ERA - paņem gan līdzi, jo es vēl neesmu izdomājis, vai braukšu. Rīt pamodīšos, paskatišos laukā un tad domāšu tālāk ... ... Un tad tiešām būs žēl, ja es nebūšu, bet Tev savukārt nebūs līdzi kameras regates fiksācijai ...
nu, jūrā jau nikādas krutās bildes nesanāk... nau ko bildēt uz mazas laivas. ja nu vētru. a tad zemūdens bokss jāņem līdzi... nu vienam otru... a to var bez jūras...
ERA - kurš te teica - ... ai, ai, ai - man nepatīk fočēties, es labāk kameru rokās turu ... es tak Tev teicu, ka jābūt pašam arī modeļa statusā, lai saprastu, ko no modeļa var prasīt un kā jūtas modelis kameras priekšā ... ... Šī man šķiet ir tāda pirmā Tava bilde (cik nu no profila bildēm atceros) ar sievišķīgāku uzsvaru ... ... Sen bija laiks ...
Linkman:ERA - kurš te teica - ... ai, ai, ai - man nepatīk fočēties, es labāk kameru rokās turu ... es tak Tev teicu, ka jābūt pašam arī modeļa statusā, lai saprastu, ko no modeļa var prasīt un kā jūtas modelis kameras priekšā ... ... Šī man šķiet ir tāda pirmā Tava bilde (cik nu no profila bildēm atceros) ar sievišķīgāku uzsvaru ... ... Sen bija laiks ...
Linkman - nekas nav mainījies, man joprojām nepatīk fočēties :P Un nav jau tā, ka es pirmoreiz būtu bijusi modeļa statusā... Bildes autors pirmoreiz studijā bildēja un lūdza papozēt Šī bilde tapa pagājušā jumta pasākuma noslēgumā, kad gandrīz visi jau bija prom
Linkman:Un kurš tad ir bildes autors? Atsauce uz autoru - tas taču nav nekas slēpjams. Es vienkārši gribēju zināt, kuram tad ļāvies tā iepozēt ...
Bildes autors ir Gabiz Ļāvos, jo studijā bijām tikai kādi 5-6 palikuši un vēl jau arī vīns uz mani tā iedarbojās Žēl tikai, ka kurpes nevienā bildē nav redzamas... Kaut ko tādu es nekad nebiju vilkusi kājās
eu rīt tak īstais laiks braukt uz to salu. pa vētru varētu būt kruta. man paziņas sen sen precējās uz jahtas. kautkādā oktobra vidū. puse no viesiem kaītes vēma, otra puse uz klāja pārsaluši lietoja alkoholiskos dzērienus . nu FAIL vienā vārdā sakot.
Izskatās, ka šonedēļ tas noteikti nebūs. Varbūt 16.-18. oktobris? Tad nākamais brīvais laiks man ir tikai 13.-15. novembris, tad vienu nedēlas nogali ir kāzu foto. un tad decembris ir klāt. Klau - varbūt atliekam to braucienu uz pavasari - garāka diena, siltāks laiks. Varbūt maijs? Nu vienalga - pat ja šogad kaut kas saveidojas, tas taču neizslēdz iespēju arī nākošgad uz vasaras pusi braukt vēlreiz.