forum.gif
ROŅU SALAS brauciens ar jahtu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / ROŅU SALAS brauciens ar jahtu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.10.09 22:07
 citēt
ERA - paņem gan līdzi, jo es vēl neesmu izdomājis, vai braukšu. Rīt pamodīšos, paskatišos laukā un tad domāšu tālāk ... :) ... Un tad tiešām būs žēl, ja es nebūšu, bet Tev savukārt nebūs līdzi kameras regates fiksācijai ... ;)
Publicēts: 02.10.09 22:09
 citēt
Linkman - man bija pilnīgi tāds pats plāns - rīt paskatīties, kāds ārā laiks un tad vai nu braukt vai nebraukt ;)
Publicēts: 02.10.09 22:46
 citēt
Lunis:Kas jums liedz izmantot Lidmašinu ?:)

Vispār burāšana te ir nozīmīga pasākuma sastāvdaļa, iespējams pat nozīmīgāka kā Roņu sala :D
Publicēts: 03.10.09 00:10
 citēt
nu, jūrā jau nikādas krutās bildes nesanāk... nau ko bildēt uz mazas laivas. ja nu vētru. a tad zemūdens bokss jāņem līdzi... nu vienam otru... a to var bez jūras...
Publicēts: 03.10.09 02:05
 citēt
ERA - kurš te teica - ... ai, ai, ai - man nepatīk fočēties, es labāk kameru rokās turu ... es tak Tev teicu, ka jābūt pašam arī modeļa statusā, lai saprastu, ko no modeļa var prasīt un kā jūtas modelis kameras priekšā ... ;) ... Šī man šķiet ir tāda pirmā Tava bilde (cik nu no profila bildēm atceros) ar sievišķīgāku uzsvaru ... ;) ... Sen bija laiks ... ;)
Publicēts: 03.10.09 02:22
 citēt
ERA:Linkman - man bija pilnīgi tāds pats plāns - rīt paskatīties, kāds ārā laiks un tad vai nu braukt vai nebraukt ;)

Kass tev pa profilbildi , nu moin SEN TA VADZEJA paaxstities isstas jautri:):):)
Publicēts: 03.10.09 03:44
 citēt
Jā, profilbilde laba! :D Un kad tad būs tas brauciens, pēc divām nedēļām, vai ne?
Publicēts: 03.10.09 14:53
 citēt
Linkman:ERA - kurš te teica - ... ai, ai, ai - man nepatīk fočēties, es labāk kameru rokās turu ... es tak Tev teicu, ka jābūt pašam arī modeļa statusā, lai saprastu, ko no modeļa var prasīt un kā jūtas modelis kameras priekšā ... ;) ... Šī man šķiet ir tāda pirmā Tava bilde (cik nu no profila bildēm atceros) ar sievišķīgāku uzsvaru ... ;) ... Sen bija laiks ... ;)

Linkman - nekas nav mainījies, man joprojām nepatīk fočēties :P Un nav jau tā, ka es pirmoreiz būtu bijusi modeļa statusā... ;) Bildes autors pirmoreiz studijā bildēja un lūdza papozēt :) Šī bilde tapa pagājušā jumta pasākuma noslēgumā, kad gandrīz visi jau bija prom ;)
Publicēts: 03.10.09 14:58
 citēt
Lunis:Kass tev pa profilbildi , nu moin SEN TA VADZEJA paaxstities isstas jautri:):):)

Paldies :) Gatavojos masku ballei :D

MartinK:Jā, profilbilde laba! :D

Paldies :)
Publicēts: 03.10.09 15:05 labots
 citēt
acis lielas...;)
Publicēts: 03.10.09 17:09
 citēt
Vienkārši balģeju no ERA profilbildes :D :D :D
Publicēts: 03.10.09 17:54
 citēt
Spams :P

oms:acis lielas...;)

Ko tik mūsdienās nevar panākt ar Photoshopu :D

smartins:Vienkārši balģeju no ERA profilbildes :D :D :D

Sakautrēšos un ielikšu citu :P
Publicēts: 03.10.09 17:55
 citēt
ERA: ... Bildes autors pirmoreiz studijā bildēja un lūdza papozēt :) ...

Un kurš tad ir bildes autors? Atsauce uz autoru - tas taču nav nekas slēpjams. Es vienkārši gribēju zināt, kuram tad ļāvies tā iepozēt ... ;)
Publicēts: 03.10.09 17:59
 citēt
Klau, ERA, ieliec reportāžu ar kādām 15 savām pēdējām profilbildēm, gribas atcerēties, kādas tev ir bijušas :D
Publicēts: 03.10.09 18:02
 citēt
Linkman:Un kurš tad ir bildes autors? Atsauce uz autoru - tas taču nav nekas slēpjams. Es vienkārši gribēju zināt, kuram tad ļāvies tā iepozēt ... ;)

Bildes autors ir Gabiz ;) Ļāvos, jo studijā bijām tikai kādi 5-6 palikuši un vēl jau arī vīns uz mani tā iedarbojās :D
Žēl tikai, ka kurpes nevienā bildē nav redzamas... Kaut ko tādu es nekad nebiju vilkusi kājās :)
Publicēts: 03.10.09 18:05
 citēt
A varbūt pietiks spamot? :P Šī tēma taču bija par braucienu uz Roņu salu :D

smartins:Klau, ERA, ieliec reportāžu ar kādām 15 savām pēdējām profilbildēm, gribas atcerēties, kādas tev ir bijušas :D

Smartin - draugos albumos gandrīz visas ir atrodamas ;)
Publicēts: 03.10.09 18:06
 citēt
Saliec vienā :)
Publicēts: 03.10.09 18:11
 citēt
ERA: ... A varbūt pietiks spamot? :P Šī tēma taču bija par braucienu uz Roņu salu :D ...

Mēs taču gatavojamies Roņu salai, kur ERA vīna iespaidā iepozēs, piemēram, uz katamarāna ... ;)
Publicēts: 03.10.09 18:55
 citēt
aga - ij plika;-p;-)))
Publicēts: 03.10.09 19:51
 citēt
Sapņojiet vien :P :D
Publicēts: 03.10.09 19:55
 citēt
Tie nav sapņi, tā būs realitāte
Publicēts: 03.10.09 20:02
 citēt
ERA, nuu - sapnji biezhi viein piepildaas;-p;_)))

P.S> kaa garastaavoklis?
Publicēts: 03.10.09 20:08
 citēt
Dansiga :) bieži vien, tomēr ne vienmēr :P ;)
Paldies, šodien daudz labāks nekā vakar ;)
Publicēts: 03.10.09 20:11
 citēt
iešu atkal iečōlēšu ERA profilbilžu! ;)
Publicēts: 03.10.09 20:12
 citēt
oms:iešu atkal iečōlēšu ERA profilbilžu! ;)

Nevies iečolēt, bet iebolīt :D
Publicēts: 03.10.09 20:25
 citēt
Mjā, tāda statistika man sen nav bijusi :D :P
Publicēts: 03.10.09 20:31
 citēt
Cik?
Publicēts: 03.10.09 20:41 labots
 citēt
Pagaidām 21 ;)

Līdz pusnaktij bija jau 35 :)
Publicēts: 03.10.09 20:54
 citēt
eu rīt tak īstais laiks braukt uz to salu. pa vētru varētu būt kruta. man paziņas sen sen precējās uz jahtas. kautkādā oktobra vidū. puse no viesiem kaītes vēma, otra puse uz klāja pārsaluši lietoja alkoholiskos dzērienus . nu FAIL vienā vārdā sakot.
Publicēts: 03.10.09 20:57
 citēt
Zo, bija paredzēts braukt 5dien turp un 7dien atpakaļ, bet laikapstākļi nebija tam labvēlīgi - pretvējš utt.
Publicēts: 03.10.09 21:01
 citēt
A tur uz salas ir krīze? Varētu uz turieni pavisam pārcelties.
Publicēts: 03.10.09 21:02
 citēt
uz mazas salas maza kriize;-)
Publicēts: 03.10.09 21:04
 citēt
Zvans pie durvīm -
Vīrs atver, a tur Nāve stāv, tāda maziņa.
Vīrs prasa - Kas tu tāda? Un ko tik maziņa?
Nāve atbild - A es Mazā Nāvīte - Impotence
Publicēts: 07.10.09 10:18
 citēt
Nu ta ko? Brauciens būs? Nebūs?
Publicēts: 07.10.09 10:35 labots
 citēt
smartins:A tur uz salas ir krīze? Varētu uz turieni pavisam pārcelties.

Ja kas tur vietējiem kaut kādu naudu valsts maksā par to ka viņi tur dzīvo.......
Publicēts: 08.10.09 00:12
 citēt
Jā, mani arī interesē - vai būs un kad būs? :)
Publicēts: 08.10.09 12:15
 citēt
Izskatās, ka šonedēļ tas noteikti nebūs. Varbūt 16.-18. oktobris? Tad nākamais brīvais laiks man ir tikai 13.-15. novembris, tad vienu nedēlas nogali ir kāzu foto. un tad decembris ir klāt. Klau - varbūt atliekam to braucienu uz pavasari - garāka diena, siltāks laiks. Varbūt maijs? Nu vienalga - pat ja šogad kaut kas saveidojas, tas taču neizslēdz iespēju arī nākošgad uz vasaras pusi braukt vēlreiz. :)
Publicēts: 08.10.09 12:28
 citēt
Ziemā varēsim ar kājām aiziet :D
Publicēts: 08.10.09 12:53
 citēt
smartins:Ziemā varēsim ar kājām aiziet :D

Kaut nu tā būtu.. pēdējo reizi tas bija iespējams pirms kādiem 10 gadiem, ja nemaldos (ceru, ka maldos)
Publicēts: 08.10.09 12:59
 citēt
MartinK:
smartins:Ziemā varēsim ar kājām aiziet :D

Kaut nu tā būtu ...

Un kā nākošais bestsellers sauksies? Roņu salas ēnā ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas