forum.gif
Jautaajums sleegts - vajadziigs fotograafs - profesionaalis
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jautaajums sleegts - vajadziigs fotograafs - profesionaalis
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.09 18:20
 citēt
haralds:
Eltons:... padomijas laikos... otrās darba grāmatiņas un maksāju 10 rubļus mēnesī ...
10 rubul maz - 20 - 30 vai 10%! man bija 3!

Mums algu fonds bija 100 rubļu mēnesī māksliniekiem (kā tur toreiz sauca to LPSR Kultūras ministrijas resoru...) līdz ar to, lai es saņemtu atrunātos 600 (neatceros gan vairs precīzi, kādu kapeiku vairāk, liekas) rubļus mēnesī par pasākumu rīkošanu, biju spiests noformēt vēl 5 grāmatiņas. Un devu pie kases 10 rubļus. Visi bija apmierināti.
Analoģisku situāciju saskatu šeit. Fiktīvi tiek noformēts fotogrāfs ar "koročku" kam iedod Ls 60 ķepā.
Publicēts: 30.09.09 18:21
 citēt
andre, johaidi ar araaa ... nu tachu ne es to izdomaaju!!!!! Shis nav konkurss, kur dod balvas .... shis ir konkurss uz projektu ;-ppp un kur maksaa liiguma summu par padariitu darbu ;-p
Publicēts: 30.09.09 18:22
 citēt
andre:
dansiga:konkursu ir izsludinajausi Regjionaalas attiistiibas agjentuura

pat konkursus kur balvaa ir 100Ls neprasa nekaadus papiirus, jebkursh tiinis var pieteikties...

Tieši tā!
Liekas, no Ls 500 bija obligāti jārīko izsludināts publisks konkurss.
Publicēts: 30.09.09 18:24
 citēt
VAI TE KAADS LASA VISU TEXTU!?!?!??! cik reizes varu raxtiit, ka nav runa par tikai shiem 60 ls!!!! es tik teicu, ka par viena seminaara fotografeeshanu fotograas sanjem 60 ls!!!!!! RRRRR ... palieku dusmiiga!!! Un konkursss NAV par FOTO pakalpojumiem!!!!!! taa ir tikai maza sastaavdalja no visa kopuma!!!!!!
Publicēts: 30.09.09 18:26
 citēt
Tad pastāsti sīkāk par visu :)
Publicēts: 30.09.09 18:32
 citēt
dansiga:VAI TE KAADS LASA VISU TEXTU!?!?!??! cik reizes varu raxtiit, ka nav runa par tikai shiem 60 ls!!!! es tik teicu, ka par viena seminaara fotografeeshanu fotograas sanjem 60 ls!!!!!! RRRRR ... palieku dusmiiga!!! Un konkursss NAV par FOTO pakalpojumiem!!!!!! taa ir tikai maza sastaavdalja no visa kopuma!!!!!!

kaadu visu tekstu ? iedevi tautai dalu no teksta un paareejo patureeji sev... ai ai ai... no teemas ir nav saprotams ne kas par konkursu, nedz balva, nedz uzdevums. mistiskie 60Ls par 3 stundu darba un diploma prasiiba tas arii viss ko mees te visi zinam
Publicēts: 30.09.09 18:40
 citēt
Eltons:
andre:
pat konkursus kur balvaa ir 100Ls neprasa nekaadus papiirus, jebkursh tiinis var pieteikties...

