forum.gif
Optiskais internets!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Optiskais internets!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.09.09 14:04 labots
 citēt
Ja kāds vēl nezin, tad Lattelecom ir izveidojis speciālu mājas lapu optiskajam internetam! optika.lattelecom.lv

Tur var balsot par savu adresi, lai ātrāk ievilktu internetu! Jo viņi acīmredzot velk pēc cilvēku pieprasījuma!
Publicēts: 27.09.09 14:17
 citēt
ievilka un sajūsmas nav.Internets nekāds.TV krietni sliktāk par NTV+ .Vienīgais cena silda.
Publicēts: 27.09.09 16:13
 citēt
nelej nu. man paziņai ievilka. nets 40-50 mb/s..
Publicēts: 27.09.09 16:38
 citēt
Man arī patīk :D
Publicēts: 27.09.09 18:19
 citēt
Mja Rīdzeniekiem jau labi, nav ko uztraukties, b'us visātrāk, taču es esmu no Grobiņas, domāju, kad kādu labu laiku dabūšu gaidīt! :( Kā minimums kādi 2-3 gadi :)
Publicēts: 27.09.09 20:18
 citēt
Cik saprotu optiskais internets ir parikte, jeb binoklis ar kuru var redzēt tālu (optisks internets). Acīmredzot šis binoklis ir ļoti liels un smags, jo vajadzīgi daudz vīru, kuri būtu gatavi to vilkt un kaut kur ievilkt. Jauna tehnoloģija, ko padarīsi.
Publicēts: 27.09.09 20:31 labots
 citēt
Jolan:ievilka un sajūsmas nav.Internets nekāds.TV krietni sliktāk par NTV+ .Vienīgais cena silda.

piesaki problēmu palīdzības dienestam, mož kaut kas ar kabeļiem nav tā... televīzija sākumā bremzēja, tagad ejot gludi, strādā kā solīts

edzapuika:Mja Rīdzeniekiem jau labi, nav ko uztraukties, b'us visātrāk, taču es esmu no Grobiņas, domāju, kad kādu labu laiku dabūšu gaidīt! :( Kā minimums kādi 2-3 gadi :)

ja valsts turpinās izvākt visu piķi dividendēs un LTC investīciju projektiem nāksies arī turpmāk ņemt kredītus, varu derēt ka Grobiņā tu optiku savas dzīves laikā nepiedzīvosi
Publicēts: 27.09.09 20:45
 citēt
Tehnoloģija nebūt nav jauna, vienkārši mēs (Latvija) esam atpalikuši..
Publicēts: 27.09.09 20:48
 citēt
Nu nesaki,optika jau sen vazājas par Latviju,tas kad pie privātiem nav aizgājuse tas tiesa.
Publicēts: 27.09.09 21:17 labots
 citēt
Gabiz:Tehnoloģija nebūt nav jauna, vienkārši mēs (Latvija) esam atpalikuši..

tukšu gan nevajg kult... lai nu cik mums štruntīgi ietu, tomēr IT jomā mēs (kā Latvija un arī kā Baltijas reģions kopā) nebūt nekur neesam atpalikuši - gluži pretēji - esam kā piemērs vecajai Eiropai un ASV. Jā, mēs nevaram vienas dienas laikā cilvēkiem iebarot HD televīziju vai ierakt milijonu vērtu kabeli zemē, ja šādiem projektiem pretī nav maksātspējīgu patērētāju tūkstoši, bet tai pašā laikā - mums ir viens no visātrākajiem vidējiem interneta ātrumiem pasaulē, super ērtas i-banku sistēmas, e-pārvalde, mobilie pakalpojumi utt...

starp citu, tie kas savulaik, tad kad mums ieviesa rozā tiesības un visus pārkāpumus sāka reģistrēt datubāzēs, ja kāds tajā laikā brauca uz rietumeiropu noteikti atcerās ar cik lielām acīm kaut vai tie paši friči skatījās uz šo moderno priekšmetu. Pats gan tad vēl biju pavisam jauniņš, taču rada gabalam neviens vien "kuriozs" par šo tēmu stāstāms

P.S> www.switched.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):