forum.gif
Labs piemērs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Labs piemērs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.09 11:31 labots
 citēt
Tā nav zagšana... sociālais/iepazīšanass tīklos parasti ir tā saucamā foto-apmaiņa (redzēju ko interesntu)..
Izlasi arī ZO komentu (viņš arī šeit ir ZO)

Sen rāmjos ne ko nebiju licis, un parasti te lieku no oho atrastajām bildēm, bet nu šo ieraugot fotoblogā nevarēju nepadalīties ar ohujistiem.

uzsvars ir uz vārdu "ieraugot"...

Citā ziņā 50% ohujistu varētu par zagļiem saukt ;)
Publicēts: 30.09.09 11:33
 citēt
Tad jau nekas nav zagšana. Arī avīze Diena ir info apmaiņa un izglītošana................
Publicēts: 30.09.09 11:40
 citēt
tiem, kas neapmeklee zanjkju lapas laikam ir mieriigaaks miegs :D
Publicēts: 30.09.09 11:43 labots
 citēt
un ko darīt citiem māksliniekiem ar ļoti skaļiem vārdiem un darbiem, kuru darbi tur ielikti? :)

aitinaa, prese ir komerclauciņš - pelna uz reklamu un tā.. bet sociālais tīkls - vieta, kur paši lietotāji liek bildes...
tas būtu tas pats, ja tu nopirktu dienu - ielīmētu Zatlera vietā karikaturu un atdotu avīzi kaimiņiem palasīt..

vai arī iedosi savam bērnam zīmēt ar flomiķiem uz melnbaltās lauku avīzes, lai tā klutu krasņāka - apakšā arī stāv autordarbs, kas tiek izmantots :)

saproti jēgu? :)
Publicēts: 30.09.09 11:45
 citēt
Annirs:tiem, kas neapmeklee zanjkju lapas laikam ir mieriigaaks miegs :D
Piekrītu. Mierīgāks miegs un nav jāskraida pa jumtiem pingvīnu barā.
Publicēts: 30.09.09 11:46
 citēt
Tad sanāk, ka zanjkju lapaas citādi cienījami fotokolēģi drikst zagt?

viņš nezog... viņš dalās.. es to pašu daru blogā (ar atsauci protams, bet atļauju neprasu). Ja publicē netā bildē - samierinies, ka atļauju neprasīs, bet vari tikai cerēt, ka būs vismaz saite uz autoru/apraksts/etc
Publicēts: 30.09.09 11:46
 citēt
vo vo- paši lietotāji liek bildes!! nevis kas pagadās un autoram nezinot
Publicēts: 30.09.09 11:52
 citēt
Schnircks:Ne tikai portāli zog (delfi alias mango, vipi) bet nu jau pašu kolēģi......

meeting.oho.lv...

ko nu?

???
Man tur verās Autors Zaulons
šāda bilde??? www.shutter.lv...= bet iekš oho.v
Publicēts: 30.09.09 12:07
 citēt
Tikko Tu publicee kaadu bildi ar skandalozitaates vai dzeltenuma piegarshu, reekjinies, ka taa saak dziivot savu, neatkariigu no autora dziivi. es, piemeeram, sho bildi redzeeju drusku pakrukjiitu vienaa krievu joku saitaa, diemzheel pazuda pierakstiitaa adrese... :D
Publicēts: 30.09.09 12:19
 citēt
nu zaulons jau trauku domubiedros sacepās, kāpēc fotogrāfi sevi par māksliniekiem sauc:D
Publicēts: 30.09.09 12:20
 citēt
p.s. un okujā cilvēces progresīvākā daļa par šo darbu tak neko sliktu nesacīja...:P
Publicēts: 30.09.09 12:21 labots
 citēt
Lūk, te es! :) (Nu jau diezgan populāra bilde netā...)
Publicēts: 30.09.09 12:34
 citēt
Pirmo reizi redzu ...

Portreti:Lūk, te es! :) (Nu jau diezgan populāra bilde netā...) ]
Publicēts: 30.09.09 12:37
 citēt
P.S. par lietu - vai tad zaulona "nospertās" bildes autors ir kāds politiķis vai cits no vip kārtas, lai fotoblog'ā kādu tas uztrauktu? Nedaudz vecāks topiks pierāda, ka "vienkāršos cilvēkus drīkst apzagt" ...
Publicēts: 30.09.09 12:59
 citēt
Vienu tēmu zemāk Gudrim ir daudz nopietnāka problēma, bet vairums uzskata, ka tas ir OK.
Tādēļ arī jautāju - vai šīs bildes autors ir VIP?

Atbalsta akcijas un parakstus latvieši vāc tikai izredzētajiem ;)
Publicēts: 30.09.09 13:07
 citēt
Varbūt vairums vienkārši neuzskata par nepieciešamu sekot notikumiem miskastēs. Arī tāds variants ir iespējams.
Publicēts: 30.09.09 13:09
 citēt
jēdziens VIP pastāv tikai aprobežotiem vai apdalītiem. Man nav nekādu vipu, visi līdzvērtīgi ;)
tieši tāpēc nesaskatu tur zagšanu, jo turpatās par ļoti skaitām pus-erotiskām tapetēm/māksl. foto neviens neiečīkstās..

ieeiet jebkurā "prikolu" lapā (krabjiem, spokiem, fishki.net un t.t t. t. t.t.t .t to ir ļoti daudz) - ne to vien tur redzēsiet...
Publicēts: 30.09.09 13:09 labots
 citēt
;)
Publicēts: 30.09.09 13:26
 citēt
Mandalay:Tā nav zagšana... sociālais/iepazīšanass tīklos parasti ir tā saucamā foto-apmaiņa (redzēju ko interesntu)..
Izlasi arī ZO komentu (viņš arī šeit ir ZO)

Sen rāmjos ne ko nebiju licis, un parasti te lieku no oho atrastajām bildēm, bet nu šo ieraugot fotoblogā nevarēju nepadalīties ar ohujistiem.

uzsvars ir uz vārdu "ieraugot"...

Citā ziņā 50% ohujistu varētu par zagļiem saukt ;)

es to neesmu teicis
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):