forum.gif
Filmiņas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Filmiņas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.09.09 23:46
 citēt
Jautājums zinātājiem.
Vai kāds no jums ir fočējis ar Lomography 35mm filmiņām? kā viņām ar krāsām salīdzinoši ar Kodak vai FujiFilm pie ISO100?
Kodak ISO100 man nevisai ISO160 patīk.
Publicēts: 26.09.09 23:59 labots
 citēt
Man ir gana liela filmu pieredze, taču pirmo reizi dzirdu formulējumu "Lomography 35mm filmiņa"..
Tāds "blonds" jautājums..:)))
Publicēts: 27.09.09 00:05
 citēt
Nu neesmu nemaz tik vecs kā domā un arī neblonds..... :)
www.bhphotovideo.com...
Publicēts: 27.09.09 00:11 labots
 citēt
Tas vecums man likās aizdomīgs pēc "īgnuma" kāzu tēmā.
Par blondumu- neredzu- Tev švaka profilbilde.
Uz tiešo jautājumu nespēju atbildēt- manuprāt minētā klasifikācija ir tīrais marketings, lai izpārdotu lēto filmiņu atlikumus. Tāpat kā samākslotais jēdziens "lomogrāfija".
Būtu jāpērk un jātestē, bet neko labu no tādas negaidu- man vēl ledusskapja stūrī pāris Fuji Reala skumst pēc fotoaparāta iekšām...:)
Publicēts: 27.09.09 00:11
 citēt
tās tak nav normālas filmiņas, noteikti ka dzen ārā kautkādas pārmudrītas krāsas n`stuff! nez vai tādas filmas vajadzētu salidzinat ar normālo brendu filmām! tad jau labāk pērc ultra lētās un attiecigi (ne)kvalitatīvas Lucky filmiņas! Rezultāts būs līdzīgs drošivien! :)

paskaties par tām lomo filmām šeit ja tomēr interesē - lomography.lv...
Publicēts: 06.10.09 13:47 labots
 citēt
Pēc jautājuma par krāsām izskatās, ka negribi eksperimentēt. Ja tā, nav acumirklī saprotams, kā nonāci līdz lomogrāfijai.

Saite: www.lomography.com...
Publicēts: 06.10.09 15:15 labots
 citēt
Vanderfons:
Saite: www.lomography.com...

Eeee , es tur SEAGULL atradu !! Esi no turiens kaucko sutijis , itka cena EURikos pat bet no kurines sjie suta , MUITA @ kO KA TUR I ?:)
Publicēts: 06.10.09 15:48
 citēt
seagulle ebajaa agrak maniju.
Publicēts: 06.10.09 15:51
 citēt
versatile:seagulle ebajaa agrak maniju.

Ebaya cik uziet bet man kautka labak patik VAIKAL un par EUR un bez muitas!
Publicēts: 06.10.09 15:58
 citēt
Lunis:
versatile:seagulle ebajaa agrak maniju.

Ebaya cik uziet bet man kautka labak patik VAIKAL un par EUR un bez muitas!

agrak redzeju pari ieksh UK.
man gan Yashica 124G labak patika. pat labak par Mamiya c33, kas, nenoliedzami, precizaks un universalaks aparats - makro fokuss vien ko veerts, mainami objektivi utt. Bet yashica kaut ka... patikamaks rezultats sanaca :) vielgaaka, utt.
Publicēts: 14.10.09 23:42 labots
 citēt
Friidis:Uz tiešo jautājumu nespēju atbildēt- manuprāt minētā klasifikācija ir tīrais marketings, lai izpārdotu lēto filmiņu atlikumus. Tāpat kā samākslotais jēdziens "lomogrāfija".
Būtu jāpērk un jātestē, bet neko labu no tādas negaidu- man vēl ledusskapja stūrī pāris Fuji Reala skumst pēc fotoaparāta iekšām...:)

Diemžēl tavs uzskats ir nepareizs. Lomogrāfijas negatīvās filmiņas tiek ražotas Italijā, diapozitīva filma Belģijā, kvalitāte diezgan laba, varu Jums ieteikt izmēģināt.
Starp citu diapozitīva filmiņa Lomography X-PRO ir Agfa RSX filmas reprodukcija. Agfas rūpnīca apstādināja ražot RSX filmas labu laiku atpakaļ, taču Lomogrāfijas Associācija izlēma nopirkt ražošanas līniju un turpināt ražošanu.
Varbūt dzirdējāt ka polaroid biedrība Polapremium (agrāk saucās Unsealable) nopirka ražošanās līniju Holandē, lai atsākt polaroid filmas ražošanu?

acolade:tās tak nav normālas filmiņas, noteikti ka dzen ārā kautkādas pārmudrītas krāsas n`stuff! nez vai tādas filmas vajadzētu salidzinat ar normālo brendu filmām! tad jau labāk pērc ultra lētās un attiecigi (ne)kvalitatīvas Lucky filmiņas! Rezultāts būs līdzīgs drošivien! :)

paskaties par tām lomo filmām šeit ja tomēr interesē - lomography.lv...

Tās ir pavisam normālas filmas - gan negatīvas, gan diapozitīvas :)
Publicēts: 15.10.09 00:45
 citēt
Lomo - tas ir atšķirīgs dzīvesskats un fotofilosofija. Ar pragmatisku un loģisku pieeju tur tālu nevar tikt.

Kaut kad nesen redzēju, ka sāk tirgot pārejas no Nikon, Canon uz lomo objektīviem. Tagad beidzot katrs kam vien ir kāds D700 vai 5DII varēs radīt savu ____________ /lomo kvalitātes īss apraksts/ fotogrāfiju.
Publicēts: 18.10.09 00:49
 citēt
Snow:Lomo - tas ir atšķirīgs dzīvesskats un fotofilosofija. Ar pragmatisku un loģisku pieeju tur tālu nevar tikt.

Kaut kad nesen redzēju, ka sāk tirgot pārejas no Nikon, Canon uz lomo objektīviem. Tagad beidzot katrs kam vien ir kāds D700 vai 5DII varēs radīt savu ____________ /lomo kvalitātes īss apraksts/ fotogrāfiju.

kāds sakars tavam komentāram ar diskusiju par filmiņām?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):