Autors gan namjoku saprata Ja nezini tad KONKRĒTAJIEM CANON modēļiem ir vismaz 5-6 dažādu modeļu BG no kuriem BG-E2 ir JAUNĀKAIS iznāca tik 40D laikā , bet der visiem tais skaita ār 50.D Savukart IEPRIEKŠEJIE modeļi arī DAER bet tikai BEZ GARANTIJAS jo nav mitrum izturīgi
Romis:The BG-E2N replaces the Canon Battery Grip BG-E2. It basically adds some weather sealing around the battery compartment to the original design.
Nu re bix nokludijos Bet nu reali , itkā viena parikte bet nez cik modelju Ja godīg man vislabāk patīk Ķīniešu "JENIS" ražojuma CANON 20D/30D/40D/50D rokturi , ladējās cilvēcīgi pa galu kas ērtāk ja ātri jānomaina bačajas , da i aķu fiksācijas knibuļi nelūst kā tas šad tad gadās orģinālajiem
fandango:Luni, nekas no tā visa nav mitrumizturīgs. Zinu, jo esmu lietojis visus Canon kameru tipus un gripus, oriģinālos un pakaļdarinājumus. Tās blīvītes neko nedod.
Esmu lietojis 50.D + BG + 70-200+ 1,4 konverters tādā lietū ka ūdens tecēj kā no dušas un NEVIENĀ ACĪ pat uz īso nekas nesagāja Toties man Ds MARK III vismaz divreiz atrubijās aukšējās pogas pat ne pārāk stiprā lietū , dabūju slēgt laukā un bliest tālāk ar REZERVES 20.D pasākumu