IvetaK, nesaprotu, tas ka kāds aplūko tavu profilu bez Tev redzama iemesa Tevi tracina, kaitina, vieš paranoju? Tas Tevi uztrauc, vēlies par to parunāt? Parunāji? Vai palika vieglāk?
Man jāpievienojas Taviem draugiem, kuri liek noprast..
P.S. Varbūt mēs visi varam sarunāt nomainīt Fotobloga bukmarka adresi uz -> www.fotoblog.lv...
Annirs, haa - es tev iekabinajau - apskkatijos - man septembrii 12 lapas ;-)))) patiesiibaa nelliekuljoshu - ja skatiitajai parsniedz 20 - tad tomeer eju paluureet, kuri ta mani ir skatiijushi ;_)
IvetaK, "mēs visi" bija domāts mēs visi bez tevis, jo pašapūkošanu nepieskaita profila apmeklējumiem.. iedomājies cik tava profila lūkotāju būtu pēc kādas nedēļas...
ERA, un kā, ir rezutāti, jeb viss beidzās nesācies? =]
Mani gan neviens nemīl.. profilu neskatās un bildes nekomentē. Vai tik man neizveidot jaunu topiku - Vai jums tā...
Gabiz:IvetaK, "mēs visi" bija domāts mēs visi bez tevis, jo pašapūkošanu nepieskaita profila apmeklējumiem.. iedomājies cik tava profila lūkotāju būtu pēc kādas nedēļas...
Pašaplūkošanu pieskaita gan profila apmeklējumiem, atver kādu savu bildi un nospied uz sava nika zem bildes, pats sev apmeklējumu statistikā parādīsies.
Gabiz:ERA, un kā, ir rezutāti, jeb viss beidzās nesācies? =] Mani gan neviens nemīl.. profilu neskatās un bildes nekomentē. Vai tik man neizveidot jaunu topiku - Vai jums tā...
Kādu laiku sarakstījāmies, bet dzīvē joprojām neesam tikušies. Vispār jau gadu starpība mums paliela, tolaik viņš vēl mācījās vidusskolā...
Gabiz, vai tad nu tā ir, ka nemīl? Uzraksti ko biežāk forumā un sāks vairāk mīlēt
dansiga:Annirs, haa - es tev iekabinajau - apskkatijos - man septembrii 12 lapas ;-)))) patiesiibaa nelliekuljoshu - ja skatiitajai parsniedz 20 - tad tomeer eju paluureet, kuri ta mani ir skatiijushi ;_)
Gabiz:ERA, un kā, ir rezutāti, jeb viss beidzās nesācies? =] Mani gan neviens nemīl.. profilu neskatās un bildes nekomentē. Vai tik man neizveidot jaunu topiku - Vai jums tā...
Kādu laiku sarakstījāmies, bet dzīvē joprojām neesam tikušies. Vispār jau gadu starpība mums paliela, tolaik viņš vēl mācījās vidusskolā...
Gabiz, vai tad nu tā ir, ka nemīl? Uzraksti ko biežāk forumā un sāks vairāk mīlēt
Mani neinteresē cik reizes ir apskatīts mans profils, bet jā mana jauna bilde ir apskatīta mazāk par 500 reizēm 24 stundu laikā, tad jāsāk domāt... Ivetaj bučas, par to kā bieži klusi apmeklē manu pro.