forum.gif
Kāzu fotogrāfēšana. Cenas? :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu fotogrāfēšana. Cenas? :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.09.09 13:20
 citēt
PEEC iespeejas DAARGAAKAS cenas , nenozime PEC iespejas LABAAKU kvalitaati.
Izskatam ir noziime , jo padomajies , jaa bij kazas mums viens fotografs , bet sagjerbies bija pa rubli.
Jo tev ir PLashaks fototehnikas klaasts , jo lielakas variacijas.
Kaa jau teicu neesmu bildejis un saprotams nezinu tik daudz kaa jus pa visam shim tehniskajam pusem, bet kaa viesis kazas , esmu vienmer redzejis kautkadus klaunus kuriem 400ls ir izdoti vnk veejaa. Vnk Pi@$ tautu.
Publicēts: 26.09.09 13:54 labots
 citēt
Janbo: andre pasaki , cik kazas tev gada laika ir , 2 , 3 ?
Basta!

man gadaa ir 10-15 kaazas. webaa ir kalendaars var parliecinaaties.

un nepiekritiishu ka tie kas saka ka kaadrgaaks nav labaaks. kaut vai manaa gadijumaa. kad neemu mazaak 300-400 gadaa bij kaads 30-40, kad paceelu cenu 600-800 kazu skaits samazinaajaas proporcionali. ieneemumi tie pashi tik kazas mazaak, bet attieciigi pavadiiitais laiks pie katraam kaazaam budultojaas. kvalitaate auga uzreiz. sanaak nopelnu tik daudz bet atdodu kvalitatiivaaku produktu nekaa ja bildeetu pa 2x zemaaku cenu ! pielauju ja cenu uzliktu 2k, tad gadaa buutu 2-3 kazas. buutu veel kvalitatiivaaaaak.

p.s. un tagad peec manas atbildes pasaki cik tu prasi par kaazaam un cik tev gadā ir ?
Publicēts: 26.09.09 14:02
 citēt
petersonsphoto - ne visi vispar VAR tadu kvalitati nodroshinaat, lai butu bildes uz kuram skatities.
Publicēts: 26.09.09 14:03
 citēt
andre:
Janbo: andre pasaki , cik kazas tev gada laika ir , 2 , 3 ?
Basta!

man gadaa ir 10-15 kaazas. webaa ir kalendaars var parliecinaaties.

un nepiekritiishu ka tie kas saka ka kaadrgaaks nav labaaks. kaut vai manaa gadijumaa. kad neemu mazaak 300-400 gadaa bij kaads 30-40, kad paceelu cenu 600-800 kazu skaits samazinaajaas proporcionali. ieneemumi tie pashi tik kazas mazaak, bet attieciigi pavadiiitais laiks pie katraam kaazaam budultojaas. kvalitaate auga uzreiz. sanaak nopelnu tik daudz bet atdodu kvalitatiivaaku produktu nekaa ja bildeetu pa 2x zemaaku cenu ! pielauju ja cenu uzliktu 2k, tad gadaa buutu 2-3 kazas. buutu veel kvalitatiivaaaaak.

p.s. un tagad peec manas atbildes pasaki cik tu prasi par kaazaam un cik tev gadā ir ?

Kaa es biju ieprieksh minejis - nebildeju kaazas , un pagaidam negrasos to darit .

1.kart nav pieredze
2.kart nav tik plasha fototehnika
3.kart es tikai macos.
Publicēts: 26.09.09 14:28 labots
 citēt
petersonsphoto - kada sakara tu to pa diareju speri valja un pa kkadiem kraninjiem ? Ja pasham ir problemas ar prostatu - neesmu vainigs. Tach esi pieaudzis cilveks un runa pa temu , obligati kads jaaizvaino vai japasaka aizskarosha fraaze ? Neadekvate riciba no Homo Erectus.

P.s Kaads Lielvaardee ir fochejis kaazas ?
Publicēts: 26.09.09 14:44
 citēt
Janbo:PEEC iespeejas DAARGAAKAS cenas , nenozime PEC iespejas LABAAKU kvalitaati.
Izskatam ir noziime , jo padomajies , jaa bij kazas mums viens fotografs , bet sagjerbies bija pa rubli.
Jo tev ir PLashaks fototehnikas klaasts , jo lielakas variacijas.
Kaa jau teicu neesmu bildejis un saprotams nezinu tik daudz kaa jus pa visam shim tehniskajam pusem, bet kaa viesis kazas , esmu vienmer redzejis kautkadus klaunus kuriem 400ls ir izdoti vnk veejaa. Vnk Pi@$ tautu.

