Es labāk gribētu zināt visu kas jāzin, lai negadās dzīves vidū atklāt ka viss līdz šim zinātais ir pupu mizas un viss sākams no gala jaunus pamatus būvējot..
Ja sāktu teikt to, ko domāju par attēlu utt. tad liela daļa "lēdiju"apvainotos. Man to nevajag. Tapēc 555 o,o, vai patīk. Tu IvetaK esi, nu manuprāt, stulba un stulbajiem teikt taisnību acīs ir pašnāvība. Bet tūlīt jau man metīsies virsū ar pārmetumiem, ka pats esmu stulbs u. t.t.. ja tā nav mēģini neattaisnot savu stulbumu, bet ja esi stulba tad gan man metīsies virsū meklējot palīdzību pie citiem, rehabilitējoties citu acīs. Nu ko darīsi - gudri aizvērsies vai metīsies aizstāvēt savu stulbumu.
sasar:blac - pastasti man, kaa tu uzspej pus dienas laika vairak par 100 bilzu novertet? Pirksti nesap? Un kada tam jega?
Vai nav vieglak iemacities bildet un tad pelnitus vertejumus sanjemt, nevis shada veida?
Var iemācīties cepts pankūkas, tehniski pareizi izpildīt momentuzņēmumu, nu daudz ko var iemācīties. Bet lai novērtētu (šei domāts apskatīt un novērtēt pie sevis, kautāds onānismas sanāca) bilde jāatver. Nav ilgi jāpēta ir vai nav, pieķēra vai nepieķēra. Bet balsošana tas ir cits jautājums. Mūžigais jautājums - būt vai nebūt. Patīk vai nepatīk. Nu viss man patīk. Ja kas nepatīk mainu attieksmi un patīk. Piemēram, iesākumā alus nemaz negaršoja, baigi rūgts likās, bet vēlāk mainīju atieksmi un iegaršojās.
IvetaK:blac, pats tu esi stulbs...atstāj vien sev savus pirkstus varbūt kādai vēl vari noderēt..fotogrāfēšanai un diskutēšanai par fotogrāfiju gan nederi!
kaadai varbuut noderees un bakstiit jau var ne tikai ar pirkstiem
IvetaK:tiešām? nu ja kādai patīk, tad arī....tagad visās detaļās iedziļināsimies vai kā? Laikam daži tādi mazliet norūpējušies...kam nedot maizi paēst, bet ļaut kādu asprātību izmest. un pašiem par to nosmieties.... kā pamatskolā....
IvetaK:blac, pats tu esi stulbs...atstāj vien sev savus pirkstus varbūt kādai vēl vari noderēt..fotogrāfēšanai un diskutēšanai par fotogrāfiju gan nederi!
Re kā meties aizstāvēt savu stulbumu, kas arī bija jāpierāda.
IvetaK:tiešām? nu ja kādai patīk, tad arī....tagad visās detaļās iedziļināsimies vai kā? Laikam daži tādi mazliet norūpējušies...kam nedot maizi paēst, bet ļaut kādu asprātību izmest. un pašiem par to nosmieties.... kā pamatskolā....
Tev Jāsāk apmeklēt kāda no psihologu lapām, škiet jau iet galīgi ciet. Iesaku kārtīgi piedzerties, izkauties un tad atkal viss ir savās vietās. Smaidi un cilvēki (varbūt baltos halātos) arī Tev usmaidīs.