IvetaK: varbūt! vietu neesmu sajaukusi, varbūt tad filmu.. nezin kāpēc likās, ka bija tā! NU labi,ka es neesmu pavisam prātu izkūkojusi, tikai varbūt apmaldījusies atmiņās.
IvetaK: tikai mazliet...juhū!) nē, es neduēļojos,varu tikai fotogrāfiskā jomā.. Bet pagrūti duēļoties, kad tēmas nav vienas... Kur palika konkurss spēle????A?
IvetaK:ko tik cilvēki nesadomā.... ko tik neizpūš...ka liktu to fantāziju lietā Fotogrāfiski, būtu nesamērojami daudz interesantāk aplūkot fotogrāfijas, ne klaču te forumā sisti....
IvetaK:ko tik cilvēki nesadomā.... ko tik neizpūš...ka liktu to fantāziju lietā Fotogrāfiski, būtu nesamērojami daudz interesantāk aplūkot fotogrāfijas, ne klaču te forumā sisti....
IvetaK:Annirs, man, man iedāvini...Tad man Tu varbūt pat sāktu patikt! A ja vēl paskaidrotu, ko ar to iesākt, pavisam vēl iepatiktos, nu tomēr ne jau, lai veidotos kādas figūras... tādas lietas mani neinteresē. Teikšu kā ir!
A man mājā ir divi Zenīši un divas Smenas, praktiski jaunas, pat oriģinālajā rūpnīcas kārbā vēl
IvetaK:Annirs, man, man iedāvini...Tad man Tu varbūt pat sāktu patikt! A ja vēl paskaidrotu, ko ar to iesākt, pavisam vēl iepatiktos, nu tomēr ne jau, lai veidotos kādas figūras... tādas lietas mani neinteresē. Teikšu kā ir!
IvetaK: nezinu, man cilveki tapat vien vairs nepatik, bet patik par kaut ko, leti vai ne, bet ta tas ir! Parasti vini man patik vai ne, ne jau par to, kas viniem ir vai nav, bet par to, kas vini pasi ir un ko tie dod vai ir gatavai dot. ne jau tikai par materialam lietam runajot.
Nu labi, ja gribi, tad ari pec iedavinasanas nepatiksi, bet ja patiksi, ar neatzisos!
par daudz prasiibu Tev. Esi vienkaarshaaka un cilvji pie Tevis pavilksies. redz - alloxam es patiiku arii vizuaali... bet taa kaa man viirieshi nepatiik, naakas atteikt aicinaajumiem staaties sakaros....
Iv un Ann spriedelēšana par All daiļradi atgādināja šo: Два импотента после сеанса Кашпировского: - У тебя как? - Рассосался - А у тебя? - Мой ещё болтается!