Sūtītājs: Janbo
Adresāts: petersonsphoto
Datums: 26.09.2009 14:29
Tēma: loh
ko dirsies ?

redz, puika, tu vel tēvam pautos karajies, kad es jau kāzas bildēju.

tagad palasi

zini, man ir bijušas kāzas, kad man saka, ka jābut uzvalkam. un es zinu, ka būs jārāpo dubļos. bet ir jābūt dizainera uzvalkam- īpaša prasība! nu, nācās veco iekļaut par jaunā cenu kāzu tāme. tik vienkārši. un tāme pieauga tieši par 700 Ls. adekvāti tavam svarīgākajam punktam. par bildēm man nesamaksāja, bet jaunais uzvalks ir skapī... tā gadās...

prostata ir dziedzeris, kas veido spermatozoīdus nesošu vidi. tev arī tāds ir, ja neesi uzsācis dzimummaiņas operāciju.

ja vēl gānīsies- pielikšu pūles tavai izbanošanai.
Publicēts: 26.09.09 14:47 labots
 citēt
Ar sho tekstu tu tik pieradiji to cik esi izglitots un intelegjents cilveks.
Nav verts nolaisties lidz tavam limenim. Bushu gudraks un izbeigshu sho sarunu.

P.s Par prostatu - taas traucejumi paradas virishiem pec 40 , taa kaa piesargies ;)
Publicēts: 26.09.09 14:54
 citēt
Mieru tikai mieru :) Skatos, ka Te jau atkal aiziet spams ar savstarpēju apvainošanu... :D

P.S. Pēc atsevisku indivīdu izteicieniem tā vien šķiet, ka fotografi ir viena maza kašķiga tauta :D :D :D
Publicēts: 26.09.09 14:57
 citēt
debra:Mieru tikai mieru :) Skatos, ka Te jau atkal aiziet spams ar savstarpēju apvainošanu... :D

P.S. Pēc atsevisku indivīdu izteicieniem tā vien šķiet, ka fotografi ir viena maza kašķiga tauta :D :D :D

Nekad neizeju uz konfliktiem , un megjinu visu atrisinat mieriga celja , bet kas deva tiesibas shim vecajam taa pa mani izteikties ? Cilveki apvainojot citus , megjin sevi pacelt augstaak par otru. Es esmu vainigs , ka vinjam nesamaksaja un ka uzvalks bij japerk ? Ir vairaki klienti , apmierina ej , neapmierina - neej.
Publicēts: 26.09.09 14:58
 citēt
Janbo:petersonsphoto - kada sakara tu to pa diareju speri valja un pa kkadiem kraninjiem ? Ja pasham ir problemas ar prostatu - neesmu vainigs. Tach esi pieaudzis cilveks un runa pa temu , obligati kads jaaizvaino vai japasaka aizskarosha fraaze ? Neadekvate riciba no Homo Erectus.

ja fotogrāfs (mākslinieks, reportieris- lai vai kas tas būtu) nespēj divu dienu notikumu izteikt 200 bildēs (6 bildes x 16 stundas x 2 dienas), tad viņš ir vai nu muļķis vai nemākulis vai aktieris.

ja podziņas spaidīšana fotogrāfam sagādā baudu (1k-3k dienā), tad jādomā, ka knipsētājs pašapmierinās nevis fotografē.

attēla izvērtēšanai ir vajadzīgas 6 sek., t.i. 600 att.stundā
attēla tehn.apstrādei vajag 1 min.
renderingam vajag 30 sek. kompa laika.

uz katru gatavo bildi, tātad aiziet VISMAZ 2 minūtes. 2x3000 :D:D:D 4 darba dienas + 2 dienu bildēšana :D :D tas ir tikai kompja drāšanai! a kur fotogrāfijas?

btw neesmu redzējis nevienu patiešām labu bildi slēdža d..čītājiem. nav laika domāt par bildi- jādarbina pirksts
Publicēts: 26.09.09 15:02
 citēt
petersonsphoto:
Janbo:petersonsphoto - kada sakara tu to pa diareju speri valja un pa kkadiem kraninjiem ? Ja pasham ir problemas ar prostatu - neesmu vainigs. Tach esi pieaudzis cilveks un runa pa temu , obligati kads jaaizvaino vai japasaka aizskarosha fraaze ? Neadekvate riciba no Homo Erectus.

ja fotogrāfs (mākslinieks, reportieris- lai vai kas tas būtu) nespēj divu dienu notikumu izteikt 200 bildēs (6 bildes x 16 stundas x 2 dienas), tad viņš ir vai nu muļķis vai nemākulis vai aktieris.

ja podziņas spaidīšana fotogrāfam sagādā baudu (1k-3k dienā), tad jādomā, ka knipsētājs pašapmierinās nevis fotografē.

uz katru gatavo bildi, tātad aiziet VISMAZ 2 minūtes. 2x3000 :D:D:D 4 darba dienas + 2 dienu bildēšana :D :D tas ir tikai kompja drāšanai! a kur fotogrāfijas?

btw neesmu redzējis nevienu patiešām labu bildi slēdža d..čītājiem. nav laika domāt par bildi- jādarbina pirksts

Pasaki man luudzu kaadu tu jedzigu apstradi vari veikt bildei 1 minuutee ?
Publicēts: 26.09.09 15:07 labots
 citēt
redzi, dēls, tu gānies kopš parādijies šajā topikā.
izrādās, ka tu:
1. neesi bildējis kāzas
2. visu zini par kāzu fotogrāfiju un fotogrāfiju vispār
3. visu zini par manu prostatu
4. apvainojies par to, ka es atbildēju uz tavu jautājumu cik jābūt bildēm pēc kāzām- pamatotu ar empīriskām formulām.

acīmredzot, tu diagnosticēji sev to kaiti
(es nekad nebiju domājis, ka tev tāda ir! nu tagad mēs visi to zinam. paldies, ka esi ar mums atklāts)
Publicēts: 26.09.09 15:07
 citēt
Kungi un dāmas! (Kaut gan pārsvarā te kungi aktīvi viens otru apvaino :D )
Jebkurā gadījumā būtu ļoti pateicīga, ja te tā kā vairāk par lietu runātu, jo es jau šo sarunu linku pārsutiju jaunajam pārim... Domāju, ka vinji labprātāk palasītu info par reāliem piedāvājumiem, cenām, to atskiribām utt. nevis fotografu savstarpēju attiecību skaidrošanu- kuram te prostata, kuram vēl kaut kādas kaites :D :)
Publicēts: 26.09.09 15:11
 citēt
Yo,baigais laiks aiziet,nu bishk jua vajag samazinat ar to fo4eshanu ne jau bliezh tikai,,,par cenam saprotogi musdienas ir ap 300Ls,ja ir svakaks fotografs part iet cenas 150LS,jo pat klienti daudz nav ar mieru nemt pa tiem 600-800 Ls
Un kur nu vel pa 1200ls rofl :D
Pat sakua pietiek ja sak tiko bidlet kazas uzmauc 18-200 un blici,nenemot lidiz remoutu ar lietusargie msoftboxu un parejam lietam,tad saci atistit pieredzi vai vnk brauka lidiz ka asistents footgrafam un tad salidiznat bildes un tad i ok.ta atista labaku kadrejumu sev pasham,kompis tik un ta bus jadrachii kadu dienu no vietas vai pat veselas divas.
Ta ka ramjos ar nevajag iekpat,jo katrs fotografe pec avie miesktiem un exponee bildes dazadi un idejas ir dazadas,luuk ta,ti cik tas fotografs ir plash idejas zinjaa.
Ta ka savstarpeji aizvainot ir bezjedziigi,jo pat profesionalis maacaas visu muzhu diemžēl un ir laiki,kad kads jaunaks gados vinju parsit....
Es bildejot kazas nemu lidzi D80+18-35mm/D60+70-300mm (d80 aizlieneju)+Sb800,nju nekada vaina,nav nekada uubertehnika,bet kvalitate ir noteicoshais ta tomer,bet parejais idejiskais un spele ar gaismam seko pec tam vai ari pecapstrade,proti raw`ā bildejot!
Publicēts: 26.09.09 15:13 labots
 citēt
Janbo: P.s Kaads Lielvaardee ir fochejis kaazas ?

Es esmu focējis vairākus desmitus , ugisio2 ir focējis , petersonsphoto ar ir . Rolands66 , Kawazoe , vēl vesels bars . A KAS ?:)
Publicēts: 26.09.09 15:16
 citēt
Fotomakslinieki logiski noprasis kartigu naudinju
Bet naudas vieniba ir meeraama no 150-1000Ls/atbilstoshi ko footgrafs piedava un ko reklamee,kas ir vinja kompetence izdarit kad fi4as vinjam ir(albuumi,ramishi,dienasgramatas) vai vnk diskaa ieraksta ar visie mnoformejumiem(ka ari cenas ir kameras amortizacija,darbs,benziins,apstrade,materiali,u.tml)atbiltoshi fotografa iespejam.(Tapec jaskatas kadi portfolio ir fotorrfam un ko vinjs piedaava)
Publicēts: 26.09.09 15:16
 citēt
Lunis:

Es esmu focējis vairākus desmitus , ugisio2 ir focējis , petersonsphoto ar ir . Rolands66 , Kawazoe , vēl vesels bars . A KAS ?:)

Tu jau offtpicaa Luni :D
Publicēts: 26.09.09 15:20
 citēt
Janbo:
petersonsphoto:

Pasaki man luudzu kaadu tu jedzigu apstradi vari veikt bildei 1 minuutee ?

Ir tāds lāga Žurnāls krievu valodā "Фотомастерская". Patīkama lasāmviela un daudz lāga informācijas arīdzan :) Zini, 1 minūtes laikā var paveikt ļoooti labu apstrādi. Protams, ja izejmateriāls (bilde) ir saturīgi un tehniski derīga šai minūtes apstrādei :)
Publicēts: 26.09.09 15:21 labots
 citēt
Neviens:
Lunis:

Gandrīz vai varu 100% saderēt ka Janbo kā "Lielvārde" zin kur pārdod saldējumu un kur bernudārss :):) Lielvārdē istenībā VIENLAICĪGI gadās ka Laulā 5 dažādās vietās 5 pārus vienlaicīgi! Domē zaļajā rituālu zālē , Kultūras nama svinību zālē , Katoļu baznīcā , Luterāņu baznīcā , Pumpura muzejā :)
Publicēts: 26.09.09 15:22
 citēt
Lunis:

Biezhi pa gabalu redzu i lachplesi i lielvardes osta fotografus , da nee man tur lauki :)
Publicēts: 26.09.09 15:24
 citēt
Lunis:
Neviens:te]

Gandrīz vai varu 100% saderēt ka Janbo kā "Lielvārde" zin kur pārdod saldējumu un kur bernudārss :):) Lielvārdē istenībā VIENLAICĪGI gadās ka Laulā 5 dažādās vietās 5 pārus vienlaicīgi! Domē zaļajā rituālu zālē , Kultūras nama svinību zālē , Katoļu baznīcā , Luterāņu baznīcā , Pumpura muzejā :)

Come on,ko var apcelt nu :D
Nja nav daudz vietu kur bildetu kazas kkur tur Lielvarde,a zaks tur i?
Publicēts: 26.09.09 15:24
 citēt
Janbo:
Lunis:

Biezhi pa gabalu redzu i lachplesi i lielvardes osta fotografus , da nee man tur lauki :)

Lāčplēsī ir vismaz 2 vietas kur LAULĀ un Ostā parasti notiek "Izbrauciens pa Daugavu" nevis laulības :):)
Publicēts: 26.09.09 15:26
 citēt
Lunis:
Janbo:te]

Lāčplēsī ir vismaz 2 vietas kur LAULĀ un Ostā parasti notiek "Izbrauciens pa Daugavu" nevis laulības :):)

Nu to tu man vari neskaidrot , es lielvardi kaa savu kabatu paarzinu :)
Publicēts: 26.09.09 15:29
 citēt
HELOOOOO!!!
Varam sarunāt, ka spamam un savstarpējiem apvainojumiem uztaisit jaunu topiku???? LUDZU! :)
Publicēts: 26.09.09 15:30
 citēt
Janbo, normāli eksponētam kadram nevajag neko! iekrauj, norenderē, gatavs 30 sekundēs. reportāžas kadram.

Es visu laiku runāju, par to, ka NAV IESPĒJAMS kvalitatīvi izsniegt klientam 5k bilžu 3 dienu laikā. ieejot salonā tu taču samaksā 20 Ls/h. tātad arī kāzu fotogrāfam jāsaņem 20 Ls/h, jo tas ir viņa darbs!

2-kārt, kā jau teicu, "pa fikso" nedēļā var uzcept 3k bilžu. piemēram, 2 dienas x 14h x 20Ls= 560 Ls /3k bilžu = +/- 0.2 Ls par bildi. PAT MASVEIDA IZDRUKA MAKSĀ VAIRĀK. tad kam vajag šos mēslus? jaunam pārim? tikai aiz nezināšanas. kā Dosja- divi vienā un par saturu neatbildu. jaunais pāris ir, dažas asas, viesi ir, zagss ir, auto ir, 3000 faili, lūdzu samaksājiet. CŪCĪBA UN NEKAUNĪBA no "fotogrāfa" puses. un tādi jāsit, kamēr maziņi- lieli izaugs, būs lieli cūkas.

3- kārt- 1500 bildes dienā, t.i. +/- 100 bildes stundā, 1 bilde 36 sekundēs. kas tik svarīgs notiek ik 36 sekundes? pat ieraut un izgaršot nevar paspēt, kur nu tostu pateikt....

absurdi prasīt vai piedāvāt pasākumā, kurā darbojas viens fotogrāfs vairāk par pārsimt kvalitatīvām bildēm dienā, vienkārši absurdi.
Publicēts: 26.09.09 15:32
 citēt
debra:HELOOOOO!!!
Varam sarunāt, ka spamam un savstarpējiem apvainojumiem uztaisit jaunu topiku???? LUDZU! :)

Es jau neturpinu kaskhji , teicu , bushu gudraks un pakluseshu :) Nav jegas strideties ar sienu. :)
Publicēts: 26.09.09 15:36
 citēt
petersonsphoto:Janbo, normāli eksponētam kadram nevajag neko! iekrauj, norenderē, gatavs 30 sekundēs. reportāžas kadram.

Es visu laiku runāju, par to, ka NAV IESPĒJAMS kvalitatīvi izsniegt klientam 5k bilžu 3 dienu laikā. ieejot salonā tu taču samaksā 20 Ls/h. tātad arī kāzu fotogrāfam jāsaņem 20 Ls/h, jo tas ir viņa darbs!

2-kārt, kā jau teicu, "pa fikso" nedēļā var uzcept 3k bilžu. piemēram, 2 dienas x 14h x 20Ls= 560 Ls /3k bilžu = +/- 0.2 Ls par bildi. PAT MASVEIDA IZDRUKA MAKSĀ VAIRĀK. tad kam vajag šos mēslus? jaunam pārim? tikai aiz nezināšanas. kā Dosja- divi vienā un par saturu neatbildu. jaunais pāris ir, dažas asas, viesi ir, zagss ir, auto ir, 3000 faili, lūdzu samaksājiet. CŪCĪBA UN NEKAUNĪBA no "fotogrāfa" puses. un tādi jāsit, kamēr maziņi- lieli izaugs, būs lieli cūkas.

3- kārt- 1500 bildes dienā, t.i. +/- 100 bildes stundā, 1 bilde 36 sekundēs. kas tik svarīgs notiek ik 36 sekundes? pat ieraut un izgaršot nevar paspēt, kur nu tostu pateikt....

absurdi prasīt vai piedāvāt pasākumā, kurā darbojas viens fotogrāfs vairāk par pārsimt kvalitatīvām bildēm dienā, vienkārši absurdi.

Petersonphoto,ka jau teicu,katram fotografam ir savas tames,aktriba ka vins dara savu darbu un ko piedava,proti cenas ari ieklauta tehnika,materiali u.tml,es domaju,ka tas ir tads chakars primntet bildes salona un ap dargo,tad rekjinies ka ap 560Ls tev japlesh nedomajot +/-,jo ne katram majs stav bilzhu drukatajs,aks normali maksaa :)
Es piemeram piedvaju ieraksti cd,gatavas printejasma bilde,cd ir pats apdrukajam vacinju smuki noforme un ludzu,lai pashi printe,kas patikroitne var studija bildetos bernus un vecakus!
Publicēts: 26.09.09 15:43
 citēt
Janbo:
debra:HELOOOOO!!!

Es jau neturpinu kaskhji , teicu , bushu gudraks un pakluseshu :) Nav jegas strideties ar sienu. :)

Paldies! :)
Publicēts: 26.09.09 15:49
 citēt
Par tām pārsimts kvalitatīvām bildēm no vienas dienas kāzām atļaušos Pētersona k-ga foto asociācijai nepiekrist. Jaunie maksā fotogrāfam ne tikai par lielo mākslu, bet arī par daudzām mazām atmiņām- lai katrs viesis savu ģīmi pāris reizes varētu ieraudzīt.
Ja kāzās ir 100 viesu 1,5 dienā, atraktīvi vedēji (vadītāji) un tikpat izdommas bagāti viesi, ar lērumu dažādu ambrāžu un pasākumu, beigās var sanākt pamatoti pārmetumi.
Jebšu jāaicina viens Artūrs lielmākslai un 2 Frīži atmiņām...:)
Publicēts: 26.09.09 15:54
 citēt
vēl no svara, ko pasūtītājs vēlas:

1. reportāžu
2. mākslu
3. studijas fotogrāfiju.

katrai lietai savs tehniskais aprīkojums, savs laika un cilvēkresursu patēriņš. bet to dara tas pats viens fotogrāfs. un laiks jaunam pārim ir viens.

ja jaunais pāris taisa kāzas kā fotosesiju šovu, kur viņi ierodas arvienu jaunās skatuvēs, tad pa priekšu visiem brauc asistenti, kas būvē skatuves. ticiet man- ļoti bieži ieskaidrot viesim, kurš gatavs asistēt ar atstarotāju, ieskaidrot kā tas jātur NAV IESPĒJAMS! tas prasa fotogrāfa nervus, visu klātesošo laiku un nedod NEKĀDAS garantijas rezultātam...

ja pasūtītājs izvirza SPECIFISKAS prasības, tad viņam jāuzņemas šo prsaību nodrošināšanas iespēja, t.i. samaksājot par to. nez kapēc vairums kāzu nenotiek klaja lauka vidū uzceļot zagsi vai baznīcu, jo redz, tā gribās. tad kapēc uz fotogrāfu jābūt īpašiiem noteikumiem?

es, piemēram, parasti eju bildēt kāzas baltā kreklā neatkarīgi no gadalaika, tas ir mans iekšējais profesionālais standarts. man nepatīk fotovestes, bet es velku vecu žaketi, jo tur ir daudz kabatu. jaunu tādu nenopirkt un kkādas kurtkas nav ērtas. man nepatīk skaraidīt ar fotosomu, jo tā ir smaga un traucē man un citiem.

labu fotogrāfu neredz. viens no pamatlikumiem, kas kādreiz tika mācīts. šodien labs ir tas, kuram ir pārnesājamā fototehnikas izstāde līdzi... un 3k bilžu, kuras nav interesanti redzēt vēl vienu reizi, pat garāmejot. tad kamdēļ šodien aicināt fotogrāfu?
Publicēts: 26.09.09 15:57
 citēt
Neviens:
Lunis:

Divās vietās tur ir "Zags" viens ir Domes viscaur "Zaļi / sarkanā" zāle un tad ir Kultūras namā Ritiuālu zāle :)
Publicēts: 26.09.09 15:58
 citēt
Lunis:
Neviens:aznīcā , Pumpura muzejā :)

Divās vietās tur ir "Zags" viens ir Domes viscaur "Zaļi / sarkanā" zāle un tad ir Kultūras namā Ritiuālu zāle :)

Skaidrs :)
Publicēts: 26.09.09 16:01
 citēt
Kādēļ kungi Lielvārdē atceras tikai valstiskās laulības- vēl jau ir vismaz 2 baznīcas, kur vairākkārt ir nācies bildēt!
Publicēts: 26.09.09 16:12
 citēt
Artūr- uz to tavu garo penteri (26.09.09 15:54 ) atbilde viena- ierindas pasūtītājs grib visu minēto vienā flakonā pa minimālu cenu.
Tālāk jau sākas mārketings- pa cik lielām naudiņām katrs prot sevi pārdot...:)
Publicēts: 26.09.09 16:12 labots
 citēt
Friidis:Kādēļ kungi Lielvārdē atceras tikai valstiskās laulības- vēl jau ir vismaz 2 baznīcas, kur vairākkārt ir nācies bildēt!

