forum.gif
Kurš grib strādāt par Fotogrāfu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš grib strādāt par Fotogrāfu!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.09 21:31
 citēt
Janbo:
Oskarz:Janbo, saraksti jau tāpat neizdzēsīsi, a viss pēc tam ir viegli identificējams, tā kā ar draudiem internetā gan ir jāuzmanās.
Bet no otras puses, lai draudi būtu pamatoti, tiem ir jābūt nepārprotamiem un tiešiem un jābūt vērstiem pret personas veselību vai dzīvību (viegli miesas bojājumi neskaitās).

Musdienas par otra cilveku pazemoshanu ar tiri nice atrauties var ;) Saproti , besi ka sauc cilveki njirgajas. Vienigais , kas var but berns salidzinot ar mani ir vinshj. Shaubos vai vinshj parspej 207cm/100kg un 17 gadu vecuma jaunieti ar labu fizisko formu. Nav problemas "izrubities" vnk kretine , ka nostada sevi kaa kjiinas kjeizeru.

svars+garums vel neko neizsaka. svarigaka ir kustibu koordinacija un tehnika.
Publicēts: 30.09.09 21:40
 citēt
un ja - fotoblogs butu istaka vieta kur meklet :D
Publicēts: 30.09.09 21:48
 citēt
"Jāraksta relīzes" kas ar ko atnāca, kas ar ko aizgāja, cik izdzēra...? Vai cik kruta bumsī- bumsī- ar čičiem tresī- tressssī!!!? :)

Ehhh, man bi šitādu šanci manos 21-os!!! Bet nu jā, es tajā laikā biju dīdžejs, tas jau vēl krutāk, beibes visas manējās da i naudiņa normāla nāca...Vecās "Rīdzenes" šveicari durvis klanīdamies vēra bez rindas...ehhh!!! /Atceros pismātisko jaunību un tā!!!/
Publicēts: 30.09.09 22:22 labots
 citēt
Janbo:

207cm/100kg un 17 gadu vecuma

Juutu tev liidzi Janbo, gan jau taa agresija ir no taa, ka skolaa tevi par to apcelj, a tur neko pateikt nevari, zinot, ka atrausies, a netaa jau visi gudri.
Publicēts: 30.09.09 22:52 labots
 citēt
Laurelz - turpmaak taadus ambaaljus kaa tevi ignoreshu , saprotu ka jeegas nav ar taadiem indiviidiem runat. Pateicu - nesaprati ; zheel :(

Par teemu:

Re kur luni [url=www.fotoblog.lv/sulcs

Vai]www.fotoblog.lv/sulcs

Vai[/url] ar

www.sulcs.lv
Publicēts: 30.09.09 23:28
 citēt
Portreti:"Jāraksta relīzes" kas ar ko atnāca, kas ar ko aizgāja, cik izdzēra...? Vai cik kruta bumsī- bumsī- ar čičiem tresī- tressssī!!!? :)

Ehhh, man bi šitādu šanci manos 21-os!!! Bet nu jā, es tajā laikā biju dīdžejs, tas jau vēl krutāk, beibes visas manējās da i naudiņa normāla nāca...Vecās "Rīdzenes" šveicari durvis klanīdamies vēra bez rindas...ehhh!!! /Atceros pismātisko jaunību un tā!!!/

Paareiz saprati VISSI JĀPAZIST un visjus janofixsē:):)
Publicēts: 30.09.09 23:30
 citēt
Domāju ka optimālais kandidāts ir pieteicies , vismaz uz laiku varam slegt:)
Publicēts: 30.09.09 23:36
 citēt
Vai ari izkritušie kandidāti turpina spamot :D
Publicēts: 30.09.09 23:38 labots
 citēt
Janbo:Laurelz - turpmaak tevi ignoreshu

Ir arii lietotaajs Jambo, tas nav tavs draugs? Pareiz ir, ka ignoreesi, nebuus man un citiem jaalasa tavas rupjiibas.
Publicēts: 01.10.09 00:14
 citēt
Laurelz:
Janbo:Laurelz - turpmaak tevi ignoreshu

Ir arii lietotaajs Jambo, tas nav tavs draugs? Pareiz ir, ka ignoreesi, nebuus man un citiem jaalasa tavas rupjiibas.

Redz par cik diezgan regulāri sanāk pasēdēt visādos konkursu komisijās, [kas gan nav šis gadijums] regulari redzu tādus Janbo un līdzīgus kas kuriem IZPRATNE par JEBKO ir tik niecīga ka reizēm no brīnumiem mute gandrīz paveras. Iedomājies tiek izsludināts KONKURSS uz "Fotogrāfa foto laboranta vietu" tiek nosauktas prasibas . Iedodās pusotra simta "Janbo" no kuriem tikai 2 Ir jebkad redzējuši KONKRĒTO KOPĒJAMO MAŠINU , pārējie nerunājot nak nekad nav stradajuši par Fotografiem no viņiem tikai ~10 cilvēki beiguši KAUTKĀDUS KURSIŅUS par jebkādu citu PRAKSI / IEMANĀM nerunājot. Vardu FOTOGRAFS ir izlasijusji visi stulbenji bet FOTO LABORANTS tikai 2 !!!! No vairāk kā simts cilvēkiem!!! Lai cik tas nebūtu ņirdzīgi stārp VISVARIEM ir divas lielas kategorijas "Pamatizglītība" @ "IT speciālisti" tas man liek domāt ka VISSU var vai nu cilvēks kas NEKO GALĪGI NESAPROT vai tāds kam SAKAPINATS PASVERTEJUMS kurs neazinās ka KAS TAD TUR NEPAFOČET to tak visi prot:):)
Publicēts: 01.10.09 00:21
 citēt
Lunis - a pamegjini jebkura portatla tagad ielikt vakanci, ka vajag, piemeram, cilveku ar labam komunikacijas spejam seshvaloda, pieredzi risinajumu un pakalpojumu pardoshana, utt. redesi, kadus brinumus sasutis. kapec? tapec ka, piemeram, vel janvari, kaut kada darba sludinjaumu portala bija 75 darba sludinajumi un registrejusies 17000 darba mekletaji...
Publicēts: 01.10.09 01:02
 citēt
versatile:Lunis - a pamegjini jebkura portatla tagad ielikt vakanci, ka vajag, piemeram, cilveku ar labam komunikacijas spejam seshvaloda, pieredzi risinajumu un pakalpojumu pardoshana, utt. redesi, kadus brinumus sasutis. kapec? tapec ka, piemeram, vel janvari, kaut kada darba sludinjaumu portala bija 75 darba sludinajumi un registrejusies 17000 darba mekletaji...

Istenībā Foto jomā pēdējā laikā diezgan bieži vaig SPECUS , taču prasības pret PRASMĒM ir ļoti specifiskas un auxstas. Sjeit piemēram varu saderet ka 99% pat neiedomājās ko nozīmē "Ralīzes" tas nozīmē ka tev jābūt TUSSĒTĀJAM jāzin visādus VIP @ Ko pēc sejām jāpazist jāsaprot jāorentējās un JASPEJ to vissu piefiskēt jābut labiem kontaktiem TUSETAJU aprindas un vēl arī PRASMĒM labām jābūt + naktis negulētas:):):):)
Publicēts: 01.10.09 02:18 labots
 citēt
Piesakos uz komisijas palīgu nākamajā atlasē - protu dzert kafiju un izskatīties nopietni :D
Publicēts: 01.10.09 02:41
 citēt
Palasīt vien te jūsu tekstiņus. Sajūta rodas, ka te mega supoer buper urlāni atsaldētie nolasijušies. Varbūt ir ar.

p.s. ironijai atvainojos. vairs neizmantošu tavu profilu spamošanai.
Publicēts: 01.10.09 07:52
 citēt
man pooo...
visus sasitīšu :D:D:D
esmu 1.75 garš, 72 kg smags...
bajdaties
Publicēts: 01.10.09 07:54
 citēt
O bļaha, ko es palaidu garām.... Tusētājs es esmu pa pirmo!:D
Publicēts: 01.10.09 08:34
 citēt
anonims_:man pooo...
visus sasitīšu :D:D:D
esmu 1.75 garš, 72 kg smags...
bajdaties

„Es esmu 60 kg smags džeks”

/Smeldze/
Publicēts: 01.10.09 09:34
 citēt
Istenībā Foto jomā pēdējā laikā diezgan bieži vaig SPECUS , taču prasības pret PRASMĒM ir ļoti specifiskas un auxstas. Sjeit piemēram varu saderet ka 99% pat neiedomājās ko nozīmē "Ralīzes" tas nozīmē ka tev jābūt TUSSĒTĀJAM jāzin visādus VIP @ Ko pēc sejām jāpazist jāsaprot jāorentējās un JASPEJ to vissu piefiskēt jābut labiem kontaktiem TUSETAJU aprindas un vēl arī PRASMĒM labām jābūt + naktis negulētas:):):):)

izklausās pēc riktīg ieliktņa vai nu tuvu draugu visiem tiem aļa VIP-iem.. nu padomā pats, vai tas maz reāli - prof. slaistītājs fotogrāfs ar visu VIPu tel.nr savā mobilkā. sazinās ar visiem un t.t. zin kad/kur tusēs.. varbūt tādi arī ir cilvēki, bet diez vai viņi strādās šajā jomā :D

dzeltenā prese... labāk būtu ko noderīgu darījuši un cēluši IKP.
Publicēts: 01.10.09 09:39
 citēt
Nu cik sapratu, tad te galvenais ir mācēt kost un nepiedzerties da takoj stjepeņi, lai spētu nobliezt pikantus kadrus:D
p.s.

39g 177/80/ varu ar kulaku izsist caurumu dubultā riģipša sienā :D:D:D:D
Publicēts: 01.10.09 10:12
 citēt
Pēc pēdējiem komentāriem spriežot - tiek meklēts bounceris kādā bordelī :D
Publicēts: 01.10.09 10:15
 citēt
Vai tad nē? Nu hvz...cik sapratu, tad jau atrasts-a, runā, ka sončika sākusi aizrauties ar fotogrāfēšanu...:D
Publicēts: 01.10.09 10:28
 citēt
Vajag apmācīt Kiviču fotografēt :)
Bet tagad jau tāpat pilna Rīga ar tipa VIP'iem, kam darba un naudas nav, bet tusēt grib, tādēļ problēmām tiešām nevajadzētu būt :)
Publicēts: 01.10.09 10:41
 citēt
A šmiga uz kā rēķina kluba vai paša, vai arī uz vipu rēķina, ja negrib būt pirmajā lapā :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):