forum.gif
ROŅU SALAS brauciens ar jahtu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / ROŅU SALAS brauciens ar jahtu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.09 15:55 labots
 citēt
Soryy pasaakums laika apstaaklju deelj atceljaas !

Plaaninsh taads:

Šo piektdien vakaraa starteejam, no riita esam ronju salaa sestdien apskatam salu ekskursija utt. vakaraa ejam pirtii ja buus veelme, guljam, sveetdienas riitaa dodamies maajaas, vakaraa esam Riigaa.

Shobriid nau iipashi preciiza laika prognooze, maza varbuutiiba bet var sanaakt ka atpakalj jaaiet naktii no sestd uz sveetdienu.

Braucam ar Kzatamaraanu KANI-KELI, tas ir lielaaks un komfortablaaks par Santa Ritu, jo Santa Rita piedalaas Rudens Kausaa

Informaacija par katamaraanu:

www.kanikeli.lv

sheit var apskatiit interjeru

www.kanikeli.lv...

te arii veel kaukaadas bildes

www.baltsails.com...

Daliibas maksa 25 Ls no deguna

plaanotais cilveeku skaits +/- 12 cilveeki

visi welcomeeti interesentus luudzu sheit pieteikties
Publicēts: 29.09.09 15:58
 citēt
Urā! Es piesakos :)
Publicēts: 29.09.09 16:00
 citēt
:( nu kapēc nevarēja nedēļu vēlāk?
Publicēts: 29.09.09 16:00
 citēt
Es ar tā kā gribētu :)
Publicēts: 29.09.09 16:03
 citēt
nuu - es arii .... man tik taa kaaja dikten klilba ...
Publicēts: 29.09.09 16:06
 citēt
Taatad uz sho briidi :

ERA
smartins
Octavian
Dansiga
Publicēts: 29.09.09 16:34 labots
 citēt
O jā, MartinK labprāt pierakstītos klāt!!

peldēties līča vidū varēs taču, vai ne?
Publicēts: 29.09.09 16:37
 citēt
es peec peedeejaa juuras brauciena nozveereejos uz peldieriiceem vairs nekaapt...... :(
lai ums labi laachi mekleejas.... :(
Publicēts: 29.09.09 16:42
 citēt
Viļņi jūrā būs virs 2m???
Publicēts: 29.09.09 19:17
 citēt
oi, skarbi saplanots. Lai veicas!
Publicēts: 29.09.09 19:24
 citēt
ir jau gan pasa laika..................galvenais lai jumts butu laika:)
Publicēts: 29.09.09 20:09
 citēt
oj, shobriid prognoze nedeljas nogalei izskatas ljoti pat labi, vareetu sanaakt piedzivojumiem bagaats izbrauciens...
Publicēts: 29.09.09 20:10
 citēt
GR- tur nu noteikti piedzivojumi garanteti. tai salai tada aura:):):)
Publicēts: 29.09.09 20:13
 citēt
Cikos piektdienas vakarā ir plānots izbraukt?
Publicēts: 29.09.09 20:21
 citēt
Aitinaa, es vairak par bangojosu juru, ne tik daudz par salu, bet saliekot kopa, varetu but labi!

Kur paredzets gulet no 6dienas uz 7dienu?
Publicēts: 29.09.09 20:24 labots
 citēt
Mani lūdzu sarakstā. Mjā - svētdienas naktī un svētdien Kolkā pūš labs vējiņš - līdz pat 50km/h, piekrastē (Rīgas jūras līcīs) uz pusi vai vēl mazāks. Tā kā atpakaļ braucot varētu būt jautri - sestdienas/svētdienas naktī. ;)
Publicēts: 29.09.09 20:25
 citēt
GR - Gulēšana paredzēta uz jahtas :)
Publicēts: 29.09.09 20:35
 citēt
GR- ta bangojosa jura atri apnik. man 4 stundas no Mersraga likas pietiekami
Publicēts: 29.09.09 20:42
 citēt
Es nezinu par apniksanu, drizak es formuletu, atri pierod :) tada ir musu butiba, atri pielagoties/pierast, un kur nu veel pie labam un patikamam lietam/apstakliem!
Publicēts: 29.09.09 20:46
 citēt
Octavian - es ceru, ka par Marku man nevajadzēs 25 Ls maksāt ... ;) ...
Klau - kas jāņem līdzi (neskaitot fototehniku)? Piemēram
- kaut kāds ēdamais, dzeramais?
- Vai kaut kāda gultas veļa ir uz katamarāna vai pašam jāņem līdzi, teiksim, sega, spilvens, palags?
- laukā varētu būt ap +10 un varbūt vēl zemāk, tad kāda temperatūra paredzēta iekšpusē - kādi +15 būs? ... :)
Publicēts: 29.09.09 20:55
 citēt
Linkman:Octavian - es ceru, ka par Marku man nevajadzēs 25 Ls maksāt ... ;) ...
Klau - kas jāņem līdzi (neskaitot fototehniku)? Piemēram
- kaut kāds ēdamais, dzeramais?
- Vai kaut kāda gultas veļa ir uz katamarāna vai pašam jāņem līdzi, teiksim, sega, spilvens, palags?
- laukā varētu būt ap +10 un varbūt vēl zemāk, tad kāda temperatūra paredzēta iekšpusē - kādi +15 būs? ... :)

Objektīvi vērtējot, ārā vējā būs +3 - +5 grādi, bet varēsi ielīst bezvēja +15 :)
Parasti segas ir uz klāja, bet vai visiem :)

Ideja laba, nākamajā vīkendā braucu!
Publicēts: 29.09.09 20:56
 citēt
Es ieteiktu panemt labak lidzi ko edamu, jo kad es tur biju, tad nekada dizi liela izvele veikalā nebija- nu tas varbut del kadiem 40 latviešu turistiem, kas 4dienā atbrauca uz salu :D
Publicēts: 29.09.09 21:00
 citēt
edamais- ir atkarigs no pieveduma vieteja veikala un no ta cik turistu tai bridi uz salas. mes visu varejam dabut, bet 5dien ka reiz bija pievedums
Publicēts: 29.09.09 21:03
 citēt
nauda- laikam visu pienema,gan latus, gan kronas. ta vispar tur nebija nekadu problemu
Publicēts: 29.09.09 21:48
 citēt
Linkman:Mani lūdzu sarakstā. Mjā - svētdienas naktī un svētdien Kolkā pūš labs vējiņš - līdz pat 50km/h, piekrastē (Rīgas jūras līcīs) uz pusi vai vēl mazāks. Tā kā atpakaļ braucot varētu būt jautri - sestdienas/svētdienas naktī. ;)

Tas ir tas, ko vajag!
Publicēts: 29.09.09 23:07
 citēt
Man ir maza pieredze ar katamarānu braukšanu šajā laikā, viena diena uz Kaupo no Ventspils līdz Rīgai. Tiem, kas brauks pirmo reizi, iesaku no savas mazās pieredzes: silta vējjaka, silta adītā cepure un gumijnieki. Noderēs... Lai vējš burās!
Publicēts: 29.09.09 23:27 labots
 citēt
Octavian:Kambariite arī piesakās, lūdzu pieraksti!

Katamarans nav JAHTA to nesjupo tik traki :):)

Nu gan pateici , RONJUSALA "cilvekus" bilde AKMENJOS / SMILTIS / OBJEKTOS , lapas tur 2 nedelj atrak ka Riga nobirst NOPUSJ:):)

Jā "Pieredzējušiem" jūras braucējiem iesaku pāris kārtīgus citronus [ Dzeltens citrusa augs] Panemt lidzi brauciena IESPEJAMS NODERES. Esrtus PA GRUNTI ejamus apavus un siltas drebes DAUDZAS KARTAS PLANAS jo sala parasti pusj riktigi bet aizveja MEZJA medz but riktigi karsti SAULE:):)

Nezinu vai taga bet KADREIZ Kaneli sturmanis bija Gatis Rozenfelds viens no zinamakajiem Latvijas komerc fotografiem un krutākās Latvijas preses foto āģentūras F64 īpašnieks:):)
Publicēts: 29.09.09 23:34
 citēt
Jā, katamarāns ir stabilāks, tas gan - gribēju teikt, ja nu kādu biedē iespējamā šūpošanās.. šādi noteikti nebūs: ziza.ru...
Publicēts: 29.09.09 23:43
 citēt
MartinK:Jā, katamarāns ir stabilāks, tas gan - gribēju teikt, ja nu kādu biedē iespējamā šūpošanās.. šādi noteikti nebūs: [url=http://ziza.ru/2009/09/22/vot_jeto_manevry.html

SMAGI]http://ziza.ru/2009/09/22/vot_jeto_manevry.html

SMAGI[/url] maldies , Katamarans VEL KRUTĀK svērā nekā tai vidjikā , normālākais ātrums ka viens no korpusiek 45* prete otru laukā no udens tad maksimalais atrums:):) Vienigi sjitais nav SPORTA bet plezira verkjis , domaju ka vinji ta nebrauc:):)
Publicēts: 30.09.09 00:23
 citēt
Lunis:Katamarans VEL KRUTĀK svērā nekā tai vidjikā , normālākais ātrums ka viens no korpusiek 45* prete otru laukā no udens tad maksimalais atrums:):)

Nav slikti! Uzaicini, kad piedalīsies tādā braucienā! :)
Publicēts: 30.09.09 00:29
 citēt
nav 25 Ls (reiz divi), citādi pieteiktos (divatā). :)
Publicēts: 30.09.09 00:50
 citēt
MartinK:
Lunis:Katamarans VEL KRUTĀK svērā nekā tai vidjikā , normālākais ātrums ka viens no korpusiek 45* prete otru laukā no udens tad maksimalais atrums:):)

Nav slikti! Uzaicini, kad piedalīsies tādā braucienā! :)

Oi es kautka izvelos piezemetakas izlkaides:) Bet reku ir kartigs "Sporta kreiseris" vini nemaz savadak nebrauc jo atrums tad ir maksimalais www.youtube.com...
Publicēts: 30.09.09 01:16 labots
 citēt
Octavian:He, he, lidmašīna knapi apsteida!:) Puiši gan tādi mierīgi, katamarāns pa ļimonu gāžas, bet ši tādi vēsie:)

APGAST vinju pratiski gandriz nav iespejams , drizak mastu nolauzis neka apmetis:) Tapec jau katamaranus buve ka vinji STABILAKI + ATRAKI neka vienkorpussa kuģi:) Pietam tur parasti ir automatiska sistēma kas neļauj parsniegt kritisku leņķi. Beta trums tad točņo ir zvērīgs , Jahtas blakus nestāv:):) Ja par krasjiem tad mazizmēra sporteniekiem gan exstremistu netrukst tur sjadi skati www.youtube.com... nav retumss :):)
Publicēts: 30.09.09 01:21
 citēt
Uh, gaidam piektdienu! :)
Publicēts: 30.09.09 08:04
 citēt
alvils:nav 25 Ls (reiz divi), citādi pieteiktos (divatā). :)

vaine :D
Publicēts: 30.09.09 08:08
 citēt
Sho verkji skiet sauc par trimaranu, bet stasts ir par 51 mezglu:)

www.youtube.com...
Publicēts: 30.09.09 11:47
 citēt
Pase - ir jāņem, lai gan mums nepārbaudīja. Bet labāk, lai būtu:)
Publicēts: 30.09.09 12:02
 citēt
Kādā adresē katamarāns ir noparkots? Tas ir - no kurienes sākam peldēt?
Publicēts: 30.09.09 12:08
 citēt
Shobriid katamaraans bolderaajaa bet droshi vien eertibas labad starteejam no andrejsalas , Par taam veetraam shobriid ir diezgan shaubiiga situaacija domaaju ka dazhu stundu laikaa buus preciizas prognoozes tad buus kaukaada skaidriiba, shobriid diemzheel pastaav iespeeja ka pasaakums buus jaatcelj, vai driizaak jaapaarcelj, izskataas diezgan slikti pie 2m vilnja un 17m/s purnaa mees netiksim no salas aaraa, bet nu gaidam veel kaads stundas prognozes....

ja nu nobruuk viss shonedeelj ceru ka vareeshu piedaavaat kaadu alternatiiivu :)
Publicēts: 30.09.09 12:55
 citēt
Cerams, tomēr nenobruks... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: