Soryy pasaakums laika apstaaklju deelj atceljaas !
Plaaninsh taads:
Šo piektdien vakaraa starteejam, no riita esam ronju salaa sestdien apskatam salu ekskursija utt. vakaraa ejam pirtii ja buus veelme, guljam, sveetdienas riitaa dodamies maajaas, vakaraa esam Riigaa.
Shobriid nau iipashi preciiza laika prognooze, maza varbuutiiba bet var sanaakt ka atpakalj jaaiet naktii no sestd uz sveetdienu.
Braucam ar Kzatamaraanu KANI-KELI, tas ir lielaaks un komfortablaaks par Santa Ritu, jo Santa Rita piedalaas Rudens Kausaa
Mani lūdzu sarakstā. Mjā - svētdienas naktī un svētdien Kolkā pūš labs vējiņš - līdz pat 50km/h, piekrastē (Rīgas jūras līcīs) uz pusi vai vēl mazāks. Tā kā atpakaļ braucot varētu būt jautri - sestdienas/svētdienas naktī.
Es nezinu par apniksanu, drizak es formuletu, atri pierod tada ir musu butiba, atri pielagoties/pierast, un kur nu veel pie labam un patikamam lietam/apstakliem!
Octavian - es ceru, ka par Marku man nevajadzēs 25 Ls maksāt ... ... Klau - kas jāņem līdzi (neskaitot fototehniku)? Piemēram - kaut kāds ēdamais, dzeramais? - Vai kaut kāda gultas veļa ir uz katamarāna vai pašam jāņem līdzi, teiksim, sega, spilvens, palags? - laukā varētu būt ap +10 un varbūt vēl zemāk, tad kāda temperatūra paredzēta iekšpusē - kādi +15 būs? ...
Linkman:Octavian - es ceru, ka par Marku man nevajadzēs 25 Ls maksāt ... ... Klau - kas jāņem līdzi (neskaitot fototehniku)? Piemēram - kaut kāds ēdamais, dzeramais? - Vai kaut kāda gultas veļa ir uz katamarāna vai pašam jāņem līdzi, teiksim, sega, spilvens, palags? - laukā varētu būt ap +10 un varbūt vēl zemāk, tad kāda temperatūra paredzēta iekšpusē - kādi +15 būs? ...
Objektīvi vērtējot, ārā vējā būs +3 - +5 grādi, bet varēsi ielīst bezvēja +15 Parasti segas ir uz klāja, bet vai visiem
Es ieteiktu panemt labak lidzi ko edamu, jo kad es tur biju, tad nekada dizi liela izvele veikalā nebija- nu tas varbut del kadiem 40 latviešu turistiem, kas 4dienā atbrauca uz salu
Linkman:Mani lūdzu sarakstā. Mjā - svētdienas naktī un svētdien Kolkā pūš labs vējiņš - līdz pat 50km/h, piekrastē (Rīgas jūras līcīs) uz pusi vai vēl mazāks. Tā kā atpakaļ braucot varētu būt jautri - sestdienas/svētdienas naktī.
Man ir maza pieredze ar katamarānu braukšanu šajā laikā, viena diena uz Kaupo no Ventspils līdz Rīgai. Tiem, kas brauks pirmo reizi, iesaku no savas mazās pieredzes: silta vējjaka, silta adītā cepure un gumijnieki. Noderēs... Lai vējš burās!
Octavian:Kambariite arī piesakās, lūdzu pieraksti!
Katamarans nav JAHTA to nesjupo tik traki
Nu gan pateici , RONJUSALA "cilvekus" bilde AKMENJOS / SMILTIS / OBJEKTOS , lapas tur 2 nedelj atrak ka Riga nobirst NOPUSJ
Jā "Pieredzējušiem" jūras braucējiem iesaku pāris kārtīgus citronus [ Dzeltens citrusa augs] Panemt lidzi brauciena IESPEJAMS NODERES. Esrtus PA GRUNTI ejamus apavus un siltas drebes DAUDZAS KARTAS PLANAS jo sala parasti pusj riktigi bet aizveja MEZJA medz but riktigi karsti SAULE
Nezinu vai taga bet KADREIZ Kaneli sturmanis bija Gatis Rozenfelds viens no zinamakajiem Latvijas komerc fotografiem un krutākās Latvijas preses foto āģentūras F64 īpašnieks
MartinK:Jā, katamarāns ir stabilāks, tas gan - gribēju teikt, ja nu kādu biedē iespējamā šūpošanās.. šādi noteikti nebūs: [url=http://ziza.ru/2009/09/22/vot_jeto_manevry.html
SMAGI[/url] maldies , Katamarans VEL KRUTĀK svērā nekā tai vidjikā , normālākais ātrums ka viens no korpusiek 45* prete otru laukā no udens tad maksimalais atrums Vienigi sjitais nav SPORTA bet plezira verkjis , domaju ka vinji ta nebrauc
Lunis:Katamarans VEL KRUTĀK svērā nekā tai vidjikā , normālākais ātrums ka viens no korpusiek 45* prete otru laukā no udens tad maksimalais atrums
Nav slikti! Uzaicini, kad piedalīsies tādā braucienā!
Oi es kautka izvelos piezemetakas izlkaides Bet reku ir kartigs "Sporta kreiseris" vini nemaz savadak nebrauc jo atrums tad ir maksimalais www.youtube.com...
Octavian:He, he, lidmašīna knapi apsteida! Puiši gan tādi mierīgi, katamarāns pa ļimonu gāžas, bet ši tādi vēsie
APGAST vinju pratiski gandriz nav iespejams , drizak mastu nolauzis neka apmetis Tapec jau katamaranus buve ka vinji STABILAKI + ATRAKI neka vienkorpussa kuģi Pietam tur parasti ir automatiska sistēma kas neļauj parsniegt kritisku leņķi. Beta trums tad točņo ir zvērīgs , Jahtas blakus nestāv Ja par krasjiem tad mazizmēra sporteniekiem gan exstremistu netrukst tur sjadi skati www.youtube.com... nav retumss
Shobriid katamaraans bolderaajaa bet droshi vien eertibas labad starteejam no andrejsalas , Par taam veetraam shobriid ir diezgan shaubiiga situaacija domaaju ka dazhu stundu laikaa buus preciizas prognoozes tad buus kaukaada skaidriiba, shobriid diemzheel pastaav iespeeja ka pasaakums buus jaatcelj, vai driizaak jaapaarcelj, izskataas diezgan slikti pie 2m vilnja un 17m/s purnaa mees netiksim no salas aaraa, bet nu gaidam veel kaads stundas prognozes....
ja nu nobruuk viss shonedeelj ceru ka vareeshu piedaavaat kaadu alternatiiivu