Tieši tā, Rīga, jumts un dalībnieki... man skices jau sazīmētas... tiesa gan tikai ar vienu no augšminētajiem elementiem... ja žūrija pieņems arī manas sapņojumu kompilācijas... Ieteikums: bildes nekur iepriekš nedrīkst būt eksponētas.
Eltons:Tieši tā, Rīga, jumts un dalībnieki... man skices jau sazīmētas... tiesa gan tikai ar vienu no augšminētajiem elementiem... ja žūrija pieņems arī manas sapņojumu kompilācijas... Ieteikums: bildes nekur iepriekš nedrīkst būt eksponētas.
Jūlis... interpretē taču šo vispārīgo tēmu sev par labu. Tipa..."Domās es tur biju un redzēju šo" Kā piemēram, es nekad neatspoguļoju to ko redzu (ne kā čukča: tas ko redz par to dzied) un, attiecīgi, esmu iecerējis darbiņu uzdotajā tēmā bet aizlidot nedaudz tālāk no jumta reālfoto.
Tu būtu lieliska dāvana, ja 14. papozētu Schnircka studijā vēl brīvāk nekā pašreizējā profila bildē ... .. Tas viss hihi haha, galvenais, lai meteolaiks ir ok ...
Linkman:Tu būtu lieliska dāvana, ja 14. papozētu Schnircka studijā vēl brīvāk nekā pašreizējā profila bildē ... .. Tas viss hihi haha, galvenais, lai meteolaiks ir ok ...
Es - dāvana? Nu, nez nez... Par to es vēl padomāšu Brīvāk var tad, ja tautas maz, ja daudz, tad nekā
nu i razgavorčiki pošļi. A davaj tad lozēsim, kurš tiks un kurš ne uz to studijas telpu! vilmārs protams ir VIP viesis. Tas būtu interesanti, tiesa gan neesmu pārliecināts vai ERA atbalsta šādu ideju :d
Schnircks: ERA, Zverja un Juulis arī ne???? Tu ko, LInkman!
Vispirms jādabū zīle rokā (ERA), tad nomedīsim arī pārējos putniņus - ERAsmodele, juulis, zverja, ... Domāju, ka aizies ķēdes reakcija, jo citas modeles negribēs atpalikt ... Andreass - varbūt, ka man vajadzēs kādu asistentu, jo tas Tev labi padodās, it sevišķi slapjās versijas ...
Man gan jums jāpaziņo, ka 12.-13.-14. aizņemti vakari. Ja nu jumc2 notiek šajos datumos, tad novēlu jaukus jumta skatus un fotosesijas ... ... Ka aitinaa iedrošina ERu - mhmm - tas vien būtu reportāžas vērts fotosesija ... Karsējmeitenes? Bet varbūt kāds karsējpuisis meitenēm noderētu ...
Eltons:Un tad lejā pie karsta groka glāzes ievērtēt līdzpaņemtos darbus.
Pavisam neslikta ideja. Bet tad jāuzliek līdzņemšanai obligātuma nasta, citādi neviens nepaņems. Bet būtu forši, ja visi paņemtu un atrādītu, drukātu, nevis līdz 900x600 pix saspiestu digitālu!