Diemzheel pasaakums atceljaas laika apstaaklji pilniigi nebraucami gan turp gan atpakalj sanaak lauzties pret veeju, piekam nebuus iespeejams iziet no Ronju salas ostas jo 2m vilnis un veejsh pretii.
Teoreetiski ir iespeejama alternatiiva sestdien iziet juuraa paskatiities un pabildeet Rudens kausa regati, stiprs veejsh un vilnji garanteeti, nu bet tad tas uz apsprieshanu vai ir gribeetaaji ?
fandango:Es nezinu, kādēļ šim braucienam bija tik jauka dalības maksa, varbūt, ka tas tik šonedēļ tā ir iespējams, bet varbūt, ka kādu citu nedēļas nogali iespējams braukt uz Roņu salu ar tiem pašiem noteikumiem? Fotografēšanai slikti laika apstākļi ir labi, jo rodas neparasti kadri. Es kā tāds flegma, kamēr piesakos, paiet laiciņš, un kad nu esmu ieskrējies ar to salu, tad paliek ļoti žēl, ka tas nesanāk.
Viss atkariigs no laika apstaakljiem cerams ka vareesim ko saorganizeet, skatamies kaads laiks naakamajaa vikendaa veidojas
Skumji, ka nebūs, ehh.. bet nojauta par tādu lēmumu jau bija, tāpat kā nojauta, ka nemaz tāda vēja nebūs, kā sola, jo tie meteorologu solījumi, kā zināms, parasti nepiepildās
MartinK:Skumji, ka nebūs, ehh.. bet nojauta par tādu lēmumu jau bija, tāpat kā nojauta, ka nemaz tāda vēja nebūs, kā sola, jo tie meteorologu solījumi, kā zināms, parasti nepiepildās
Regati varētu paskatīties, ja savāksies bars.
nu runa ne tik daudz par veeja stiprumu, kaa par virzienu, jo sanaak gan turp gan atpakalj pret veeju un tas ir paskarbi, nekaada prieka mokas vien visu celju
Teoretiski varam braukt jahta itkaa sarunaata , cik tad beigu beigaas brauceeju buutu vajadzeetu kaadus 9-10 pa 5 Ls Buutu Santa Rita tad jau brauktu vienalga cik savaacaas bet Santa Rita buus distancee...
Koba, ieliec, lūdzu, jau tagad mani sarakstā plānotajam braucienam uz Roņu salu. Negribu nokavēt nākamo paziņojumu Ja vien būšu brīva, noteikti piedalīšos!
Koba - iepriekš bija jautājums par to regati - Cikos sestdien? No cikiem līdz cikiem? - bet atbildi es tā arī neatradu ... ... Par Roņu salu - žēl, ka nenotiek, bet gan jau pūtīs, kā vajag. Es gan neesmu stūrējis uz jahtām un katamarāniem, bet no kādreizējiem vindsērfinga laikiem atceros, ka lielākais ātrums dēlim sasniedzams ar kaut kādiem padsmit grādiem attiecībā pret vēja virzienu. Man jau šķiet, ka pie jebkura vēja var nokļūt jebkurā vietā, tik lielāki vai mazāki zig-zag jāveic. Tas tik tā - teorētiski spriedelēju par tēmu, kuru nepārzinu ... Bet jo dziļāk rudenī, jo vēsāks, jo lietaināks, jo vējaināks ... Īpaši garuma nevajadzētu vilkt, ja vēl šogad ir vēlme nokļūt Roņu salā ...
Nu laikam jaatcelj arii shitrais kaukaa baigi maz mees esam , Gaidam veeju uz Ronjiem,
par to nokljuushanu jau taa ir ka pie jebkura virziena var nokluut jebkur ti pret veeju attaalums jaareizina ar 3, un taa braukshana dikti leena, bet tas ar veel nebuutu tas trakaakais pie taada pretveeja un un 2 m vilnja kas ar ir pretii mees nevareetu no ostas iziet tur ir ljoti shaurs starp mooliem, laikam ja iet pa vidu pa kaadiem 5 metriem katraa pusee un daudz akmenju apkaart
Linkman:Koba - iepriekš bija jautājums par to regati - Cikos sestdien? No cikiem līdz cikiem? - bet atbildi es tā arī neatradu ... ... Par Roņu salu - žēl, ka nenotiek, bet gan jau pūtīs, kā vajag. Es gan neesmu stūrējis uz jahtām un katamarāniem, bet no kādreizējiem vindsērfinga laikiem atceros, ka lielākais ātrums dēlim sasniedzams ar kaut kādiem padsmit grādiem attiecībā pret vēja virzienu. Man jau šķiet, ka pie jebkura vēja var nokļūt jebkurā vietā, tik lielāki vai mazāki zig-zag jāveic. Tas tik tā - teorētiski spriedelēju par tēmu, kuru nepārzinu ... Bet jo dziļāk rudenī, jo vēsāks, jo lietaināks, jo vējaināks ... Īpaši garuma nevajadzētu vilkt, ja vēl šogad ir vēlme nokļūt Roņu salā ...
Kas jums liedz izmantot Lidmašinu ? Vienīgi rudenī vīniem lielākas problēmas ar paiku ko "Pasūtīsiet" tas arī būs
It kā neviens neliedz, bet braucis ar katamarānu pa līci neesmu. Ja vēl forša kompānija, kāpēc gan šādu variantu neizmanot. Vienīgi par to gulēšanu uz katamarāna nesapratu - skatījos shēmā - esot četras dubultās gultas, tātad kopā it kā astoņas guļamvietas, bet paredzamo braucēju skaits ir 12. Mhmm - tad sanāk trīs uz divām vietām ... ... Bet 12 - bez komandas? Ar komandu vēl vairāk? Var jau būt ka komandai ir kāds savs kubriks vai komanda nemaz neguļ ...
Koba: reku vilnju karte ...
Mjā - vilnīši ne pa jokam pēc tām 48 stundām - līcī ap 3m, bet rietumos no Liepājas līdz pat 6-7m atklātā jūrā. Un vēja virziens perpendikulārs virzienam no Roņiem uz Rīgu. Pēc manas saprašanas tas nu galīgi neder - perpendikulāri vējam nav nekāda braukšana. Vispār tas links ir labais. Skatījos, ka tur pat ir ledus karte. Ziemā baigi labi - skaties kartē un brauc fotogrāfēt ledu kaut kur piekrastē ... ... Par rītdienu - paldies par info. Kāds rīt brauks skatīt regati? Vispār būtu baigi labi, ja neviens nebrauktu un man vienam pašam būtu regates bildes ...
ERA - mums taču nav nekāda sacensība par bildēm. Par publicētu bildi neko nemaksā, tā kā nav pat būtiska (finansiāla) pamata un iemesla sacensībai ... ... Bet Tev vienkāršāk braukt bez kameras un jūsmot par regati bez kadru meklētāja starpniecības ...