Ar parasto kabatas camcorderi nu nekādīgi nevaru vairāk kvalitātes izspiest, lai arī kādu pēcapstrādi veiktu! Domāju, ka vaina ir arī pavisam švakajā optikā un mikroskopiskajos pikselīšos... www.youtube.com...
Lutums:Piekrītu. Gribi lai būtu HD kvalitāte pērc 3chip kameru Kstaķi jūtubs arī sačakarē video http://www.youtube.com/watch?v=YxLd99fRPIA
Protams, ka kameru var nopirkt, bet 5d mark II man liekas daudz gudrāk, jo es jau video tikai kā hobiju! Varbūt arī pietiktu ar Panasonic + L objektīvi...
Ar video ir līdzīgi kā ar foto. Tikai dārgāk. TV parasti maksā 20-100k usd robežās. Ar visiem mazajiem sensoriem. 5d video kvalitātāte ir ok, bet erganomika video tam ir ne pārāk lietojama video. Trūkst arī vadības softā fīču, kuras atvieglo darbu. Daži sūdzas, ka nav 24fps režīma.
Ik pa laikam filmēju ar Sony EX1 kameru - lētākais, kas ir TV kvalitātei. Rezultāts mani apmierina. Kā saprotu svarīgi ir kāda kompresija tiek lietota kamerā. Tik problēma, ka nekompresēti dati aizņem daudz vietas, ne visas kameras tos dod ārā, jādomā kā tos savākt un apstrāde nav triviāla
es filmeeju ar nikoriem un daziem pentax stikliem (tik stuteejot tos uz praava camcordera ne fotokameras)
ar stiklu kvalitaati nekaadu probleemu nebuus - bet pats princips, jeb smalki sakot, filozofija nopietni atshkiras - camcorderis ir tv reportaazas veida verkjis - liela dof, vairaak vai mazaak automaatisks daikts ar ko var fikseet notiekosho tajaa tikpat kaa neiejaucoties
video ar fotokameru it kinokameras princips - kropli vadaams, manuaals strokjis ar mazu dof - kadrs tiek izdomaats, asuma punkti un gaisma izmeeriiti - tad ruutainaa klapiite noklakšķ un filmas varonji saak kusteeties 100% paklaujoties kameras uzstaadiijumiem
kaa laidiisi valjaa automaatisku fragmu vai AF taa braakjis garanteets
patreiz bliežu video ar canon ixus, bet no lielās algas gribu ņemt Sony cx105 videokameru, te no youtubes test rullis www.youtube.com... , bet tauta runā, ka 105. modelis esot nedaudz labāks. ceru ka es nēpārpratu topika tēmu, runa ir par kabatā iebāžamu verķi
ArmandsK:patreiz bliežu video ar canon ixus, bet no lielās algas gribu ņemt Sony cx105 videokameru, te no youtubes test rullis www.youtube.com... , bet tauta runā, ka 105. modelis esot nedaudz labāks. ceru ka es nēpārpratu topika tēmu, runa ir par kabatā iebāžamu verķi
Apmēram tāda man ir. Objektīvs kā ziepim, matrica vēl mazāka. Saulē, protams, ka puslīdz kvalitatīva!