Vanderfons (c) <Haiduk, vai tad krūmi jau tik slapji salijuši, ka nav iespējams atiet no klabināšanas šajā dārkrūmā? Vai arī esi beidzot atradis savos arhīvos kādu papildinājumu mednieku stāstiem? Frīdis, redz, to nespēj.
Alloxa, kas tu tāds, un cik jūsu ir? >
Tu, caurkritušais filozof, kas no sevis nemāki neko pateikt, tieši tāds pats caurkritušais fotogrāfs, nu nevar nodzīvot pilvērtīgu dzīvi, visu mūžu citējot citus, kopējot citus!!! Sāc reiz savu dzīvi... ar saviem vārdiem. un tagad nebrēc... to tev līdzīgiem vārdiem ir teikuši daudzi, tikai tu gļumekli, katru reizi, kad tev palika karsti, nomainīji nikus,... nu godīgi, uzraksti visus savus bijusos nikus, esošos klonus ieskaitot vai nebūs kādi 12??? (pacenties skaļi nebļaut, ka šis ir tavs vienīgais) Labāk laiku pavadīt ar skaistu, kailu meiteni, nekā ar pārgudru svešu citātu bārstītāju... savu tev naf!!! Un vari apskaust mani cik gribi... man tavu niķu naf bildejamo vilkt krūmos. Un Fridis ir rihtīgs puika, līdz kuram tev nekad neaizvilkt, un tas tevi tracina.
Ivetinj, jau saskumi peec manis? Jaa, esmu atgriezies peec blandiishanaas apkaart.. tagad vareeshu atkal blogerus padzenaat.. Vispaar jau esmu te viilies, gaidiiju lielu progresu..
Haiduks:Vanderfons (c) <Haiduk, vai tad krūmi jau tik slapji salijuši, ka nav iespējams atiet no klabināšanas šajā dārkrūmā? Vai arī esi beidzot atradis savos arhīvos kādu papildinājumu mednieku stāstiem? Frīdis, redz, to nespēj.
Alloxa, kas tu tāds, un cik jūsu ir? >
Tu, caurkritušais filozof, kas no sevis nemāki neko pateikt, tieši tāds pats caurkritušais fotogrāfs, nu nevar nodzīvot pilvērtīgu dzīvi, visu mūžu citējot citus, kopējot citus!!! Sāc reiz savu dzīvi... ar saviem vārdiem. un tagad nebrēc... to tev līdzīgiem vārdiem ir teikuši daudzi, tikai tu gļumekli, katru reizi, kad tev palika karsti, nomainīji nikus,... nu godīgi, uzraksti visus savus bijusos nikus, esošos klonus ieskaitot vai nebūs kādi 12??? (pacenties skaļi nebļaut, ka šis ir tavs vienīgais) Labāk laiku pavadīt ar skaistu, kailu meiteni, nekā ar pārgudru svešu citātu bārstītāju... savu tev naf!!! Un vari apskaust mani cik gribi... man tavu niķu naf bildejamo vilkt krūmos. Un Fridis ir rihtīgs puika, līdz kuram tev nekad neaizvilkt, un tas tevi tracina.
Filosofija - milestība pret gudrību. Lai nu kāds bet vismaz ir fiška Un kur ir tā komisija, kas NG atzina par caurkritušu fotogrāfu? Nav smuki tik skaļi plātīties, bez pamata. Runa kā vienmēr sākas par fotogrāfiju, bet beidzas ar ķeršanos pie personālijām. Skumji.
Arturs, neviens un nekur netika minējis, ka NG ir slikts fotogrāfs. Arī kā cilvēks- gana izglītots un ar plašu interešu loku- žēl, ka mēs jau senā "virtuālā konfliktā" - noteikti būtu daudz kas aprunājams "dzīvajā" . Es pa reizei arī paskatos viņa bildes, papriecājos un dažreiz arī apskaužu, ka pašam tagad reti atskrien mūza, kas dzen radoši pafotografēt. Taču runa jau par citu- kā I-neta anonīmo sarunu biedrs gan viņš tāds bišku "specifisks".. Ne jau velti tik bieži maina savu virtuālo identitāti- laikam "suns zin, ko ēdis". Bet šodien man nav garīgais kašķiem. PEACE!
mēs jau senā "virtuālā konfliktā" "dažreiz arī apskaužu, ka pašam tagad reti atskrien mūza"
Pirmais teikums nonāk zināmā pretrunā ar otro. Ir redzama gan iedvesma, gan fantāzija. Iespējams, vajadzēs izlasīt divreiz.
Haiduks: Tu, caurkritušais filozof, kas no sevis nemāki neko pateikt, tieši tāds pats caurkritušais fotogrāfs, nu nevar nodzīvot pilvērtīgu dzīvi, visu mūžu citējot citus, kopējot citus!
Tad jau baigais robs būs izrauts peizāžā, diviem caurkritušajiem vienlaicīgi nokrītot.
Pirts likvidēšana ir nākusi par labu. Darbības uz vēju appūsta augstceltnes jumta Haiduku acīmredzami paceļ SPĀRNOS.
Dievs, sargi mūs no mēra, kuršu laupītājiem un īgniem, bubinošiem vectēviem. Neesmu slēpis savu identitāti - topošās mājas lapas adrese ir redzama jau no pirmās dienas.