Tieši tā!
Liekas, no Ls 500 bija obligāti jārīko izsludināts publisks konkurss.
Viena summa ir paredzēta, kā cenu aptaujaa (1000 lidz 10000) cita prasība ir konkurss pie citas summas (virs 10000). Pats esmu tādus taisījis. Līdz 1000 ls nekādu prasību nav.
Domājam, domājam, ko tas viss nozīmē.
Publicēts: 30.09.09 18:42
 citēt
Parasti jau cien.Dansiga atstāj nopietnāku iespaidu...:)))
Publicēts: 30.09.09 18:43
 citēt
Točna "šofera dēla" konkurss, kurā kā ieinteresētā persona uzstājas D. k-dze...
Dansig, nedusmo!
Nekas personisks.
Tikai rūgtas ironijas atraugas par korumpēto banānu republiku ar tās šeftmaņiem...
Publicēts: 30.09.09 18:46
 citēt
Eltons:Točna "šofera dēla" konkurss, kurā kā ieinteresētā persona uzstājas D. k-dze...
Dansig, nedusmo!
Nekas personisks.
Tikai rūgtas ironijas atraugas par korumpēto banānu republiku ar tās šeftmaņiem...
Labojums - no 2009. gada ar Godmaņpapus gādību esam P I N G V Ī N I.
Publicēts: 30.09.09 18:49
 citēt
Eltons:Točna "šofera dēla" konkurss, kurā kā ieinteresētā persona uzstājas D. k-dze...
Dansig, nedusmo!
Nekas personisks.

ironija, tu arī nedusmo :)
Publicēts: 30.09.09 18:49 labots
 citēt
andre: aarzemnieks vai vieteejais, kas neko nesaprot no foto industrijas latvijaa.

fandango:labi, vai der fotokursu sertifikāts pie Bilzoņa, Bindes, tas, ka pats esmu mācījis mageles profoto skolā skolniekus, un vēl varu iesniegt Latvijas Fotogrāfu Apvienības izziņu, ka esmu profesionāls fotogrāfs, par savu darbu saņēmis gada lielo Folkloras balvu?
Bet, lai to visu savāktu, darbam vajadzētu būt lielam, citādi neatmaksājas tos papīrus atrast.

Rietumnieki NENEM DARBA / NESLĒDZ LĪGUMUS konkursa kārtībā ar individuālu cilvēkus bez attiecīgas izglītības , tādi ir viņu sadarbības noteikumi praktiski vissur . Esmu tādus PUNKTUS redzējis NEOTEIKUMOS "Obligāti jāpiesaista fotografs profesionālis" neskaitāmos līgumos un nosacijumos:) Pat ja runa ir par "Foto fiksācija" līmeņa darbiem:):)
Publicēts: 30.09.09 18:57 labots
 citēt
Baig teicam redzams kur cilvēkiem nav nopietnas pieredzes sadarbības projektos ar starptautiskām finasēm un projektiem:):) Tas ka jūs PASJI vai jūsu čomi IEDOMĀJUŠIES ka jūs kautko protat nenozīmē ka tas tiešām TĀ ARĪ IR līdz ar to OFIOCIĀLOS projektos paljaujās VIENĪGI UZ ATZĪTIEM PAPĪRIEM kur sertificētas iestādes PALIECINA jūsu kvalifikāciju :):) Nevar zināt katrā čūhņā VISUS KRUTOS lidz ar to IZVĒLĀS ATZĪTUS PAPĪRUS nevis CILVĒKUS:)
Publicēts: 30.09.09 19:01
 citēt
Dansig, nedusmo!
Nekas personisks.

Šofera dēla konkursi tieši arī ir "Es zinu ka vinš var " kā teica Šlesers , pārejos konkursos ir PAPĪRI APLIECINA ka viņam ir tāda kvalifikācija :):)
Publicēts: 30.09.09 19:06
 citēt
andre, vai ir tiem www.lak.lv... "vākiem" starptautisks "svars" vai darbojas tikai Latvijas robežas? ......Un nevaru nekādi tur atrast fotoamatieru iedaļu - pārāk "gudrs" interfeis, priekš manis.
Paldies...
Publicēts: 30.09.09 19:29
 citēt
Alloxa:andre, vai ir tiem www.lak.lv... "vākiem" starptautisks "svars" vai darbojas tikai Latvijas robežas? ......Un nevaru nekādi tur atrast fotoamatieru iedaļu - pārāk "gudrs" interfeis, priekš manis.
Paldies...

Tā ir ATZĪTA sertificēta organizācija , Vacijas amatniecības kamaeras partneris un attiecīgi sertifikāts atzīts:)
Publicēts: 30.09.09 19:37
 citēt
Lunis:
Alloxa:andre, vai ir tiem www.lak.lv... "vākiem" starptautisks "svars" vai darbojas tikai Latvijas robežas? ......Un nevaru nekādi tur atrast fotoamatieru iedaļu - pārāk "gudrs" interfeis, priekš manis.
Paldies...

Tā ir ATZĪTA sertificēta organizācija , Vacijas amatniecības kamaeras partneris un attiecīgi sertifikāts atzīts:)

Značit Europā derīgs? Paldies, Luni.
Publicēts: 30.09.09 19:56
 citēt
Njaaa - vieniigais Lunis saprot lietas buutiibu ... paareejie - ka tikai pamuldeet ;-((((

Eltons, es te vispaar, cilveeks no malas - tikai paliidzu bijushajiem koleegjiem atrast taadu cilveeku - fotograafu ar diplomu ... Un tiehsi shie mani bijushie koleegji cinaas pret "shlesera shofera deela" ielikteni ...

Es toties biju domaajusi par Jums, cien. draugi, ka esat zinoshaaki par dazhaadu konkursu prasiibaam (andre, es nerunaaju par konkursiem, kuros dod balvas!!!!!). Taatad, jautajaums par to, kursh ir te gudraaks un kursh mazaak gudrs - paliek atklaats;-pppppp
Publicēts: 30.09.09 20:11
 citēt
blac (c)
<
Publicēts: 30.09.09 15:38
citēt
Kā var dabūt profesionāla fotogrāfa papīrus? (atvainojiet par nezināšanu)>

Atnāc pie manis, uzraksti iesniegumu, noslēgsim darba līgumu, kurā tiks viss atrunāts, un tikko parakstīsim to oficiāli, tu būsi profesionāls fotogrāfs. Spravku arī iedošu. Sertifikātu iztaisīsim paši :D un apstiprināsim ar zēģeļiem.
Tie kas min skolu, aizmirst, ka skolu pabeidzot iegūst izglītību, bet darbs ir tas, kas norāda kas ir kas...
Kādreiz šoferus tieši dalīja- profesionāli un amatieri, un nekad neviens nelasīja :D māk braukt un nemāk braukt :D:D:D.
Publicēts: 30.09.09 20:14 labots
 citēt
Vispār varu pieteikties uz ārštata vietu. Izglītība - pamata + nepabeigti deju kursi.
Publicēts: 30.09.09 20:17 labots
 citēt
dansiga:...n tiehsi shie mani bijushie koleegji cinaas pret "shlesera shofera deela" ielikteni ...

Es toties biju domaajusi par Jums, cien. draugi, ka esat zinoshaaki par dazhaadu konkursu prasiibaam (andre, es nerunaaju par konkursiem, kuros dod balvas!!!!!). Taatad, jautajaums par to, kursh ir te gudraaks un kursh mazaak gudrs - paliek atklaats;-pppppp

nav starpiibas kaads konkursss, bet VIENMEER pasludinot vai informeejot tautu par konkursu tiek paradiits vai uzrakstiits konkursa nolikums. lai cilveeks var izlasiit un pieteikties. tu mums te uzrakstiiji nolikuma vienu noteikumu un kaut ko mistisku ja kaut kam cilveeks piekritiis un vinu atlasiis un tad vinsh veel tur ja pats gribees varees bildeet. wtf ? kur ir konkursa nolikums ?
Publicēts: 30.09.09 20:21
 citēt
andre, konkursss sen jau ir noticies un shobriid pretendentus megjina atsijaat, lai konkursu vinnetu "shlesera shofera deels" un taapec no pretendetiem tiek pierpasiiti visaadi papildus papiiri ... shinii gadijumaa fotograafa izgliitibas dokuments .... U N... vai es sheit varu publiceet 50 lpp garu nolikumu!??!?!?! Ja pieteiktos kaads nopietns reaals pretendents - tad arii runaatu taalaak ... pagaidaam es redzu tikai to, ko arii visos parejos nopietnos topikos - muldeshanu, spamoshanu, izraadiishanos kursh nu gudraaks, citu nolikshanu.
P.S. ES neizlsudinu konkursu!!!
Publicēts: 30.09.09 20:23
 citēt
eelmaars, ej ka pupaas .... KAA var ciinities savadaak, ja iepirkuma komisija pieprasa shaadu papiiru!??!?!?!?!?!
Publicēts: 30.09.09 20:31
 citēt
eelmaars, lai tiktu pie konreetaa darbinja, saakumaa ir jaaiensiedz diploms .... tas arii nav saprotams?
Publicēts: 30.09.09 20:37
 citēt
Dens, pati vainīga, "burbuļaini" formulējot topika jautājumu... tagad apmērām skaidrs - par kādu konkursu gribēji ~~
Publicēts: 30.09.09 20:40
 citēt
Alloxa, man te bija jaaizpluust uz 5 lapaam!?!??! es iesakumam mekleeju fotograafu ar diplomu un taalak buutu konkreta saruna. Bet kas te izvertaas? karteejais spams un apvainojumi ;-(((( Vispar, man jau nedelju briest galvaa viens topiks un laikam peec shii gadiijuma es beidzot to arii uzrakstiishu ... ;-)
Publicēts: 30.09.09 21:10
 citēt
Haiduks:Kādreiz šoferus tieši dalīja- profesionāli un amatieri.
šopieris amats, kas tjošķju ved uz dāču, autovadītājs.
Publicēts: 30.09.09 21:14
 citēt
Alloxa:
Lunis:quote]

Značit Europā derīgs? Paldies, Luni.

2001.g. - LAK ir UEAPME (Eiropas Amatniecības un mazo un vidējo amatniecības uzņēmumu asociācijas) biedre
2003.g. - LAK kopā ar 14 Eiropas valstu amatniecības organizācijām nodibina Eiropas Amatniecības un dizaina asociāciju EACD

Taka vēsi , ja tavu kvalifikāciju atzīst LAK , tev ir diploms FOTO MEISTARS tātād tev ir tiesības piedalīties EU konkursos :) Parasti mūsējiem BIZNESS BEIDZĀS kad viņi nespēj aizpildīt ELEMENTĀRU eiropas parauga CV kur minēts KVALIFIKĀCIJAS SERTIFIKĀTA NUMURS konkrētā speciālitatē , lidz ar to nemaz NETIEK pie pasākuma:):)
Publicēts: 30.09.09 22:01
 citēt
nu gan cepšanās... jā Nolikumos var sarakstīt visādas prasības, bet... cik tās ir pamatotas un būtiskas... šajā gadījumā vai patiešām tām bildēm būtu jābūt fotografētam diplomētam fotogrāfam??? vai no tā pieprasītā pakalpojuma kvalitāte vai standarti kļūst būtiski neatbilstoši vajadzīgajiem???
P.S. 3 gadi stāžs Iepirkuma komisijā :D
Publicēts: 30.09.09 22:12 labots
 citēt
Jaaa - var peec tam iesuudzeet IUB un taa taalaak - bet vienkaarshaak ir iesniegt tos papiirus un miers. Tas nolikumaa nebija prasiits, bet peec konkursa atveershanas tiek pieprasiita papildus informaacija
Publicēts: 30.09.09 22:15
 citēt
stings:nu gan cepšanās... jā Nolikumos var sarakstīt visādas prasības, bet... cik tās ir pamatotas un būtiskas... šajā gadījumā vai patiešām tām bildēm būtu jābūt fotografētam diplomētam fotogrāfam??? vai no tā pieprasītā pakalpojuma kvalitāte vai standarti kļūst būtiski neatbilstoši vajadzīgajiem???
P.S. 3 gadi stāžs Iepirkuma komisijā :D

Izpildītāju kvalifikācijas limenis un darbu pieredze @ apjoms , parasti ir ir IZŠĶIROŠ faktors EU konkursos nevis CENA kā Latvijā :):) Tie konkursi kas sastas ar EU kur EU kontrolē tā norisi parastir BEZ VARIANTIEM :):) Man ir Nx gadijies paskaidrot "Meistariem" ka tas ka zinu cik vinš forši bildē skuķus , cik portaliņu vai žurnaliņi publicē viņa drazu uz NE VIETĒJO VERTETAJU neatstāj NEKADU IESPAIDU :):) Uz EU klarkiem atstaj iespaidu DIPLOMS + IERIEKSEJIE ROJEKTI + FINASU [Samaksatiem nodokliem] APGROZIJUMS :):) Cik saprotu runa ir par EU saistitam PR aktivitatem:) 60Ls tas ir par PASAKUMU , normali stradajot tadi pasakumi var but 3-4 pa nedelju jeb ~ 20 mēnesī :):) Pasakums sakitās JEBKURA "Sagaidisjana lidostā" vai stulba presene REKJINIET tas videji sanak 1200Ls mēnesī neko daudz nespringstot :):) Tas tā no personigas pieredzes :):)
Publicēts: 30.09.09 22:35
 citēt
bet vai tad tas ir konkurss, kur iepirkuma priekšmets ir fotografēšana???? no Dansigas sapratu, ka fotografēšana ir tikai neliels pal;igpakalpojums... piem. jāizstrādā tilta celtniecības projekts...... pielikumos jābūtfotogrāfijām, ko bildējis diplomēts fotogrāfs...:)
Publicēts: 30.09.09 22:38
 citēt
dansiga:Jaaa - var peec tam iesuudzeet IUB un taa taalaak - bet vienkaarshaak ir iesniegt tos papiirus un miers. Tas nolikumaa nebija prasiits, bet peec konkursa atveershanas tiek pieprasiita papildus informaacija

es iesūdzētu gan IUB, tad viss viņiem apstātos uz kādu laiku.... :D
Publicēts: 30.09.09 22:41
 citēt
Dansigā, nu man ir, bet es tev to nedošu:)
 citēt
Bet nopietni runājot - vairāk jebļas, nekā labuma...
 citēt
senders, par tevi jau iedomaajos, ja kas;-)))) skopulissssssss;-ppp;-)
Publicēts: 30.09.09 22:46
 citēt
Dažreiz ar domāšanu vien ir par maz:)
Publicēts: 30.09.09 22:47
 citēt
Senders, kas tad veel jaadara?;_)
Publicēts: 30.09.09 22:50
 citēt
Senders:Bet nopietni runājot - vairāk jebļas, nekā labuma...

Es tev pastastisju KUR LABUMS , pirms daudziem gadiem NEJAUSJI ievinēju vienu lidzigu psakaumu. Rezultātā jau pietiekami ilgus gadus mani neintresē nedz Latvijas klientei nedz vinju cenas :):) Visi klienti ir TIKAI starptautiski PR / MEDIJU kantori kuri strada EU projektos:):) Vinnējot vienu SADU konkursu tev automātā ir ieverojams handikaps parejos un ta uz prieksju:):) NEMOT VĒRA rietumnieku nezpratni par to ko Andrez teica "Foto situācija Latvijā" viņi nemaz necenšās šeit ko speciāli rīkot bet IZSŪTA PIEDĀVĀJUMUS tiem kas viņiem jau ir bijuši lidzigos porojektos):)
Publicēts: 30.09.09 22:51
 citēt
Tur jau tā lieta... atslēgas vārds ir "jādara"...:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas