forum.gif
Jumc2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jumc2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.09 14:08
 citēt
Eltons:"Tu stulbais, tārpu saēstais veci..."
...
Annir, piesakos uz Tevi kā modeļa pabildēšanu!
Ir radusies ideja...

Vistas vēl ir aktuālas?
Publicēts: 29.09.09 14:09
 citēt
kas tas ir pa pasakumu?
varbūt es arī gribu... :)
kas paredzēts???
Publicēts: 29.09.09 15:28
 citēt
Annir, vinīgi tu, un varbūt tavi kloni :D
Ja es esmu slims, ko tad nepārtraukti lien pie manis :D
Bet es taču tevi brīdināju, kad tev ierāda pareizo aizgaldu, sāc tēlot apvainoto :), un atkal trāpīts :)
Publicēts: 29.09.09 15:33
 citēt
Haiduks:Annir, vinīgi tu, un varbūt tavi kloni :D
Ja es esmu slims, ko tad nepārtraukti lien pie manis :D
Bet es taču tevi brīdināju, kad tev ierāda pareizo aizgaldu, sāc tēlot apvainoto :), un atkal trāpīts :)
atkal Tu te smirdi? Kursh pirmais liida peedeejaa aptaujaa manu vaardu piemineet????? Debiils esi vai izliecies???
Publicēts: 29.09.09 15:43
 citēt
Annir un Haiduk, vai Jūsu savstarpējam naidam ir kaut kāds racionāls izskaidrojums? Kādi īsti ir šī kašķa pirmssākumi?

Liekas tādi pieauguši un prātīgi cilvēki, bet ikkatrā topikā kur satiekas, ņemas kā tīņi pubertātes vecumā.
Publicēts: 29.09.09 15:50
 citēt
Snow:Annir un Haiduk, vai Jūsu savstarpējam naidam ir kaut kāds racionāls izskaidrojums? Kādi īsti ir šī kašķa pirmssākumi?

Liekas tādi pieauguši un prātīgi cilvēki, bet ikkatrā topikā kur satiekas, ņemas kā tīņi pubertātes vecumā.
aga! es preciizi zinu ar ko pirtniekam uzkaapu uz varzhacs - atljaavos vienu bildi nokritizeet....
a tagad ir pat jautri - peec katras haiduka vemshanas sesijas mani kaads ieveertee :D
Publicēts: 29.09.09 17:01
 citēt
es ar labprāt uz tā jumta uzkāptu ... - bet diemžēl neesu Rīdzinieks ...
Publicēts: 29.09.09 17:03
 citēt
Traktorz:es ar labprāt uz tā jumta uzkāptu ... - bet diemžēl neesu Rīdzinieks ...
Tu domaa Vili Rīdzinieku? ;)
Publicēts: 29.09.09 17:15
 citēt
Piesakos un gaidu datumu. Ceru, ka nesakritīs ar Roņu salu.
Publicēts: 29.09.09 17:18
 citēt
Schnircks:Annir:>Haiduks šeit Tevi nesauca:)
Bet zaķpastala gan Tu esi- tas nu ir fakts:)
šis nav haiduka topiks. vai arii Tu = Haiduks? Un par ko es esmu zakjupastala? Ka negribu iet un klausiities Tavu demagogjiju? Uz to VIENU jautaaumu tak Tu man neatbildeeji - par ko mums runaat????
Publicēts: 29.09.09 17:23
 citēt
ai nabaga puishelji, kaa es jums smilshu kasti aizdirsu..... :D
Publicēts: 29.09.09 17:28
 citēt
ja KUNGS taa veelas.
Publicēts: 29.09.09 17:31
 citēt
Schnircks, es lūdzu piedošanu, ka jaucos iekš tām vīriešu sarunām, :D
bet mani ļoti interesē jautājums, kuros datumos paredzēts pasākums?

:)
Publicēts: 29.09.09 17:40 labots
 citēt
:D sekošu līdz!
(ja tas būs iespējams starp "citas tēmas" rindām) :)

paldies par atbildi :)
Publicēts: 29.09.09 19:06
 citēt
diez vai šis ir īstais topiks savstarpējiem kašķiem. Nebūs pēc tam jābaidās kas kam iekodis
Publicēts: 29.09.09 20:43 labots
 citēt
:)
Publicēts: 29.09.09 20:44 labots
 citēt
;)
Publicēts: 29.09.09 21:59
 citēt
šis vakars man nav sevišķi labs, šobrīd esmu īpaši emocionāla, tādēļ atļaušos paust arī savu viedokli par Anninru un līdzīgajiem...
cik jums gadu? domāju, ka kudiš vairāk nekā man. vemt gribās, lasot visas tās egocentriskās muļķības! jūs pārlasiet savus teikumus, savus izteicienus. Man ir kauns par tādu tautu! fotogrāfi.. sūdi ne fotogrāfi! kā var tā noniecināt citus? kā var skaļi bļaut par citiem, pats būdams nekas? kašķi.. nu kas tas par vārdu? ak Kungs, attopieties! ir tik daudz par ko runāt, ko apspriest, nē. viss kūļājās tikai ap un par jums! vai tiešām visi ir tādas pasaules nabas? vai tiešām nevar gudri paklusēt? veci vīri un spēlē tādu bērniņ dārzu un pārējie tikai piepīksts kko klāt! es piebiedrojos šim blogam, lai mācītos, lai gūtu iedvesmu, bet ko redzu?? slima sunīša murgi :D goda vārds. piedodiet jel man pa skaļajiem vārdiem, bet tas ir apkaunojoši šādi vest diskusijas un tā izturēties pret sev līdzīgo. ne man tiesāt. ne man teikt.. bet.. padomājiet, vai tiešām jūsu laiks ir tā vērts, lai noniecinātu to uz cita cilvēka apcelšanu..
Publicēts: 29.09.09 22:25
 citēt
Juulis - Tu tiešām esi ļoti emocionāla šovakar ... :) ... Vai Tevi ļoti traucē šis fotobloga teātris? ... ;) ... Vai Tu gribi izmainīt personības, kuras jau nodzīvojušas gadu desmitus? ... ;) ... Teātris kā teātris kā jebkura cita dzīves sastāvdaļa un izmainīt šī teātra aktierus - jābūt ļoti spēcīgam režisoram ... ;)
Publicēts: 29.09.09 22:36 labots
 citēt
linkman.. cik aizkustinoši un patiesi vārdi :) protams, ka nē, necenšos, bet visam ir sava vieta. Tev ir 100& taisnība, bet arī man gribējās skaļi izbļaut savas domas :) teātris netraucē, bet fascinē! goda vārds :) lasot topikus, mani pārņem (vienlaikus) tik daudz emociju, ka tas kļūst par atkarību :D
P.S. es ļoti reti, kad esmu TIK emicionāla :D
bet Tavam komentam +1 ;)
Publicēts: 29.09.09 22:48
 citēt
juulis:
cik jums gadu?

Neskumsti, gadi ies un tas liksies nieks, kā pērnās lapas uz ceļa takas.

Visiem mums ir, bija vai būs vecums, kurā likās, ka mēs būsim tie, kas mainīs pasauli ;) Un kad likās, ka viss ir jāuztver ļoti nopietni, lai gan tas nemaz nav tik nopietni :)) Man jau liek's, ka te daži personāži nodarbojas ar sarkastisku humoru, tas arī viss :D Un ja domā, ka citas tautas sastāv no pasaku prinčiem un princesēm, tad es nesteigšos piekrist.. Patiesībā esam diezgan pieklājīga un daudzpusīgi attīstīta tauta un reālajā dzīvē čaļi nemaz tik ļoti nenoniecina viens otru. Vnk latviski sakot, dirsina viens otru tāpat vien :)

+ Linkman; kā reiz vācu valodas skolotāja teica - dzīve ir teātris, un teātrī visskaļākos aplausus saņem labākie aktieri.

Take it easy! :)
Publicēts: 29.09.09 22:53
 citēt
:D +1 ar Tev, MartinK! es tak neņemu to visu TIk nopietni, kā tas var sķist :D es jau minēju savu šā brīžā emocioālo stāvokli :D dažbrīd gan liekas, ka cilvēki ir kā ziepju burbuļi, kas piepūšās un ir daiļi līdz.. nu jā.. :D protams Tev taisnība. es tik izkliedzu savu domu, kas dažkārt mani apciemo :) bet kopumā, nebūtu šīs dir;sanās, nebūtu prieka lasīt :D
tā kā.. ai, priekā :D
Publicēts: 29.09.09 23:00
 citēt
:D
no manis jums visiem trim +1
lai jauki sapnīši :)
Publicēts: 29.09.09 23:42
 citēt
kaarteejo reizi pasaakumus apliek tie, kuri uz tiem nemaz nav bijusi...

Annirs nebaidies naac ciemos. Ja tik tiessaam pasaakums uzdziis Tev riebumu tad taa arii vareesi teikt. Nez kaapeec vairaakiem desmitu fotograafu nebija iebildumu (vismaz neesmu to kur pamaniijis...).
Publicēts: 30.09.09 13:02
 citēt
Man nekas naf pret... ir bildes, ir fotoprinteris, ir papīrs... :( tinte tikai jānopērk :):):)
Es par a4, bet varu arī par a3
Publicēts: 30.09.09 13:06
 citēt
Moš noorganizēt grupas bildi, tipa kā otrā šajā galerijā? :D
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.09.09 13:11
 citēt
Schnircks:Ideja:
Jumc1 dalībnieki uz pasākumu Jumc2 ierodas ar konkursa bildēm- sarīkojam iekšējo balsojumu + pieaicinām kādu neatkarīgu, bet atbildīgu vērtētāju.
Jā/nē?

ideja kā jau jebkurā plenērā ;)
Publicēts: 30.09.09 13:22
 citēt
Schnircks:Ideja:
Jumc1 dalībnieki uz pasākumu Jumc2 ierodas ar konkursa bildēm- sarīkojam iekšējo balsojumu + pieaicinām kādu neatkarīgu, bet atbildīgu vērtētāju.

Jā/nē?

ideja laba :)
Publicēts: 30.09.09 14:19
 citēt
Piesakos 2 gab
par dienu, kad būs skaidrība, gribas saplānot...
Publicēts: 30.09.09 14:42 labots
 citēt
Jā.
A3
Tēma?
Jumc1 atskaņas?
Balvas?
Publicēts: 30.09.09 15:04
 citēt
Varētu gan, bet, manuprāt, pilnīgi pietiek ar A4 :)
Publicēts: 30.09.09 15:10
 citēt
Linkman:Juulis - Tu tiešām esi ļoti emocionāla šovakar ... :) ... Vai Tevi ļoti traucē šis fotobloga teātris? ... ;) ... Vai Tu gribi izmainīt personības, kuras jau nodzīvojušas gadu desmitus? ... ;) ... Teātris kā teātris kā jebkura cita dzīves sastāvdaļa un izmainīt šī teātra aktierus - jābūt ļoti spēcīgam režisoram ... ;)

zelta vārdi! es vakar ilgi domāju, kā lai to visu šeit noraksturo un tas raksturojums ar teātri pilnībā atbildes, bet nedomāju, ka vajag režisora iejaukšanos. Bez šāda (nu varbūt ne tik sliktiem vārdiem) tipa diskusijām būs garlaicība. Strīdos bieži vien dzimst patiesība, tāpēc kaut kas tāds būs vienmēr, jo mēs katrs esam savādāks un mums katram ir savs unikālais viedoklis, jautājums tikai kā mēs to paužam.
Publicēts: 30.09.09 15:20
 citēt
Eltons:Jā.
A3
Tēma?
Jumc1 atskaņas?
Balvas?

Un nebūtu slikti izņēmuma kārtā pirmajām 30 vietām pa balvai :)
Publicēts: 30.09.09 18:26
 citēt
Kādas balvas!
Uzvarētājs visiem uzsauc! :D
Publicēts: 30.09.09 20:13
 citēt
Turu īkšķi par juulis :D
Publicēts: 30.09.09 22:25
 citēt
Piesakos, piesakos uz Jumts 2 :) Ideja par konkursu, vai vismaz bilžu parādīšanu laba. Gribas taču redzēt drukātā veidā, ko citi ieraudzījuši un piefiksējuši :)
Un Jumts 1 bija tiešām labs pasākums! :) Paldies par organizēšanu!
Publicēts: 30.09.09 22:43
 citēt
beigās nebūs tā, ka visi nesalīdīs uz tā jumta? Resp. nāks uz jumta un metīs pāri malai `liekos` ? :D
Publicēts: 30.09.09 23:10
 citēt
Būs ko lidojumā bildet, un būs kas lidojot bildēs :D
Publicēts: 30.09.09 23:21
 citēt
daži dažus, iespējams, gribētu redzēt brīvajā kritienā...................
Publicēts: 01.10.09 20:10
 citēt
Kāda varētu būt tēma bilžu konkursam? Un katrs var iesniegt 1 darbu? Bet ideja ļoti jauka un atbalstāma:):):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt