Schnircks:Vētras laikā izslēgts- tad labāk jūras krastā
Kundziņš reiz stāstija , Stāvu stavkrasta korē atspiedies pret priedi TĀDI VIĻŅI TĀDAS DEBESIS tā gaismas staigā BET no koka atrauties nevaru tāds vēja spiediens
Vislabākais būtu ceturdien pēcpusdienā tad vēju nesola un +2-+3 grādi un sniegs Un kādu plikni pabildēt ar zeltainu paladziņu, jo zilā krāsa baigi labi iet kopā ar zelta krāsu
atkal vilksi liidzi kaadu plikni, lai peec tam var vazaat pa dzelteno presi?
Annir, atkal topiku piedirsi!!! Nu nevari gan tu iztikt bez piediršanas nevienu dienu www.fotoblog.lv... Atšķirībā no anniriem, panniriem es zinu, ko kurā saitā drīkst likt, zinu, ka arī ieliekot saitā kailfoto ir jābūt atļaujai no modeles, ko daudzi nezin un tad nu rodās problēmas. Lai piesakās tas, kurš saņema no metrapoles atļuju viņas kailfoto likt blogā, un vēl reportāžā. Bet cilvēki, kuri nemāk uzvesties topikos, nemāk uzvesties arī citā vidē. Tu stulbais, tārpu saēstais veci, atceries, es nekad neesmu tevi aizskaris pirmais. Vienmēr lien uz kašķi, pec tam kad tev ierāda pareizo aizgaldu tu tēlo apvainoto. Taču beidzot nopērc fotoaparātu un paliec normāls.
Annirs:tkal vilksi liidzi kaadu plikni, lai peec tam var vazaat pa dzelteno presi?
Annir, atkal topiku piedirsi!!! Nu nevari gan tu iztikt bez piediršanas nevienu dienu www.fotoblog.lv... Atšķirībā no anniriem, panniriem es zinu, ko kurā saitā drīkst likt, zinu, ka arī ieliekot saitā kailfoto ir jābūt atļaujai no modeles, ko daudzi nezin un tad nu rodās problēmas. Lai piesakās tas, kurš saņema no metrapoles atļuju viņas kailfoto likt blogā, un vēl reportāžā. Bet cilvēki, kuri nemāk uzvesties topikos, nemāk uzvesties arī citā vidē. Tu stulbais, tārpu saēstais veci, atceries, es nekad neesmu tevi aizskaris pirmais. Vienmēr lien uz kašķi, pec tam kad tev ierāda pareizo aizgaldu tu tēlo apvainoto. Taču beidzot nopērc fotoaparātu un paliec normāls.
Tu tieshaam esi vienkaarshi slims... iesaku izskriet cauri topikiem un paskatiities cik cilveeku peedeejaa meenesha laikaa Tev ir to teikushi...
Pareizi vien darīja, glābjot to aizdomīgās nerezidentu naudas banku uz kultūras, izglītības u.c. lietu rēķina. Tās ir pārāk greznas lietas tiem, kas vienkārši grib izklaidēties. No otras puses, ja kāds vēlēsies pārfilmēt Jackson video The Thriller, Annir kā tārpu saēstam, bet dzīvam būs lieliska iespēja nofilmēties.