Friidis:Nekritīsim nu galējībās. Visvairāk mani pārliecina Tavs arguments, ka vari darbā nelietot šmigu!.. Par to tiešām krietni jāpiemaksā (ar pāskaitījumu)!...))
tas ir garantēts un iekļauts pakalpojumā. tāpat kā daudzas citas lietas. standarta izcenojumos. tās nav galējības, tā ir darba kultūra un cieņa pret pasūtītāju. pašsaprotamas lietas, manuprāt...
tas ir garantēts un iekļauts pakalpojumā. tāpat kā daudzas citas lietas. standarta izcenojumos. tās nav galējības, tā ir darba kultūra un cieņa pret pasūtītāju. pašsaprotamas lietas, manuprāt..
Tāpēc jau ķircinos, ka pašsaprotamas!
zini, bieži vien ir redzēts, kā amatbrāļi vakarā sāk kļūt gurdeni, ar zudušām koncentrācijas spējām, iesārtām sejām, vieglu aromātu utt. bet viesu lustes pa īstam sākas tikai pēc pusnakts, tad ir paguruma brīdis un tad rīts. un tas sagurušais tik šauj garām, garām, garām- atsēž stundas ar kameru rokās vai knipsē tos, kas iet gar viņa acīm...
petersonsphoto:[/cite/ zini, bieži vien ir redzēts, kā amatbrāļi vakarā sāk kļūt gurdeni, ar zudušām koncentrācijas spējām, iesārtām sejām, vieglu aromātu utt. bet viesu lustes pa īstam sākas tikai pēc pusnakts, tad ir paguruma brīdis un tad rīts. un tas sagurušais tik šauj garām, garām, garām- atsēž stundas ar kameru rokās vai knipsē tos, kas iet gar viņa acīm...
Tā varēja darīties un darījās senajos padomjlaikos, kad kāzas pārsvarā bildēju "pa draugam, pa dāvanai, pa barteram". Nereti gadījās arī "smadzeņu filmu pēc pusnakts "attīstīt" pēc fotofilmas attīstīšanas. Bet amatnieka gods un prasme tomēr bija- neatceros, ka būtu reāli izblamējies. Tagad tā nevar- tirgus ekonomika nosaka arī stingru darba disciplīnu. Nohaltūrēsi- paliksi bez algas par padarīto un vēl antireklāmu nopelnīsi.
mīļie fotogrāfi neliekat savās mājas lapaas vairak par 30-40 bildēm vienā sadaļaa...nevienam nav pacietiibas un arii vajadziibas skatiities uz juusu 300 meistardarbiem....izvēlaties pārdesmit labākās un miers...efekts būs labāks
kam ir tas liek, kam nav tas...
Billij, tur visas tavas kāzu bildes saliktas? Peimaņus kkā nepamanīju no pag vasaras...
mīļie fotogrāfi neliekat savās mājas lapaas vairak par 30-40 bildēm vienā sadaļaa...nevienam nav pacietiibas un arii vajadziibas skatiities uz juusu 300 meistardarbiem....izvēlaties pārdesmit labākās un miers...efekts būs labāks
vienā sadaļā ne vairāk, kā var redzēt vienā piegājienā. Ja jaf mazās bildes jāpāšķir lapa, tas ir banāli un necieņa pret skatītāju. Ir daudz bilžu, iztaisi daudz sadaļu.
Friidis:Kādēļ kungi Lielvārdē atceras tikai valstiskās laulības- vēl jau ir vismaz 2 baznīcas, kur vairākkārt ir nācies bildēt!
Kopā tur ir 5 vietas , tāpēc jau es saku ka sīkais neko nezin tai Lielvārdē Gribat redzēt kads ir "Standarta" kāzu bildētāju paraugs "Provincē" . reku var papētīt ikurāt no Lielvārdes domes Zaļi sarkanās ceremoniju zāles ar zemajiem griestiem Kautkādi Krievu firmočku "spsecalisti" ar KIT komplektiem un direktām bilcēm
Vai nekā jēdzīgāka naf ko ielikt. Bet ja liec tu, tad tie ir tavi "šedervi" ??? it īpaši svece pie deguna pirmajā bildē ... šitās uz kursiem, kā nevajag bildēt.
mnde - lasu un brīnos, ko tāds mazs Janbo var sarakstīt - jau otro postu sāk ar rupjībām tad stāsta, ka fototehnikai nav nozīmes, par fotogrāfa profesionalitāti (pabijis vienās kāzās) spriež pēc viņa izskata nevis darbiem (bieži nezinot, kas ir aicinājis fotogrāfu, vai tas ir līgts profs vai "māsīcas puika" un par ko ir vienojušies pasūtītāji ar izpildītājiem - kāda apmaksa par kādu rezultātu) un tad prasa cik tūksstoši bilžu jāatdod pasūtītājam par kāzām... Nu klauns, kas klauns, kaut par tādiem nekautrējās visus pārējos nosaukt...
Piekriitu Friidim par visu viesu atainoshanu fotograafijaas un Petersonsphoto par vecu zhaketi. Bet par taam cenaam ... Varbuut Riigaavai kaadaa citaa lielpilseetaa ... Bet principaa daudzi meklee leetos ;imonadnjikus vai pat sagatavo sevi bildeem no ziepiishiem ar sarkanaam aciim un izsmeereetaam sejaam ... Un ja ir tas parsimt bildes, tad jau daudzi viesi tikai grupas bildee vai arii var teikt ka kaazaas nebija ...
Gudri tas tev kā skatītājam no malas. Meklēsi pats fotogrāfu gribēsi redzēt maksimāli daudz. Un piekrītu uljena rakstītajam, ja tev ir ko rādīt tad rādi, ja nav tad tas jau liecina par daudzām lietām.
