forum.gif
Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jums ir tā gadījies un ko Jūs par to domājiet?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.10.09 17:21
 citēt
pelle:
Alloxa:..

Vārbūt ir laiks meklēt atklājumus ārpus sevis... (es sevī arī nekā laba atklāt nevarēju) DDD

problēma ir tieši ārpus manis.. Savas vērtības zinu un pie tām pieturos.. cits tās izmet kad apnīk... kopumā - atklājums nepatīkams.

Depresijas pamatā bieži ir pārāk augsts pašnovērtējums. ;)
Publicēts: 01.10.09 17:27
 citēt
Annirsam kārtējā depresīja, kad beigsies būs te... kak miļeņkij. Turies - es ar tevi...
Publicēts: 02.10.09 08:26
 citēt
Alloxa:
Nav runa par depresiju, bet visu esošo vērtību zaudēšanu. Ja tu pazītu mani, noteikti zinātu ka man nepiemīt pārāk augsts pašnovērtējums..
Publicēts: 02.10.09 13:38
 citēt
pelle, vo, vo весь мир - бардак, все люди - бляди... а мы с тобой даже не целовались - АбиднА, блин! ;)
Publicēts: 02.10.09 21:34
 citēt
Alloxa:pelle, vo, vo весь мир - бардак, все люди - бляди... а мы с тобой даже не целовались - АбиднА, блин! ;)

Ai tu ne tā visu sagriez!! Es tak neīgnojos uz visu pasauli, bet nespēju pieņemt atsevišķu indivīdu rīcības, kas sagrauj visas manas vērtības..
Publicēts: 02.10.09 22:44
 citēt
atsevišķs indivīds varētu sagraut kaut kādas materiālas vērtības, bet citām (piemēram, garīgām) vērtībām vajadzētu būt pašas ziņā... ir vērtības, kuras vērts saglabāt, neatkarīgi no citu rīcības, bet reizēm atkal nenāk par sliktu kaut kādas vērtības pārskatīt un varbūt arī mainīt...
Publicēts: 02.10.09 23:13
 citēt
pelle:
Alloxa:pelle, vo, vo весь мир - бардак, все люди - бляди... а мы с тобой даже не целовались - АбиднА, блин! ;)

Ai tu ne tā visu sagriez!! Es tak neīgnojos uz visu pasauli, bet nespēju pieņemt atsevišķu indivīdu rīcības, kas sagrauj visas manas vērtības..

Tas ir labi, kā sagrauj! (fiktīvas) vērtības... t/t tās bij uzceltas uz vājiem pamatiem... jauniņa vel - esi stabilu pamatu (tobiš rigtīga vīra) meklējūmos... lai veicas. ;)
Publicēts: 03.10.09 12:15 labots
 citēt
daiga35:atsevišķs indivīds varētu sagraut kaut kādas materiālas vērtības, bet citām (piemēram, garīgām) vērtībām vajadzētu būt pašas ziņā... ir vērtības, kuras vērts saglabāt, neatkarīgi no citu rīcības, bet reizēm atkal nenāk par sliktu kaut kādas vērtības pārskatīt un varbūt arī mainīt...

par materiālām vērtībām nav runa, es tika par tām otrām. Tās protams paša ziņā, bet ja viens, otrs, trešais un ceturtais indivīds tās samin kā niecības, jeb citiem vārdiem sakot - kas nav paša, bet ir cita, tas pie d*****, tad uznāk liela nesapratne par to kas notiek un sāk šķists ka tās manas it kā tik elementārās vērtības ir kas ekstra neizprotams, nepieņemamas citiem. Tādā gadījumā nesaprotu.. kur ir problēma katram indivīdam atrast sev līdzīgu viņu vērtību cienītāju un dzīvot laimīgi, bet nē .. labāk izliekas par to kas nav, piekļūst manām vērtībām un grauj tās. Nesaprotu egoismu ne visniecīgākajā tā niansē.
Par pārskatīšanu.. manējās ir tik tradicionālas, paaudžu paaudzēs bijušas.. Neesmu nekāds super izlēcējs vai baigais individuālists lai kā mainītu to kādas man vērtības pret citām. Domāju attiecībā pret mani pārskatīšana atkrīt..
Publicēts: 03.10.09 12:18
 citēt
a es saku- bla, bla, bla....
Publicēts: 03.10.09 12:20 labots
 citēt
Alloxa:
pelle:
Publicēts: 03.10.09 12:22
 citēt
Alloxa:
pelle:
Publicēts: 03.10.09 12:23
 citēt
oms:a es saku- bla, bla, bla....

ja nekā cita tev galvā nav, lai tā būtu..
Publicēts: 03.10.09 12:24
 citēt
Alloxa:
pelle:
Publicēts: 03.10.09 12:25
 citēt
Alloxa:
Par fiktīvām tās nenosauktu.. Ne es jauniņa, ne meklējumos.. Tikai mēģinu izprast muļķu loģiku.
Publicēts: 03.10.09 12:26
 citēt
un turpinu... bla, bla, bla... :D
Publicēts: 03.10.09 12:27
 citēt
oms:un turpinu... bla, bla, bla... :D

Katrs izceļas kā māk un kā grib sevi parādīt citiem. Lai veicas;)
Publicēts: 03.10.09 12:34
 citēt
pelle:
oms:un turpinu... bla, bla, bla... :D

Katrs izceļas kā māk un kā grib sevi parādīt citiem. Lai veicas;)

-
netraucē, man ir monologs! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7