Nopietnie puikas, pastāstiet personisko pieredzi darbā ar šo stiklu. Domāju ņemt komplektā ar 5D un Canon EF 24/2.8 Kādam ir idejas par labāku komplektu, šajā cenu kategorijā, protams. Paldies!
Man bija 50mm 1.4. Personīgi man visādas klapatas ar viņu vienmēr. Šiem neparedzēti ātri parasti USM atsakās darboties. Precizitāte ļoti variē atkarībā no kopijas.
Pāris maniem paziņām arī ir lidzīgi.
Ir protams arī cilvēki, kas ļoti labi atsaucas. Kā arī iepriekšminētā pieredze balstīta uz darbību ar APS-C kameru sensoru.
24 un 50 ir ok. bet es ari esmu dzirdejis vairakus gadijumus kad nejaushi kautkur piesitot to objektiivu pazuud AF. trausla sisteema laikam. nu tam 50 1.4
zo:24 un 50 ir ok. bet es ari esmu dzirdejis vairakus gadijumus kad nejaushi kautkur piesitot to objektiivu pazuud AF. trausla sisteema laikam. nu tam 50 1.4
nu un tad jau talak izvirtiibas. 135/2 vai 135/2.8 SF (shitas gan vecs un leens fokuss, pats neesmu testejis, bet bilzhu samplji ir ok) 200/2.8, 14/2.8. utt...
Vienīgā reize kad esmu lietojis bija Fotoblog Kandavas plenērā pāris dienas pabildēju FOTONOMA izdalija. Nu nezinu , nekads briljants uz "Bildi" nebija , normalas kvalitates pamatnieks bez kadam parakam exstram uz boke vai griezienu. Katra zinja tiesji pirms tam biju domajis ka man tadu vaig , pec "Pabildesjanas" paliku pie veca dzelzja Canon EF 50mm f/2.5 Macro 1:1 Lens. Nejutos zaudējis neko.
zo:24 un 50 ir ok. bet es ari esmu dzirdejis vairakus gadijumus kad nejaushi kautkur piesitot to objektiivu pazuud AF. trausla sisteema laikam. nu tam 50 1.4
50mm 1.4 lietoju diezgan daudz , bet apieties vajag saudzīgi, remonts, kad nestrādāja AF izmaksāja ap 80Ls.
sandijs:Nemētā pa zemi to 1.4 un būs labs. Tas 50mm 1.2 nav tik daudz reižu labāks par 1.4 variantu, kā 1.4 par 1.8
Ja interesē bildēt galvenokārt pie f1.4, tad apskati kā variantu arī Sigma 50mm 1.4 EX DG ...
Vienaa krievu forumaa ar apjautaajos par sho stiklu, un man ar ieteica Sigmu kaa labaaku variantu - kvalitatiivaks korpuss, droshaaks af, bilde pat esot labaaka Jaapapeeta