2r:Piekriitu Friidim par visu viesu atainoshanu fotograafijaas un Petersonsphoto par vecu zhaketi. Bet par taam cenaam ... Varbuut Riigaavai kaadaa citaa lielpilseetaa ... Bet principaa daudzi meklee leetos ;imonadnjikus vai pat sagatavo sevi bildeem no ziepiishiem ar sarkanaam aciim un izsmeereetaam sejaam ... Un ja ir tas parsimt bildes, tad jau daudzi viesi tikai grupas bildee vai arii var teikt ka kaazaas nebija ...
Jautājums - Kāzas ir svarīgas: A - Līgavai un līgavainim B - Ģimenei C - Viesiem D - Fotogrāfam
2r:Piekriitu Friidim par visu viesu atainoshanu fotograafijaas un Petersonsphoto par vecu zhaketi. Bet par taam cenaam ... Varbuut Riigaavai kaadaa citaa lielpilseetaa ... Bet principaa daudzi meklee leetos ;imonadnjikus vai pat sagatavo sevi bildeem no ziepiishiem ar sarkanaam aciim un izsmeereetaam sejaam ... Un ja ir tas parsimt bildes, tad jau daudzi viesi tikai grupas bildee vai arii var teikt ka kaazaas nebija ...
Jautājums - Kāzas ir svarīgas: A - Līgavai un līgavainim B - Ģimenei C - Viesiem D - Fotogrāfam
Smiekli smiekliem, bet atbildot vai zinot konkrēto kāzu svarīguma vaininiekus vieglāk izgatavot fočenes... Ja kāzas ir svarīgas pārim - tad svarīgas viņu bildes, ja kāzas ir zīmēšanās, tad protams jābildē viesi...
Principaa tik gudras runas, ka driiz piemetiisies mazveertiibas komplekss. Bet principaa peedeejaa laikaa tendence, ka daudzi kaazu viesi bildes redz reti vai arii neredz vispaar. Tad jau dazhi taalredziigi luudz aizsuutiit uz epastu, bet vispaar man patika Zondes ieteiktais laikam [url=www.failiem.lv,]www.failiem.lv,[/url] kur katrs var panjemt ko grib
Friidis:Kādēļ kungi Lielvārdē atceras tikai valstiskās laulības- vēl jau ir vismaz 2 baznīcas, kur vairākkārt ir nācies bildēt!
Kopā tur ir 5 vietas , tāpēc jau es saku ka sīkais neko nezin tai Lielvārdē Gribat redzēt kads ir "Standarta" kāzu bildētāju paraugs "Provincē" . reku var papētīt ikurāt no Lielvārdes domes Zaļi sarkanās ceremoniju zāles ar zemajiem griestiem Kautkādi Krievu firmočku "spsecalisti" ar KIT komplektiem un direktām bilcēm
tas , ka es visu to nepateicu nozimee ka nezinu ? Aij luni luni , no bernibas dzivoju , un tici man kaa no lielvarde lidz avotiem taa no avotiem lidz rumbulai un lachplesim visu smalki zinu Vieteejais un nezinashu - lol Tas , ka es teicu , ka LAACHPLEESI un Lielvardes ostaa focheee , nenozimee , ka es nezinu , kur veel var salaulaties Paarprati LUNI
Janbo, teu deg laulāties? vēl tač tev nav pilngadības, ko tad darīt?
nu, redz, tagad cilvēki nemāk pastāstīt notikumu, viņi tā diženumu ietver skaitļos: Kbildēs, n-tiltos, KLs, fotogrāfa kameru skaitā un Mpix- tas viss lai pastāstītu par kāzām
senos laikos skaitīja- viens, divi, daudz. jo kur ir divi, tur rodas daudz. tagad viss ir precīzi, tikai laimīgāks neviens no tā nav kļuvis....
Es Lunim izskaidroju to , ka es Lielvardi parzinu un zinu kur var laulaaties (pagaidaam , nee negrasos ) Vinshj bija paarpratis , un saprata , ka es tik 2 vietas zinu , kur var salaulaties. Paskaidroju , ka zinu visas tas nosauktas vietas , tik tas divas vietas piemineju tamdelj , ka tur esmu fotografus redzejis garamejot. )
Haiduks:Vai nekā jēdzīgāka naf ko ielikt. Bet ja liec tu, tad tie ir tavi "šedervi" ??? it īpaši svece pie deguna pirmajā bildē ... šitās uz kursiem, kā nevajag bildēt.
Nebija gan , es viesis biju Uzšķīlts "Na pamjatj" aņčus kas tur taka "Oficiālā kāzu bildētāju firma" bija ar 300.D KIT skuķīts un vecis ar kameru maisijas visiem aiz muguras un visur kavējas Vispār talantīgs "Kazu serviss" vienā vietā gaidijām "Fotogrāfu @ operātoru 20min otrā ~1/2h , Tas pirms kādiem 3 gadiem
Man patika kā čoma kāzās bildēja pro veči - nemaz nemanīju, ka šie darbojas, taču rezultātā bija kadri pat no pulcēšanās pie Baznīcas.. + video
Tam laikam nemaz tik dārgi neprasīja .. uzvārdus neatceros, bet pazīstams kāzu fotogrāfs. Un galvenais, ka divi - kamēr viens ar tele tele, otrs ar plato vai video.
Neesmu manījis šos forumos, laikam darba daudz - toreiz pāris bija gadu iepriekš pierakstījušies
vienreiz sanāca, muzejā vai? Bergmanis Andris bija par vedējmātīti un Pilsums par pavedējtēvu vai otrādi. vispār jau es necenšos iedzīvoties uz citu nelaimes rēķina, bet ēst tomēr gribās.