ai sacerējies ! Drīzāk cilvēks apskata bildes, ejot caur profilu. Es piemēram tā daru, ja lasu kaut vai forumā kādu postu, lai redzētu kāds segums ir viedokļa paudējam.
Atžīšos - ir vairāki lietotāju fotoblogā, kuru bildes regulāri apskatu. Tu, Iveta, esi to skaitā. Kas attiecas uz komentāru izpalikšanu, tu vienreiz izteicies, ka mans viedokis Tev nav svarīgs, tāpēc arī par bildēm neizsakos un vērtējumus nelieku.
IvetaK:Ka kāds bieži un regulāri blenž Jūsu profilā....bet nekādu komentu, ne pie vienas bildes neparādās, vai tas varētu nozimēt, ka lūrētājam ir īpašas simpātijas pret mani vai kā?
Un kā tu to piefiksē??? Ieguldot fotolatus??? bet tad jaf tu konkrēti redzi, kas tevī iemīlējies
jā es tā daudzus profilus skatos, gribu redzēt vai nav jaunu bilžu un tā. parasti jau tapēc ka patīk tā lietotāja bildes vai arī vienkārši interessē. un tapēc jau nav man jābalso/jākomentē. favorītos gan arī es vairs nelieku nevienu no jauna
IvetaK:Ka kāds bieži un regulāri blenž Jūsu profilā....bet nekādu komentu, ne pie vienas bildes neparādās, vai tas varētu nozimēt, ka lūrētājam ir īpašas simpātijas pret mani vai kā?
--
man tikko tā gadījās, īsā laikā apblenzuši manu daiļo augumu 5 lietotāji. Iešu pirmdien uz banku, lai varu pārskaitīt ft... citādi nezinu, kura manī samīlējusies..
Es skatos tas bildes kuras piesaista manu uzmanibu , konkretiem autoriem parasti uzmanibu nepieversju BILDES SKATOS Reizem paskatos uz "Texsta" autoriem , ja pratis KAUTKO vai tiesji pretēji uzraxstīt
tas nav tik svarīgi, cik bildes galerijā, lai ierastos viesi uz aplūkošanu, reizēm pietiek ar kādu tekstu forumā, lai stundas laikā būtu klāt ~ 30 lūkotāji............
ja kāda meitene (nu, es domāju, ka IvetaiK laikam puisi blendž, ja tā satraucas) regulāri blenztu manā profilā- tā, ka es to ievērotu, tad es, visdrīzāk, aprunātos ar meiteni. kapēc ne? priekš kam tad tāda fiška ir domāta- profils?
tas nav tik svarīgi, cik bildes galerijā, lai ierastos viesi uz aplūkošanu, reizēm pietiek ar kādu tekstu forumā, lai stundas laikā būtu klāt ~ 30 lūkotāji............
nav jau noteikti tā, ka tikai Tevi vēro, vēro daudzus, un daudzas, bet ne visi tāpēc cep topikus augšā, vēro pēc tekstiem forumā, vēro pēc 555 ielikšanas, vēro pēc negatīva komentāra, vēro tāpēc, ka bildes interesē, komentēt, vai vērtēt galerijas bildes, pēc ieiešanas profilā, tā jau ir ciemiņa darīšana, un tur nekā aizdomīga nav....
IvetaK:Nu bet es varu atļauties uzcept dēļ tā topiku un nemaz tāpēc slikti nejusties! Un ko tagad? Gribi, lai uzcepu vēl kādu topiku? No problem....ko dēļ uzmanības deficīta neizdarīsi... Par iedvesmas trūkumu un ideju bagātību, tfu, tfu, tfu, nesūdzos!
Man mēmi, regulāri viesi liekas aizdomīgi, tā vien šķiet, ka viņi ko perina...un nez vai labu...
tās aizdomas par perināšanu met pie malas, tas vairāk pirtniekiem pieder, tiem mūžigās sazvērestības visur rēgojās, kloni, klonu kari............