Taatad , kur - [url=www.pitbullpoker.com]www.pitbullpoker.com[/url] (pieregjistrejamies , turpinam labaja puse uz continue to my home , un tad pokers (spelejam texas holdem - dakotas istabaa) Cik speeletaju- max 10 Cik ilgi un kaads starta kapitals - speelejam 1h , lielie turniri SESTDIENAAS , starta kapitals 1k , max zaudejumi 3. KAD? -
Gudris:kaapeec neskaitaas ? ...Tu man padirsi all in un ienaaci ar citu profilu..vot tas gan nav godiigi
A vot tas tapec , ka es ar to niku biju ieprieksh spelejis u nsavas 2x kad var 1k pievienot biju zaudejis , tagad nekadi jauni niki , 3x var atjaunot sev naudu i vsjo.
varētu, bet kā lādēju galdu sarakstu iekšā, tā šis man izmet tukšu logu un nevienā sadaļā nav redzams neviens aktīvs galds un es vēl pietam pamēģināju ar vairākiem pārlūkiem. nevienā nekā nav.
uz janbo apenēm parasti. bet var sarunāt arī uz ko citu. tik jāmeklē cits saits kur spēlēt, savādāk šitā lapa jau ir nokārusies 4-to dienu un neizskatās, ka viņi atsāks pokeru vispār.
aigarsa:uz janbo apenēm parasti. bet var sarunāt arī uz ko citu. tik jāmeklē cits saits kur spēlēt, savādāk šitā lapa jau ir nokārusies 4-to dienu un neizskatās, ka viņi atsāks pokeru vispār.
Tad var kaut vai triobetā uztaisīt privātu istabu - fotoblog un zipāt, bet vislabāk sarīkot dzīvajā.