Iveta, jā GRIBI iemācīties bildēt, iemācies no sākuma taisīt top-bildes(treniņš)... nākošais solis būtu - apdirst tās savas top-bildes kuras esi iemācījusies taisīt = ne otrādi. Bet jā gribi uzreiz(bez treniņa) "pacelt svaru", kuram neesi gatava, paliksi ar pilnām biksēm savas augstprātības "prieka" . (полными штанами "радости" от осознания своего высокомерия). Ё
Ārprāc! Es ar nesen Zverjas profilbildi apskatijos(kautkādā spam diskusijā izskanēja :Kāpēc profilā 9-ņi pirksti?) Glīta ,jauna sieviete! Arprāc,ko viņa tagad padomās??? Kaut kāds vecs krūmu ložņa lūrējis ! Ja pa nopietno:Laikam tak ļoti daudziem neskatoties uz lielķibeli vienkārši ļoti bieži nav ko darīt! Man ir!!! Toč ir!!!
forelljjanka:Ārprāc! Es ar nesen Zverjas profilbildi apskatijos(kautkādā spam diskusijā izskanēja :Kāpēc profilā 9-ņi pirksti?) Glīta ,jauna sieviete! Arprāc,ko viņa tagad padomās??? Kaut kāds vecs krūmu ložņa lūrējis ! Ja pa nopietno:Laikam tak ļoti daudziem neskatoties uz lielķibeli vienkārši ļoti bieži nav ko darīt! Man ir!!! Toč ir!!!
IvetaK:Alloha, man tas nav interesanti, man prieks, ka Tev pilnas bikses prieka, es labak tad bez bikseem.........Amen! Top bildes dareiz dikti slikti ozh... :* MAn kaut kad sen viena zirgbildite lidz topam bija noluvusi nez kaa........Tagad man tapec butu jagainajas pec zirgiem?
Tu tā sareklamēji savu zirgu TOPbildi, ka es atkal palūrēju Tavu profilu
Ivetai, bilžu ostītājaj, "Alloha, man prieks, ka es bez bikseem..." - priecājos līdzi, bikses vajadzīgas kulturai, bet jā tās nav... turēt arī nav ko! ~~
smartins:Visi, kas apmeklē Ivetas profilu, ņemiet vērā, es esmu čempions viņas profila apmeklēšanā!!! Man pat varētu kaut kādas krāsas zvaigzni piešķirt
smartins:Visi, kas apmeklē Ivetas profilu, ņemiet vērā, es esmu čempions viņas profila apmeklēšanā!!! Man pat varētu kaut kādas krāsas zvaigzni piešķirt
nav izslēgts, kaut kādas krāsas kurvītis.........
Da nu tev? Es arī varu iedot kurvīti - pārstāšu skatīties Ivetas profilu
Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamu, nu kaut tikai zināmu cilvēku, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
pelle:Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamam, nu kaut tikai zināmam cilvēkam, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
pelle - a kaapeec mani skaties un veel draugos aicini? ar tak ir kaads iemeesls..... peec taa, kaa mani zaakaa bloga pashpasludinaataas autoritaates - visaadi vecteevi, vaiduki un baiduki - man buutu jaaiet apkaart ar lielu liikumu....
pelle:Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamam, nu kaut tikai zināmam cilvēkam, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
pelle - a kaapeec mani skaties un veel draugos aicini? ar tak ir kaads iemeesls..... peec taa, kaa mani zaakaa bloga pashpasludinaataas autoritaates - visaadi vecteevi, vaiduki un baiduki - man buutu jaaiet apkaart ar lielu liikumu....
Man patīk tavi darbi (un tu kā tāds ) Ko tad es zākāju??? Ja ar ko saku, tad ne par kādu konkrēti.
Annirs:a vot redz, ivetinjai nepatiiku ne es, ne mani darbi.... (vai ta es saku ka Tu kaut ko zaakaa, pelle?)
jāā, pārlasīju tavu tekstu!! man acīmredzot lēni pielec un pavirši lasu, tagad skaidrs ka zākāšana ne par mani .. Un to ko citi zākā.. tādas lietas neņemu galvā, jo nepazīstu tevi personiski, lai kādus spriedumus izdarītu
pelle:Annir, a kāpēc tu mani draugos apstiprināji?? tev kādi iemesli?
ja godiigi - man ir pilniigi vienalga kas notiek draugos, jo apmekleeju labi ja reizi meenesii ja man nebuutu veca galva, tad vispaar izdzeestos aaraa, BET - man naak sms no turienes par draugu dzimshanas dienaam, kaa arii kontaa palikushas paarsmts iiszinjas ko suutiit
ja godiigi - man ir pilniigi vienalga kas notiek draugos, jo apmekleeju labi ja reizi meenesii ja man nebuutu veca galva, tad vispaar izdzeestos aaraa, BET - man naak sms no turienes par draugu dzimshanas dienaam, kaa arii kontaa palikushas paarsmts iiszinjas ko suutiit
IvetaK:Annirs, man gan nepatīk Tavi darbi, ko tagad? Nepatīk Alloxas un nepatīk vēl daudzu autoritāristu... Nu i ko? Netaisiet Jūs nekā manā gaumē, tapēc draugos ar neaicināšu...... Man patīc TU, manā gadījumā, n a v v i e n ā d s a r - man patīk Tavi darbi!
tas ka nepatiik alloxas darbi ir tikai loogjiski - ja cilveekam ir kau vismazaakais filtrs attieciibaa uz "maakslinieka meloshanu" tad patikt vienkaarshi nedriikst.
pelle:Paskat, Annir!! Cik tu smukishshs!! piecu minūšu laikā divas paticējas pieteikušās!! Būsa jārīko duelis
+++ Annirs!!! Te nesen iegāju,o,Līgosvētkos apsveikuši!!! Glītām ,jaunām sievietēm nu nevajadzētu brīnīties, ka pilnīgi sveši ,pretējā dzimuma pārstāvji, Traukos .lv nāk uz viņām lūkoties! Daži ,cik zinu,par izveido tam viltus profilus!
IvetaK:es tak tā neteicu, ka patīk! drīzāk jau nepatīk! es patiku varu pēc personiskas iepazīšanās un parunāšanās utt... noteikt ....es Anniru esmu dzīvē redzējusi kādus 3 gadus atpakaļ vienā mēmā kino seansā par naktssargu un veļas mazgātāju.... kur viņu pamanīju, tāpēc, ka viņš bija kopā ar man pavisam nedaudz pazīstamu meiteni... Pasaule ir maziņa..
tagad kljuudies rupji... neesmu bijis uz taadu filmu. buus jaamaina Tev visa komunikaaciju koncepcija - viss ko esi iedomaajies sabruuk kaa kaarshu naminsh....
es nesen izveidoju draugiem.lv profilu savai mammai, jo viņa gribēja atrast dažus skolas biedrus, kā noprotams, viņu jau labu laiku nevarētu uzskatīt par jaunu, bet dīvainākais bija tas, ka viņas profilu bija skatījušies vairāki tīņu vecuma jaunieši...
kaisliibas rodas vai nu no paarpratuma vai stulbuma.... piemeeram, vaiduks, nez kaapeec, iedomaajies ka man nav fotoaparaata un katraa topikaa meegjina iespraust kaau veemienu - tipa, lai es nopeerkot beidzot fotoaparaatu un paliekot normaals.... vot taa ir kaisliiba! pat ne kaisliiba - veca celtnieka individuaala tragjeedija....
a mees te taa - par pukjiiteem un patikshanu... pozitiivi tomeer
IvetaK:biji, biji, ko ta es iedomājos, neko es neiedomājos, nevajag jau tā uzreiz satraukties......padomā labi...varbūt atcerēsies,ka biji. Nedomāju, ka kļūdos, kaut varbūt, ka arī iespējams. Es jau nepētīju pārlieku, bet tomēr....Kinoteātris Rīga...
iisais tests - KAA SAUCA meiteni - kaut vai iniciaalji!