Kopā tur ir 5 vietas , tāpēc jau es saku ka sīkais neko nezin tai Lielvārdē:):)
Gribat redzēt kads ir "Standarta" kāzu bildētāju paraugs "Provincē" . reku var papētīt ikurāt no Lielvārdes domes Zaļi sarkanās ceremoniju zāles ar zemajiem griestiem:):) Kautkādi Krievu firmočku "spsecalisti" ar KIT komplektiem un direktām bilcēm:):)

Publicēts: 26.09.09 16:14
 citēt
Lunis:
Friidis:Kādēļ kungi Lielvārdē atceras tikai valstiskās laulības- vēl jau ir vismaz 2 baznīcas, kur vairākkārt ir nācies bildēt!

Kopā tur ir 5 vietas , tāpēc jau es saku ka sīkais neko nezin tai Lielvārdē:):)

Izrādās , ka "garais" arī ko nezin- laulāšanu Lielvārdē esmu bildējis tikai 4 minētajās vietās. Par izklaidēm nerunāju.
Publicēts: 26.09.09 16:19 labots
 citēt
Friidis: Par tām pārsimts kvalitatīvām bildēm no vienas dienas kāzām atļaušos Pētersona k-ga foto asociācijai nepiekrist. Jaunie maksā fotogrāfam ne tikai par lielo mākslu, bet arī par daudzām mazām atmiņām- lai katrs viesis savu ģīmi pāris reizes varētu ieraudzīt.
Ja kāzās ir 100 viesu 1,5 dienā, atraktīvi vedēji (vadītāji) un tikpat izdommas bagāti viesi, ar lērumu dažādu ambrāžu un pasākumu, beigās var sanākt pamatoti pārmetumi.
Jebšu jāaicina viens Artūrs lielmākslai un 2 Frīži atmiņām...

vai mēģini pārliecināt ar "sirsnīgi un lēti" argumentiem?
es varu likt pretī, ka piedāvāju fotografēties studijā, piedāvāju mākslinieciskas bildes dabā, studijas gaismas dajebkur- ārā, iekšā, mežā, samaksu ar pārskaitījumu, darbā nelietoju šmigu utt. utjpr... tu vari piedāvāt šādas iespējas, nu ja ir vajadzība...?
bet tā ir atkāpe no topika, te nav prasīta reklāma, bet informācija

Friidi, tu arī vari pateikt svarīgāko tajā dienā 200 bildēs. un ja ir 100 viesu, tad ir attiecīgs budžets un fotografējošs asistents daudz ko palīdz izdarīt. es runāju par "vidējām" mūsdienu kāzām ar 30-40 viesiem.

a, un vēl kkur redzēju, kur ļauži dalijās pieredzē, ka fotogrāfa budžets kāzām sastāda 3-7%, parasti 5%.
tapēc jaunie pāri varētu teikt- mums ir xxx ls. mums patīk tavas bildes. vai tu bildē kāzas un ja jā, tad ko tu piedāvā par šo naudu. parādi savas labākās kāzu bildes.
Publicēts: 26.09.09 16:23
 citēt
Nekritīsim nu galējībās.
Visvairāk mani pārliecina Tavs arguments, ka vari darbā nelietot šmigu!.. Par to tiešām krietni jāpiemaksā (ar pāskaitījumu)!...:)))
Publicēts: 26.09.09 16:26 labots
 citēt
Publicēts: 26.09.09 16:32
 citēt
Friidis:Nekritīsim nu galējībās.
Visvairāk mani pārliecina Tavs arguments, ka vari darbā nelietot šmigu!.. Par to tiešām krietni jāpiemaksā (ar pāskaitījumu)!...:)))

tas ir garantēts un iekļauts pakalpojumā. tāpat kā daudzas citas lietas. standarta izcenojumos.
tās nav galējības, tā ir darba kultūra un cieņa pret pasūtītāju. pašsaprotamas lietas, manuprāt...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas