Tur netiek paģērēta nekāda izglītība vai to apliecinošs dokuments, bet gan pretendentam paprasīts mazliet vairāk pastāstīt par to, kurš būs tas fotogrāfs, kas būs gatavs bildēt par piedāvājumā norādīto summu, kā arī, ko viņš līdz šim paliekošu aiz sevis atstājis
Cik es pats nojaušu, ir aizdomas par nepamatoti zemu cenu, jo pārējie pretendenti ailītē "fotogrāfs" visticamāk ir ielikuši mazliet lielākus ciparus par 60Ls/3st
Te nu parādās tas, kā paši pretendenti taisot piedāvājumu (ne)novērtē/grauj tirgu. Ne jau piedāvājuma rakstīšanas brīdī kāds pajautāja fotogrāfam "pa cik ls/h bildēsi?", "-nu kādi 20 ls/h", bet gan uztaisa dempinga piedāvājumu un pēc tam fotogrāfam "tagad tu bildēsi pa 20 Ls/h", "-nē", "paldies, nākamais".
snow, tas ir rakstiits konkreetam pretendentam, kaa papildus prasiiba .... taa es sapratu .... un shamie nav jau pirmo reizi ar piipi uz jumta - nav nekaadi iesaaceeji ;-) bet nu ...
Lunis:Snow : kā izrādās KO PARĀDĪT / PASTĀSTĪT nav 90% no pretendentiem Parejiem 10 ir smukas skuķu bildes
Un tā tas diemžēl ir ne tikai foto pakalpojumu iepirkumos. Šajos laikos esmu redzējis pat kā pārtikas vairumtirgotāji iesniedz piedāvājumus būvniecībai un prominentas augstskolas solās veikt telpu uzkopšanas pakalpojumus ar savā rīcībā esošo personālu un tehnoloģijām. sic!
Es teiktu, ka te kāds grib iestartēt konkursā, kur to nemaz negaida. Ja nolikumā ir prasība "fotogrāfs ar papīriem", tad tem kuram jāuzvar tāds noteikti ir, nevis jātvarsta kaut kādā amatieru portālā pa kapeikām. Bet var jau mēģināt vienmēr. Dažreiz ar sanāk šādi uzvarēt
nubet SHIT'ās diskusijas rezultātā inspirējos papildināt savu CV ar vienu teikumu - speciālās izglītības foto jomā man nav, bet visi, kam esmu taisījis mācību darbus speciālajās tehnikās, saņēmuši novērtējumu "teicami".