linkiem!
Publicēts: 25.09.09 09:58
 citēt
Ļoti atvainojos par nobraukšanu netēmā.

Šo un to twītos palasu, bet pašam rakstīt roka neceļas. Esmu par slinku lai domātu, kā ielikt tekstu un tā jēgu 140 simbolos. Teksts vēl daļēji kaut kā sabīdās, bet jēga... Nu nespēju sev izamputēt to smadzeņu daļu, kas atbild par saliktiem teikumiem un arī žēl tā kā viņas ir mazliet.

Nekas, esot jau runas, ka jaunā twitera versija būšot vēl advancētāka - tikai 70 simboli :) Gaidu ar nepacietību.

Labs, lai arī makten subjektīvs, raksts par twiteri ir te:
www.shulcs.lv...
Publicēts: 25.09.09 10:19
 citēt
Snow - japievienojas. pasham pat darba kontu slinkums regulari apdeitot. bet - ta ka man blogu maksims berjoza nolaida pa pieskari bez backupiem - un vietaa tikai programmejas - tad sekoman vismaz attali lidzigaks blogam ir.
Publicēts: 25.09.09 10:20 labots
 citēt
Publicēts: 25.09.09 10:34 labots
 citēt
1. twitter.com...
2. twitter.com... viņš ir vienīgais, kam sekoju līdzi un domāju arī Latvijā populārākais, jo pat Sporta Avīzē par to rakskta, ko un kā Valdis savā twitterii raksta
ui sorry, neizlasiiju, ka vajag tikai par foto
Publicēts: 25.09.09 10:37
 citēt
Mans konts: twitter.com...

Favorītu gan man nav. ;)
Publicēts: 25.09.09 13:15 labots
 citēt
Snow:....

nesaportu shito cilveeku drāšanos ap twitteri. twitteris nav blogs. ja gribi blogu ir daudzi citi resursi. kaapeec no savaadaaka tipa resursa gaidiit bloga iespeejas ? gribi domu izteikt pa a4 lapu luudzu, blogi un templeiti ir papilno. twitteris ir blogveidiigais ar teksta limitu. loti noderiigs iisiem tekstiem. piemeram gribu padaliities ar forshu fotograafa maaajaslapu, ko man tagad manaa blogaa veselu rakstu tam veidot ? nee ! twitteris tam ir ideaals.
Publicēts: 25.09.09 13:51
 citēt
Andre, neviens ap twitteri nedrāžas. To pārsvarā sauc par dažādu viedokļu paušanu.

Šis nu ir manējais viedoklis, gribi to vai nē. Ir twitterim labas lietas (piem. operativitāte), bet ir arī...

Par cik pilnvērtīgu un izsmeļošu informāciju 140 zīmēs iekļaut nav iespējams, šajā nelielajā rakstugalā atliek vienīgi norādīt uz pašu pamatresursu - web lapu, blogu, portālu etc. Tas arī viss. Twitteris tikko kļuva par kārtējo reklāmas nogādāšanas kanālu. Līdz ar to arī mana attieksme pret to tāda pat kā pret jebkuru citu reklāmu. Veselīga ignorance.

Cilvēki apbrīnojamā ātrumā spēj sapurgāt sākotnēji (iespējams) domātas labas lietas. Telefona izgudrotāji notiekti nespēja iedomāties, ka kādam jebkad tiks zvanīts kaut kādos totālos nelaikos un piedāvāts abonēt laikrakstu vai iegādāties apdrošināšanu, kā e-pasta izgudrotājam pat ļaunākajos sapņos nerādījās tas, ka nevēlama e-pasta (spama) apjoms sasniegs vairāk nekā 100 000 000 000 (simts miljardu) šādu e-pastu DIENĀ.
Publicēts: 25.09.09 14:40
 citēt
sekoju daudziem bet ne fotografiem, sorri
Publicēts: 25.09.09 20:50
 citēt
Kas tas ir- twitteris? Čatiņš?
Publicēts: 30.09.09 12:49
 citēt
Twitterus nelasu.
Publicēts: 01.10.09 00:36
 citēt
Gudris:tviteris ir modes lieta kas peec gada izbeigsies...ja nee tad es pievienieshos :)

aha- šas, ar maisu beigsies. Tur jau miljarda vērtē tā lapa ir. Pats lietoju un ziņas nokļūst ātrāk pie manis, kā LV laikrakstos. Bez tam konkrēti var paplašināt aktualitāšu apvārsni.
Publicēts: 22.10.09 10:08 labots
 citēt
Es pati
twitter.com...

Mans mīļais austrāliešu fotogrāfs
twitter.com...

:)
Publicēts: 25.10.09 01:13 labots
 citēt
Čivinu arī es.

twitter.com...

bet no fotogrāfiem īpaši nevienam nesekoju. Shame on me.
Publicēts: 25.10.09 11:32
 citēt
internets nogalina laiku
Publicēts: 25.10.09 12:17
 citēt
Pauliic:internets nogalina laiku

interesanti tad ko Tu dari šeit, rakstot šo komentāru? :D
Publicēts: 25.10.09 13:02 labots
 citēt
Publicēts: 29.10.09 21:37
 citēt
Maneejais twitter.com...
fotograafiem sekoju twitter.com...
twitter.com..., veel paaris uk foto portaaliem, un dazhiem lv fotograafiem.
Publicēts: 30.10.09 00:16
 citēt
man gan pašam nav twitteris, jo man kaut kā liekas, ka diez vai svešam cilvēkiem internetā varētu interesēt, ko es domāju par auzu pārslu putru, ko es satiku pa ceļam uz darbu, kur es būšu pēc diviem mēnešiem vai kādu drazu es lasu... iespējams tas ir tādēļ, ka man nav interneta draudziņu ...vai arī superzvaigznes sindroms.. vai arī es esmu garīgi novecojis priekš "o viņam ir, man ar vajag, lai cik arī bezjēdzīgi tas nebūtu"

BET - man patīk twitteri, kas nes kaut kādu nebūt sabiedrisko labumu, piem. twitter.com...

izskrienot cauri šeit izmētātajiem linkiem, šis ir vienīgais, kas neuzdzen manī depresiju par cilvēces nožēlojamo eksistenci
Publicēts: 30.10.09 11:01
 citēt
jauna, laba fiicha: Twitter Lists!!!
Publicēts: 30.10.09 14:16
 citēt
twitter.com...

ar sanak visvairak sekot VV ierakstiem, no fotografiem isti nav neviena...
Publicēts: 06.11.09 14:26
 citēt
twitter.com/bildinsh
Publicēts: 06.11.09 14:28
 citēt
nechivinu. nemaaku. negribu maaceet. patiik lasiit graamatas.
Publicēts: 06.11.09 14:42
 citēt
Publicēts: 06.11.09 15:31
 citēt
Publicēts: 29.01.10 08:02
 citēt
es
twitter.com...

visvairāk patī sekot:

twitter.com...

iesaku arī citiem, ir uz ko tiekties! ;-)
Publicēts: 29.01.10 08:50
 citēt
Ja man kāds izstāstītu, kas ir twiteris un nafig viņš man būtu vajadzīgs, varbūt arī pievienotos... Vienreiz to lapu atvēru, paskatījos, nekā interesanta neredzēju, aizvēru.
No otras puses, tāpat pārāk daudz laika pavadu pie kompja. Visu laiku nevaru saņemties un izdzēsties no stulbeņu lapas draugiem.lv - tāpat tur kādu 1/2 gadu neesmu bijis jo tur taču nav ko darīt.
Publicēts: 29.01.10 08:54
 citēt
Es arī līdz šim neesmu iebraucis tās drazas labumā un labprāt palasītu paskaidrojumus- kāpēc tajā lapā ir vērts čatot (vai ko tur darīt)!
Publicēts: 29.01.10 08:56
 citēt
Vai tad šitais nav labāks? kuteev.livejournal.com
Publicēts: 29.01.10 09:12
 citēt
Publicēts: 29.01.10 10:10
 citēt
Portreti:Es arī līdz šim neesmu iebraucis tās drazas labumā un labprāt palasītu paskaidrojumus- kāpēc tajā lapā ir vērts čatot (vai ko tur darīt)!

es arī:
labprāt palasītu paskaidrojumus- kāpēc tajā lapā ir vērts čatot (vai ko tur darīt)!
Publicēts: 29.01.10 10:33
 citēt
Gudri, tik no sākuma sekotāji jāsavāc ;)
Publicēts: 29.01.10 10:37
 citēt
tuvākajā laikā nav plānots tajā twitter sistēmā piedalīties
Publicēts: 29.01.10 11:34
 citēt
ak34:Gudri, tik no sākuma sekotāji jāsavāc ;)

Un vajag, lai tiem sekotājiem tajā twitterī būtu KO DARĪT, ja?

Tad jau draugiem.lv foto albumi ir sekojamāka padarīšana? Tur taču visu laiku atkarīgie tusē, tajā portālā...tāpāt kā blogā!

Sanāk, ka tas twitteris ir sūkājošāks...(?)
Publicēts: 29.01.10 11:50
 citēt
Gudris:bet draugos nav ārzemju ģēniji kam sekot ;)

Piemēram?
Publicēts: 29.01.10 12:11
 citēt
1. viena no lielaakam fiichaam ka cilveeks konkreeti twiterotaajs nevar daudz liekas info vienaa twiitaa ieklaut
2. loti labi ar mobilajaam ieriiceeem viss savienotsm jo ieraksti ir iisi un neaiznem daudz trafika un briivaa bridii no bilaa var gan ietwiitot gan izlasiit twiitus. mobilaa iisaa blogoshana.
3. komunikaacija. tu vari uzdot jautaajumus un sanemt atbildes
4. tas tomeer ir vispasaules meeroga, vari sekot saviem milajiem holivudas aktieriem, pasaules meroga zvaigznem, fotografiem, zhurnaaliem, uzneemumiem, utt. sakot ar kaimiņu Juri liidz Bilam Geitsam.
ir veel daudzi plusi
Publicēts: 10.05.10 03:13
 citēt
Mans: twitter.com...

Fotogrāfiem īpaši daudz nesekoju līdzi, vairāk gan dizaina jaunumiem.

twitter.com...
Publicēts: 13.06.10 22:58
 citēt
īpaši aktīvs lietotājs neesmu, bet sekoju šiem:
1. twitter.com...

2. twitter.com...

3. twitter.com...

4. twitter.com...

gan jau būs vēl
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <