forum.gif
Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.09 08:45
 citēt
pelle:
Prieks iepazīties Annir! :) Ar fototehnikām tu mani necik neieinteresēsi:) .. es palieku pie sava fakta :)

peedeejaa vaarda pirmo pusi es veel paziistu, bet ko tas "ta" noziimee... maarrutks vinju zina.... :D

..Bet tev jāuztver veselos vārdos, ne pusēs :)
Publicēts: 30.09.09 09:47
 citēt
pelle:pelle:
Prieks iepazīties Annir! :) Ar fototehnikām tu mani necik neieinteresēsi:) .. es palieku pie sava fakta :)

peedeejaa vaarda pirmo pusi es veel paziistu, bet ko tas "ta" noziimee... maarrutks vinju zina.... :D

aaaaaaaaa......................... vot atklaajums dziivee...................
Publicēts: 30.09.09 11:10
 citēt
IvetaK:Era, šis bija ļoti mīļi, paldies....Atgriezīšu kādreiz, kad varēšu!;)

Ņem par labu ;)
Publicēts: 30.09.09 11:30
 citēt
:) Dzīvē bez pretstatiem nu nekādi - līdzsvaram taču jābūt ;)
Publicēts: 30.09.09 11:40 labots
 citēt
Vai nav jau pa traku!!!!!!!
Publicēts: 30.09.09 11:46
 citēt
[domā,kādu profilu lai pavirina šodien]
Publicēts: 30.09.09 11:47
 citēt
jā, es arī štukoju, kurai pavirināt...
Publicēts: 30.09.09 11:47
 citēt
IvetaK:kas tad nu blakucītim ar nepārejošo o,o liekas par traku atkal? Ja jautā, tad teikuma beigās liekama jautājuma zīme....
Gribi man acis izskrāpēt o.o o.o o.o o.o o.o
Publicēts: 30.09.09 11:49
 citēt
Virinātāji :D
Publicēts: 30.09.09 11:50
 citēt
Un nekaunamies :D
Publicēts: 30.09.09 11:57
 citēt
pirkstus raut nevajag,pietiks ar samazinātu klaviatūru :D

a man bilde veca,derētu kaut kad update...
Publicēts: 30.09.09 12:10
 citēt
nav tik cieša kontakta ar minēto personu :)

[izlasīja un sāk domāt,vai ar Ivetu vispār var droši komunicēt]
Publicēts: 30.09.09 12:20 labots
 citēt
Annirs:
pelle:pelle:

aaaaaaaaa......................... vot atklaajums dziivee...................

Nekad nav par vēlu jauniem atklājumiem dzīvē ... diemžēl..
Publicēts: 30.09.09 12:22
 citēt
diemzheel? par laimi!!!!!
Publicēts: 30.09.09 12:45
 citēt
Annirs:diemzheel? par laimi!!!!!

Es labāk gribētu zināt visu kas jāzin, lai negadās dzīves vidū atklāt ka viss līdz šim zinātais ir pupu mizas un viss sākams no gala jaunus pamatus būvējot..
Publicēts: 30.09.09 13:03 labots
 citēt
zināt visu, kas jāzin... un vairs nekādu atklājumu... ??? hmmm
Publicēts: 30.09.09 13:04
 citēt
booooring
Publicēts: 30.09.09 13:13 labots
 citēt
IvetaK:blac, nē, noraut pirkstus, ja tie spēj tikai uzsist o,o..:D

es pavirināju shvaboc profilu, tā neko profilbiuža!:)
Tad jau gribi padarīt mani par 10 kārtīgu impotentu, ko? (beigās jautājumu zīme)
Publicēts: 30.09.09 13:19 labots
 citēt
Ja sāktu teikt to, ko domāju par attēlu utt. tad liela daļa "lēdiju"apvainotos. Man to nevajag. Tapēc 555 o,o, vai patīk. Tu IvetaK esi, nu manuprāt, stulba un stulbajiem teikt taisnību acīs ir pašnāvība. Bet tūlīt jau man metīsies virsū ar pārmetumiem, ka pats esmu stulbs u. t.t.. ja tā nav mēģini neattaisnot savu stulbumu, bet ja esi stulba tad gan man metīsies virsū meklējot palīdzību pie citiem, rehabilitējoties citu acīs. Nu ko darīsi - gudri aizvērsies vai metīsies aizstāvēt savu stulbumu.
Publicēts: 30.09.09 13:38
 citēt
opā, panesās fleims :D
Publicēts: 30.09.09 13:46 labots
 citēt
:) karsti... bet Blac, tu jau zini, ka Iveta pēdējo vārdu nekad parādā nepaliks... tā ka uz pašnāvību jau esi parakstījies :)
Publicēts: 30.09.09 14:04 labots
 citēt
IvetaK vs blac
www.googlefight.com...

Tēma slēgta :D
Publicēts: 30.09.09 14:12
 citēt
blac - pastasti man, kaa tu uzspej pus dienas laika vairak par 100 bilzu novertet?
Pirksti nesap? Un kada tam jega?

Vai nav vieglak iemacities bildet un tad pelnitus vertejumus sanjemt, nevis shada veida?
Publicēts: 30.09.09 14:21
 citēt
sasar:blac - pastasti man, kaa tu uzspej pus dienas laika vairak par 100 bilzu novertet?

Vai nav vieglak iemacities bildet un tad pelnitus vertejumus sanjemt, nevis shada veida?
Var iemācīties cepts pankūkas, tehniski pareizi izpildīt momentuzņēmumu, nu daudz ko var iemācīties. Bet lai novērtētu (šei domāts apskatīt un novērtēt pie sevis, kautāds onānismas sanāca) bilde jāatver. Nav ilgi jāpēta ir vai nav, pieķēra vai nepieķēra. Bet balsošana tas ir cits jautājums. Mūžigais jautājums - būt vai nebūt. Patīk vai nepatīk. Nu viss man patīk. Ja kas nepatīk mainu attieksmi un patīk. Piemēram, iesākumā alus nemaz negaršoja, baigi rūgts likās, bet vēlāk mainīju atieksmi un iegaršojās.
Publicēts: 30.09.09 14:26
 citēt
Nu viss man patīk. Ja kas nepatīk mainu attieksmi un patīk.
:D :D :D labs
Publicēts: 30.09.09 15:43
 citēt
IvetaK:blac, pats tu esi stulbs...atstāj vien sev savus pirkstus varbūt kādai vēl vari noderēt..fotogrāfēšanai un diskutēšanai par fotogrāfiju gan nederi!
kaadai varbuut noderees un bakstiit jau var ne tikai ar pirkstiem :D
Publicēts: 30.09.09 15:53
 citēt
IvetaK:tiešām? nu ja kādai patīk, tad arī....tagad visās detaļās iedziļināsimies vai kā? Laikam daži tādi mazliet norūpējušies...kam nedot maizi paēst, bet ļaut kādu asprātību izmest. un pašiem par to nosmieties....;) kā pamatskolā....
dod tik iemeeslu - iesmiesim!
Publicēts: 30.09.09 16:41
 citēt
IvetaK:blac, pats tu esi stulbs...atstāj vien sev savus pirkstus varbūt kādai vēl vari noderēt..fotogrāfēšanai un diskutēšanai par fotogrāfiju gan nederi!
Re kā meties aizstāvēt savu stulbumu, kas arī bija jāpierāda.
Publicēts: 30.09.09 16:48 labots
 citēt
IvetaK:tiešām? nu ja kādai patīk, tad arī....tagad visās detaļās iedziļināsimies vai kā? Laikam daži tādi mazliet norūpējušies...kam nedot maizi paēst, bet ļaut kādu asprātību izmest. un pašiem par to nosmieties....;) kā pamatskolā....
Tev Jāsāk apmeklēt kāda no psihologu lapām, škiet jau iet galīgi ciet. Iesaku kārtīgi piedzerties, izkauties un tad atkal viss ir savās vietās. Smaidi un cilvēki (varbūt baltos halātos) arī Tev usmaidīs.
Publicēts: 30.09.09 17:17
 citēt
sasar:blac - pastasti man, kaa tu uzspej pus dienas laika vairak par 100 bilzu novertet?

Oi, ko es redzu!!! - sasars sāk cīnīties ar masturarbaiteriem!? (cildinoši) nu tad sāc no pašas augšas www.fotoblog.lv... nevis no vidus - СЛАБО?
Publicēts: 30.09.09 18:43
 citēt
Alloxa:

Oi, ko es redzu!!! - sasars sāk cīnīties ar masturarbaiteriem!? (cildinoši) nu tad sāc no pašas augšas www.fotoblog.lv... nevis no vidus - СЛАБО?
Paldies par činu. Nezinu kas tā ir par pakāpi, bet patīkami.
Publicēts: 30.09.09 18:58
 citēt
ps. alloxa - Tu mani ar visu laiku taa saukaaji, a to izraadiijaas, ka mees balsojam vienaadi apmeeram... ko nu?
Publicēts: 30.09.09 19:24
 citēt
Annirs:ps. alloxa - Tu mani ar visu laiku taa saukaaji, a to izraadiijaas, ka mees balsojam vienaadi apmeeram... ko nu?

Es tai "līdz un virs" statistikai neticu... bet jā esi labojies tad no manis = [url=http://smiles2k.net/love_smiles/2/index.html]
Publicēts: 30.09.09 19:52
 citēt
daiga35: zināt visu, kas jāzin... un vairs nekādu atklājumu... ??? hmmm

Ja atklājumi vairāk slikti nekā labi, tad sāk negribēties atklājumus vispār..
Publicēts: 30.09.09 20:06
 citēt
pelle:daiga35: zināt visu, kas jāzin... un vairs nekādu atklājumu... ??? hmmm

Vārbūt ir laiks meklēt atklājumus ārpus sevis... (es sevī arī nekā laba atklāt nevarēju) DDD
Publicēts: 01.10.09 09:07 labots
 citēt
Alloxa:
pelle:daiga35: zināt visu, kas jāzin... un vairs nekādu atklājumu... ??? hmmm

Vārbūt ir laiks meklēt atklājumus ārpus sevis... (es sevī arī nekā laba atklāt nevarēju) DDD

problēma ir tieši ārpus manis.. Savas vērtības zinu un pie tām pieturos.. cits tās izmet kad apnīk... kopumā - atklājums nepatīkams.
Publicēts: 01.10.09 11:24
 citēt
Man tikai rādās, vai tiešām Annirs no fotobloga pazudis?
Publicēts: 01.10.09 11:56
 citēt
smartins:Man tikai rādās, vai tiešām Annirs no fotobloga pazudis?
varbūt profila maiņa....
Publicēts: 01.10.09 12:17
 citēt
hmm - toch Annira nav autoros :-(
Publicēts: 01.10.09 17:03 labots
 citēt
;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2