forum.gif
Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.09 00:56
 citēt
Iveta, jā GRIBI iemācīties bildēt, iemācies no sākuma taisīt top-bildes(treniņš)... nākošais solis būtu - apdirst tās savas top-bildes kuras esi iemācījusies taisīt = ne otrādi. Bet jā gribi uzreiz(bez treniņa) "pacelt svaru", kuram neesi gatava, paliksi ar pilnām biksēm savas augstprātības "prieka" . (полными штанами "радости" от осознания своего высокомерия). ;)Ё
Publicēts: 28.09.09 09:29
 citēt
Ārprāc! Es ar nesen Zverjas profilbildi apskatijos(kautkādā spam diskusijā izskanēja :Kāpēc profilā 9-ņi pirksti?)
Glīta ,jauna sieviete! ;) Arprāc,ko viņa tagad padomās??? :D :D :D Kaut kāds vecs krūmu ložņa lūrējis ! :D :D :D
Ja pa nopietno:Laikam tak ļoti daudziem neskatoties uz lielķibeli vienkārši ļoti bieži nav ko darīt! ;) Man ir!!! Toč ir!!! :D :D :D
Publicēts: 28.09.09 09:39
 citēt
forelljjanka:Ārprāc! Es ar nesen Zverjas profilbildi apskatijos(kautkādā spam diskusijā izskanēja :Kāpēc profilā 9-ņi pirksti?)
Glīta ,jauna sieviete! ;) Arprāc,ko viņa tagad padomās??? :D :D :D Kaut kāds vecs krūmu ložņa lūrējis ! :D :D :D
Ja pa nopietno:Laikam tak ļoti daudziem neskatoties uz lielķibeli vienkārši ļoti bieži nav ko darīt! ;) Man ir!!! Toč ir!!! :D :D :D
pizgjec Tev tagad buus..... :D
Publicēts: 28.09.09 10:02
 citēt
IvetaK:Alloha, man tas nav interesanti, man prieks, ka Tev pilnas bikses prieka, es labak tad bez bikseem.........Amen!:) Top bildes dareiz dikti slikti ozh...:D :* MAn kaut kad sen viena zirgbildite lidz topam bija noluvusi nez kaa....:D....Tagad man tapec butu jagainajas pec zirgiem?

Tu tā sareklamēji savu zirgu TOPbildi, ka es atkal palūrēju Tavu profilu :D
Publicēts: 28.09.09 10:19 labots
 citēt
es gan nee.... labaak ieshu zverju apskatiities
Publicēts: 28.09.09 12:30
 citēt
Ivetai, bilžu ostītājaj, "Alloha, man prieks, ka es bez bikseem..." - priecājos līdzi, bikses vajadzīgas kulturai, bet jā tās nav... turēt arī nav ko! ;)~~
Publicēts: 28.09.09 23:34
 citēt
IvetaK, lasi cī-tī-gāk - "kul-tūra"= v. saliktenis! ;)
Publicēts: 28.09.09 23:39
 citēt
Visi, kas apmeklē Ivetas profilu, ņemiet vērā, es esmu čempions viņas profila apmeklēšanā!!! Man pat varētu kaut kādas krāsas zvaigzni piešķirt :D
Publicēts: 28.09.09 23:44
 citēt
smartins:Visi, kas apmeklē Ivetas profilu, ņemiet vērā, es esmu čempions viņas profila apmeklēšanā!!! Man pat varētu kaut kādas krāsas zvaigzni piešķirt :D
nav izslēgts, kaut kādas krāsas kurvītis.........
Publicēts: 28.09.09 23:46
 citēt
negatIvs:
smartins:Visi, kas apmeklē Ivetas profilu, ņemiet vērā, es esmu čempions viņas profila apmeklēšanā!!! Man pat varētu kaut kādas krāsas zvaigzni piešķirt :D
nav izslēgts, kaut kādas krāsas kurvītis.........

Da nu tev? Es arī varu iedot kurvīti - pārstāšu skatīties Ivetas profilu :)
Publicēts: 28.09.09 23:51
 citēt
tā, tagad visi reģistrējam kurš kamā profilu iebolijis. un bez pašdarbības, lūdzu!
Publicēts: 29.09.09 00:18
 citēt
vajag papildus opciju, tjipa - autori, reitingi, BOLĪTĀJI, ar visu rangu tabulu un zvaigznēm.......
Publicēts: 29.09.09 00:31
 citēt
Bāc, atkal iebolīju Ivetu :D
Atvainojos, šoreiz negribēju :D
Publicēts: 29.09.09 00:34
 citēt
tēmu lasīt līdz galam bija slinkums,bet uz Ivetu šas iešu palūkoties :)
Publicēts: 29.09.09 00:40
 citēt
un kā par nelaimi pasūtīju statistiku... neviena skaista meitene uz mani pat nav regulāri skatījusies :( kā dzīvot,kā būt??? :D
Publicēts: 29.09.09 00:44
 citēt
nemāku spriest,mani vīrieši neinteresē :D
Publicēts: 29.09.09 07:50
 citēt
IvetaK:OMG...galvenais būt... kā? tas jau pakārtoti!:)

atļaušos nepiekrist... ;)
Publicēts: 29.09.09 08:32
 citēt
Tad, kad ir garlaicīgi vislabākais veids kā izklaidēties, ir sākt kādam krist uz nerviem!
Publicēts: 29.09.09 08:39
 citēt
tikai jānodrošina tas,lai nokaitinātais subjekts atrastos pietiekami tālu :D
Publicēts: 29.09.09 09:23 labots
 citēt
jaaizvelkas ivetinju pacholeet!

pacholeeju

nekaa jauna un interesanta :(

topzirgu neatradu :(
Publicēts: 29.09.09 09:26 labots
 citēt
Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamu, nu kaut tikai zināmu cilvēku, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
Publicēts: 29.09.09 09:28 labots
 citēt
pelle:Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamam, nu kaut tikai zināmam cilvēkam, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
pelle - a kaapeec mani skaties un veel draugos aicini? ;) ar tak ir kaads iemeesls..... :D
peec taa, kaa mani zaakaa bloga pashpasludinaataas autoritaates - visaadi vecteevi, vaiduki un baiduki - man buutu jaaiet apkaart ar lielu liikumu.... :D
Publicēts: 29.09.09 09:31
 citēt
Annirs:
pelle:Mani jau dažus gadus draugiem.lv portālā ik pēc noteikta laika perioda apskata man pilnīgi svešs un nepazīstams cilvēks.. ar mēdzu aizdomāties un nesaprast ..kāpēc!!? Saprotu ja ir interese par kādu sev pazīstamam, nu kaut tikai zināmam cilvēkam, bet tā - pilnīgi svešu un periodiski apskatīt, tiešām nesaprotu!!!
pelle - a kaapeec mani skaties un veel draugos aicini? ;) ar tak ir kaads iemeesls..... :D
peec taa, kaa mani zaakaa bloga pashpasludinaataas autoritaates - visaadi vecteevi, vaiduki un baiduki - man buutu jaaiet apkaart ar lielu liikumu.... :D

Man patīk tavi darbi (un tu kā tāds;) )
Ko tad es zākāju??? Ja ar ko saku, tad ne par kādu konkrēti.
Publicēts: 29.09.09 09:33
 citēt
a vot redz, ivetinjai nepatiiku ne es, ne mani darbi.... :(
(vai ta es saku ka Tu kaut ko zaakaa, pelle?)
Publicēts: 29.09.09 09:34
 citēt
Annir, a kāpēc tu mani draugos apstiprināji?? tev kādi iemesli? :)
Publicēts: 29.09.09 09:35 labots
 citēt
Annirs:a vot redz, ivetinjai nepatiiku ne es, ne mani darbi.... :(
(vai ta es saku ka Tu kaut ko zaakaa, pelle?)

jāā, pārlasīju tavu tekstu!! man acīmredzot lēni pielec un pavirši lasu, tagad skaidrs ka zākāšana ne par mani;) .. Un to ko citi zākā.. tādas lietas neņemu galvā, jo nepazīstu tevi personiski, lai kādus spriedumus izdarītu;)
Publicēts: 29.09.09 09:36
 citēt
pelle:Annir, a kāpēc tu mani draugos apstiprināji?? tev kādi iemesli? :)
ja godiigi - man ir pilniigi vienalga kas notiek draugos, jo apmekleeju labi ja reizi meenesii :D
ja man nebuutu veca galva, tad vispaar izdzeestos aaraa, BET - man naak sms no turienes par draugu dzimshanas dienaam, kaa arii kontaa palikushas paarsmts iiszinjas ko suutiit :)
Publicēts: 29.09.09 09:38
 citēt
Annirs:
ja godiigi - man ir pilniigi vienalga kas notiek draugos, jo apmekleeju labi ja reizi meenesii :D
ja man nebuutu veca galva, tad vispaar izdzeestos aaraa, BET - man naak sms no turienes par draugu dzimshanas dienaam, kaa arii kontaa palikushas paarsmts iiszinjas ko suutiit :)

tā tāda latviešu datu bāze, cita pielietojuma nav :D
Publicēts: 29.09.09 09:42
 citēt
Paskat, Annir!! Cik tu smukishshs!! piecu minūšu laikā divas paticējas pieteikušās!! ;)
Būsa jārīko duelis :D
Publicēts: 29.09.09 09:45
 citēt
IvetaK:Annirs, man gan nepatīk Tavi darbi, ko tagad? Nepatīk Alloxas un nepatīk vēl daudzu autoritāristu...:) Nu i ko? Netaisiet Jūs nekā manā gaumē, tapēc draugos ar neaicināšu......:D:D:D
Man patīc TU, manā gadījumā, n a v v i e n ā d s a r - man patīk Tavi darbi!:)
tas ka nepatiik alloxas darbi ir tikai loogjiski - ja cilveekam ir kau vismazaakais filtrs attieciibaa uz "maakslinieka meloshanu" tad patikt vienkaarshi nedriikst.
pelle:Paskat, Annir!! Cik tu smukishshs!! piecu minūšu laikā divas paticējas pieteikušās!! ;)
Būsa jārīko duelis :D
vai kaadai no jums driikst dot advantage punktus?
Publicēts: 29.09.09 09:48
 citēt
kaislības ne pa jokam :)
Publicēts: 29.09.09 09:48
 citēt
Annirs:
+++ Annirs!!! :D Te nesen iegāju,o,Līgosvētkos apsveikuši!!! :D :D :D
Glītām ,jaunām sievietēm nu nevajadzētu brīnīties, ka pilnīgi sveši ,pretējā dzimuma pārstāvji, Traukos .lv nāk uz viņām lūkoties! ;) Daži ,cik zinu,par izveido tam viltus profilus! :D
Publicēts: 29.09.09 09:49
 citēt
IvetaK:es tak tā neteicu, ka patīk! :D drīzāk jau nepatīk! :D
es patiku varu pēc personiskas iepazīšanās un parunāšanās utt... noteikt :)....es Anniru esmu dzīvē redzējusi kādus 3 gadus atpakaļ vienā mēmā kino seansā par naktssargu un veļas mazgātāju.... kur viņu pamanīju, tāpēc, ka viņš bija kopā ar man pavisam nedaudz pazīstamu meiteni...:) Pasaule ir maziņa..:D
tagad kljuudies rupji... neesmu bijis uz taadu filmu. buus jaamaina Tev visa komunikaaciju koncepcija - viss ko esi iedomaajies sabruuk kaa kaarshu naminsh....
Publicēts: 29.09.09 09:53
 citēt
es nesen izveidoju draugiem.lv profilu savai mammai, jo viņa gribēja atrast dažus skolas biedrus, kā noprotams, viņu jau labu laiku nevarētu uzskatīt par jaunu, bet dīvainākais bija tas, ka viņas profilu bija skatījušies vairāki tīņu vecuma jaunieši...
Publicēts: 29.09.09 09:54
 citēt
daiga35:kaislības ne pa jokam :)
kaisliibas rodas vai nu no paarpratuma vai stulbuma.... piemeeram, vaiduks, nez kaapeec, iedomaajies ka man nav fotoaparaata un katraa topikaa meegjina iespraust kaau veemienu - tipa, lai es nopeerkot beidzot fotoaparaatu un paliekot normaals.... vot taa ir kaisliiba! pat ne kaisliiba - veca celtnieka individuaala tragjeedija....

a mees te taa - par pukjiiteem un patikshanu... pozitiivi tomeer :D

a izraadaas tomeer, ka ivetinjai nepatiiku.... :(
Publicēts: 29.09.09 09:55
 citēt
IvetaK:biji, biji, ko ta es iedomājos, neko es neiedomājos, nevajag jau tā uzreiz satraukties...:D...padomā labi...varbūt atcerēsies,ka biji.:) Nedomāju, ka kļūdos, kaut varbūt, ka arī iespējams. Es jau nepētīju pārlieku, bet tomēr....Kinoteātris Rīga...
iisais tests - KAA SAUCA meiteni - kaut vai iniciaalji!
Publicēts: 29.09.09 09:56
 citēt
Annir, visiem neizpatiksi :)
Publicēts: 29.09.09 09:57
 citēt
Sakarā ar Ivetas namiņa sabrukšanu, advantage punktus ņemu visus sev :D
Publicēts: 29.09.09 09:58
 citēt
daiga35:Annir, visiem neizpatiksi :)
gribeetos, bet NEVAJAG :)
un ja mees runaajam par blogu, man pietiek ar Tevi :D :D :D
Publicēts: 29.09.09 09:59
 citēt
IvetaK:I. agrāk uzvārds sākās ar F.
IF joprojaam ir IF, BET - vietu un notikumu buusi sajaukuse. Vai arii laiku..... Filmu NOTEIKTI.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >