Eltons:Zazi, Tev šā kā tā nebūs laika bidēt... no Tevis raķešu šovs!
tu gribi lai pus centrs bez sakariem paliek?
To nē. Bet pāris raķetītes (vai tiešām nevar trajektorijas kontrolēt, ja ir šaubas par antēnu nogāšanu?) ne jau pašas jaudīgākās, es iedomājos, varētu fotoefektiem palaist. Ja jau tādi spečuki mūsu vidū.
Labi labi. Naše ģelo predložiķ, vaše otkozācca. Bet uz bilžu obligāto līdzņemšanu gan vajadzētu uzspiest. Diez kā ar to laika veci tik uz priekšu sarunāt?
Nē, vajag savas labākās bildes no privātā arhīva, nevis jumta! Reportāžas jau apskatījāmies blogā, ar to pietika. Nekāda baigā māksla jau tur nevienam sanākusi nav, tā pa lielam.
alvils:Nē, vajag savas labākās bildes no privātā arhīva, nevis jumta! Reportāžas jau apskatījāmies blogā, ar to pietika. Nekāda baigā māksla jau tur nevienam sanākusi nav, tā pa lielam.
Nepiekrītu gan! Analizēšanai jau ne šedevri vajadzīgi. Un neticu, ka visas bildes jau noeksponētas
Schnircks - manis dēļ lūdzu nevajag neko atcelt un pārcelt. Ir taču pietiekoši daudz gribētāju, lai organizētu to nākošnedēļ. Pienāks atkal nākošā vai aiznākošā nedēļa, atkal kaut kas notiks. Tā kā es ieteiktu neko īpaši neatlikt un organizēt pēc iespējas ātrāk, kamēr vēl ir pietiekoši silts uz jumta un kadrā vēl var dabūt tumši zilās debesis pēc saulrieta. Jo pilnīgi tumšas debesis - nav tas labākais pilsētas nakts foto. Domāju, ka vajadzētu izvēlēties kādus no 13. 14. vai 15. oktobra, kad lielais vairākums var, tad arī veido jumc2. Ka tik lietus nelīst un debesīs nav novilkušās pelēkā mākoņmasā ...
Sākumā bija ideja par mācību stundām uz jumta - savādāk mans posts izskatās pēc sviesta!
Man jau patiktu aizpildītas dažas stundas - varētu pat kādus latus no apmeklētājājiem iekasēt - vēl ir laiks noskaidrot = vai haļavščiku ir vairāk par tiem, kuri vēlas ko dzirdēt. Pie tā bara var paņemt labāko no labākajiem maksājot latu no deguna. Šitāda masterklase būtu zelta vērta!
saule riet nepareizā virzienā attiecībā pret konkrēto jumtu un skatiem, kas paveras no tā. ko ar to gribēju pateikt? ā, es uz vakara tusu nākšu ar bildēm, bet bez kameras.
p.s. saulLĒKTU tur būtu daudz labāk bildēt. pie tam tagad saule lec nemaz ne tik agri. varētu savākties ap kādiem septiņiem, stundu pabildēt un izklīst pa ģēlām. ja runa ir par bildēšanu... tusiņš iespējams arī bez jumta vispār.
Schnircks:Nomierinieties jel! Uguns uz jumta nebūs! Ja gribiet tikt sašņorēti- to var izdarīt vienkāršāk)
uzmanies no provokatoriem.. iefiltrēsies kāds no Mango un būs sūdi
Saullēkts man liekas labāka ideja, vai arī jāgaida ļoti skaidras debesis vakarā, jo jēgas nav nekādas līst apmākušā laikā. tur būs viena migla un nekāda kontrasta, būs izplūduši kadri.
Jē - jumc2 rullē!!! Tagad turam īkšķus par superīgu laiku!!! Mīļais Fotodieviņ, dod mums labvēligu laiku un saulainu dienas novakari, lai nāk viss, kas sekmē un vairo vakara pilnību, bet viss, kas to bojā un kavē lai novēršas! Āmen.